Perussuomalaiset

Heikki Suominen

CASE SE BASTIAN JA RAISION KENTTÄOIKEUS

HUOM! Jätän tarkoituksella nimet ja kansanryhmät mainitsematta, koska kiihkeät kielikellot etsivät suurennuslasein lisää syytettävää valtakunnansyyttäjälle! Varon myös halventamasta muuta oikeutta, kuin Raision kenttäoikeutta (joka muuten harvoin väärässä!)

RAISION KENTTÄOIKEUS T U O M I O L A U S E L M A

Syyte

-kiihottaminen kansanryhmää vastaan

Raision kenttäoikeuden vaihtoehtoinen syyte

-huolimaton sanan käyttö, totuuden kuvailemisessa

Vastaaja

-Perussuomalainen kansanedustaja, puolueen 3. varapuheenjohtaja

Modus operandi (virallinen, syyttäjän)

-kirjoituksensa ovat olleet omiaan herättämään suvaitsemattomuutta, halveksuntaa ja jopa vihaa mainittuja ihmisryhmiä kohtaan. Ihmisryhmät ovat olleet vaarassa ja päinvastoin heitä olisi suojeltava ja varjeltava sekä annettava turvaa!

-Raision kenttäoikeus ei missään tapauksessa halua suhtautua kevyesti kiihottamiseen kansanryhmää vastaan, vaan suhtautuu siihen vakavasti ja sillä hartaudella millä se on rikoslakiin kirjoitettu. Kenttäoikeus antaa vastineensa vastaus-osiossa.

Raision kenttäoikeuden vastine perusteluineen

-vastaaja on kenttäoikeuden mielestä kohdistanut kirjoituksensa rikollisiin ja tietyn tyyppisiä rikoksia tehneisiin yksilöihin ei laajempaan väestön parveen (=synon. kansanryhmään)

-kenttäoikeuden mielestä ongelma on lainsäädännössä, sillä kiihottaminen kansanryhmää vastaan rikoksen teon kuvaus on sekava, vaikeasti ymmärrettävä ja puutteellisesti rajattu.

-kenttäoikeus katsoo toteen näytetyksi, että vastaajan sananvapautta on ellei ihan loukattu niin ainakin rajoitetun.

-mitä tulee syyttäjän kuvaukseen, että kyseinen väen parvi olisi joutunut kokemaan pelkoa ja tarvitsisi erityistä suojelua ja turvaa panettelun sijaan. Raision kenttäoikeus katsoo puolestaan, että puheena oleva väenparvi nauttii tämän hyvesignaloivan, suvakki hallituksen suojelua ja turvaa enemmän, kuin kantasuomalaiset koskaan!

-kenttäoikeus ihmettelee myös sitä asiaa, että jonkun muun puolueen kansanedustajan suusta on päässyt hänen Perussuomalaiselta kansanedustajalta lainavarastamiaan adjektiiveja -kotieläimiään ohjastavista oppaista- ja lopputulos on ollut Perussuomalaiselle haaste ja sille puolueelle, jonka logossa 4H-apila edustajalle EI haastetta! (=demokratiaa? ja oikeudenmukaisuutta??! kirjoittajan huom.)

TUOMIO

-sakkorangaistus 70 pvs

Raision kenttäoikeuden tuomio

-syytön siihen rikkeeseen, josta epäilty ja nyt tuomittu

-kenttäoikeus ihmettelee rangaistuksen kirjavuutta, koska vastaaja aikaisemmin saanut ensin 50 pvs ja myöhemmin 80 pvs ja nyt 70 pvsakkoa. Ei noissakaan mitään yhtenäistä linjaa näytä olevan

Seuraamukset

Vaikka ylläoleva tekstitys menee Raision kenttäoikeuden piikkiin niin tuon vastaajan sakkotuomiosta kuultuaan ainakin viiden Raision Perussuomalaisen käsi nousi pystyyn sen merkiksi, että haluamme osallistua tuon sakon maksamiseen.

Samalla kutsumme Sinut Sebastian Raisioon ensi sunnuntaina 10.10.2021 Aleksis Kiven (sanan selittäjä hänkin) päivänä. Paikkana Raision K-Super Centerin edusta, Raision Perussuomalaisten teltta. Siellä tapaat muitakin tuttuja, kuten puolueemme Puheenjohtajan ja sihteerin. Muista ottaa pankkitilinnumerosi mukaan;-)

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


31 kommenttia
westfinn
Iloinen
#1

V..tu voisko totakaan paremmin ilmaista? Ei voi!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

KIVAPUHE TUOTTAA UUSIA SANOJA
Iloinen
#2

Vihapuhe on toinen kiistakapula, jolloin kirjoittaja / puhuja ei kirjoittaessaan / puhuessaan voi tietää milloin on syyllistynyt vihapuherikokseen.
Suomessa syntyneitä suomalaisia lapsiakin on sivistettävä sanan kääntein: lähdetkö ulos leikkimään hyvin-ruskettunutta-miestä? Tai tuotko kaupasta hyvin-ruskettuneen-afrikkalaisen suukkoja? Pepe patukoihinkin pitäisi varmaan pistää mustan kissan paksut posket! Joten vispilöikää pivoonne hyvät päämajamme toimissaan epäonnistuneet kärpänviittaa kantavat päättäjän kuvatukset.
Liikennemerkeistä en jaksa enää tähän kommenttiin jauhaa!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

Juuri näin! Meidän on alettava keksikään kiertoilmaisuja / uusia ilmaisuja / uusia sanoja asioille, joista ei voi puhua niiden oikeilla nimillä saamatta sakkoja.

Ihmisistä, jotka määräilee ja nostaa syytteitä on luotava kuvaileviin sanoihin perustuvia ilmaisuja. Sanottava muutavalla kuvaavalla sanalla se, mitä pilapiirtäjätkään eivät välttämättä enää uskalla piirtää.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/tesla-tuomittiin-maksamaan-137-miljoonaa-dollaria-rasismia-kokeneelle-tyontekijalle/ba865b68-3d6f-4112-b4be-06142f2aa51a?ref=iltalehti:58d4&utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=almainternal&utm_campaign=kiintea_kauppalehti_ohjausboksi&utm_content=ohjausboksi

Kyllä Tynkkynen pääsi rikoksen uusijana vähällä.
Verrattuna Teslan sakkoon.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#4

HEI. KIITOS 😕 HEIKKIKIN. HYVÄ: RAAMATUN SANA TOTEUTUU KONKREETTISESTI TEIDÄN KAUTTANNE: MATT. 5:40 JOS’ JOKU HALUAA SINULTA VIEDÄ PAIDAN, ANNA HÄNELLE VIITTASIKIN. NO, KIVA! NYTHÄN TUO RAAMATUN SANA TULEEKIN UUDELLA, ”TUOREELLA” TAVALLA SUOMEN VALTIOON: SE TULEE, KANTAPÄÄN KAUTTA, JA KEITTIÖN OVESTA, KUN PÄÄOVI, PARAATIOVI ON ❤️ SULJETTU, KUN, NÄÄS’, OVAT OLEMASSA, NUO SUURET VISKAALIT, KETKÄ EIVÄT RAAMATUNSANASTA, PIITTAA: ”TUON TAIVAALLISTA.” KIITOS 😕 . SIUNATEN, LASSE.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#5

Heikki ynnämuut , nyt kannattaa olla kielikeskellä suuta , kun puhuu / kirjoitta !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000