Perussuomalaiset

Harri Virtala

kunta

kyllä näkee että vaalit lähestyvät pikku hiljaa mutta pitää muistaa ,että lupaukset pitäisi pitää. ja noudattaa samoja periaatteita jos vaalit ovat tulossa tai takana tämä tahtoo unohtua usein monilta.nyt alkaa kuulua että pitäisi investoida, mutta mitä juurihan rakennettiin päiväkoti ja jos ja kun sote toteutuu?kunnille jää tyhjät kiinteistöt ja velat elä sitten niiden kanssa,ja jos ei ole rahaa milläs investoit ja mitä pitäisi investoida.yleensä ensin höpötetään turismista ja sitten jostain utopistisesta asiasta, ehkä pitäisi rakentaa riippusillta kinnulan yli no se oli sitä.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Tyytyväinen
#1

Vaalien alla aletaan monesti lupaamaan suuria ja kalliita uudistuksia. Monesti tämä on pelkästään poliittista peliä. Jo lupaus vaiheessa tiedetään, että lupaukset eivät ole realistisia. Luotetaan siihen että joku kuitenkin ne torppaa ja sitten voidaan marttyyrinä sanoa että ”kyllä me olisimme poistaneet kaikki maksut mutta kuin nuo muut puolueet.” Mielestäni Perussuomalaisten vaaliohjelma perustuu realistisiin lähtökohtiin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000