Perussuomalaiset

Elina Louko

Suomalaisuus, sauna, sisu ja Perkele!

4 kommenttia

En oikeasti ymmärrä, miten ihmeessä suomalaisuus olisi sellainen itseoikeus, että heti rajat ylitettyä ja muutaman vuoden vokkeilun jälkeen, ollaan ”suomalaisia”. Husu Hussein on omien sanojensa mukaan suomalainen ja niin kaiketi Nazimakin. Miss Suomi (2012) Sara Chafak epäili missien tietovisassa Talvisodan päättyneen Helsingin olympialaisiin 1952. Hienoa, että oli sentään mennyt olympiavuosi oikein! Saatan olla tiukkapipo, mutta mielestäni Miss Suomena kansainvälisesti edustavan henkilön pitäisi tietää edes olennaisimmat asiat edustamansa maan historiasta. Ja joku myöhempi pissis-missi halusi raiskata saamelaisten kansallispuvun, jollakin naamiaiskaupasta ostetulla kevytpornoversiolla, jota hän käytti missien ”kansallispuku-osiossa”. Eikä hän ollut (tietenkään) edes saamelainen. Ymmärrettävästä syystä saamelaiset olivat tästä loukkaantuneita. Kyllä minäkin olisin ollut. Ei historiassa tärkeintä ole päivämäärät ja vuosiluvut ihan pilkulleen, vaan tärkeimpien asioiden kokonaishahmotusta. Tämä ja tuo johti siihen ja siihen. Pitää tietää päälinjat, perusasiat. Suomalaisuudella on pitkä historia. Ei se ole myytävänä eikä opittavissa. Suomalaiseksi synnytään.

Voiko kansakuntaa muuten oikeastaan loukata enemmän kuin sanomalla, geenienne tarvitsevan ”parannusta”. Meidän geeniperimäämme tulisi parantaa, näin todellakin sanotaan aivan julkisesti. Hetkinen. Mietitäänpäs nyt tätä tarkasti. Mitä tässä itse asiassa tahdotaan sanoa? Jos jotakin pitää ”parantaa”, siinä täytyy olla jonkun vialla. Eli, meissä suomalaisissa on jotakin vialla? Perusteluja? Mikä meissä on vialla? Ei voi noin rankkaa asiaa vain todeta itsestäänselvyytenä, että oikeastiko juuri meidän, suomalaisten, geenejä tulisi parannella? Miksi? Minä ainakin haluaisin kuulla jotakin perusteluja tälle väittämälle. Lisäksi se aidosti loukkaa minua. Minulla itselläni ei olisi röyhkeyttä lähteä jonnekin, vaikka jonkun pienen brasilialaisheimon luo, parantelemaan heidän geeniperimäänsä kaukaasialaisten (arjalaisten) geeneillä. Sillä nimenomaan geenit ja DNA eivät ole ominaisuuksia, jotka ihminen itse valitsee. Kansalaisuus ON geeneissä. Kun siis geenimme halutaan ”parantaa”, he haluavat tuhota meidän oman geeniperimämme. Tätä yleensä kutsutaan kansanmurhaksi.

En tiedä havaitsitteko tässä hiljattain julkaistun pikku tiedemaailman uutisen, että suomalaisten geenit ovat itse asiassa nimenomaan hyvin ainutlaatuisia, me olemme oma heimomme. Olen itse tiennyt tämän pitkään, olen tutkinut epävirallista muinaishistoriaa. Suomalaiset saattavat hyvinkin olla yksi maailman 7 alkuheimosta ja suomi yksi 7 alkukielestä. Suomen kieli on etymologisesti, siis jossakin muodossa puhuttuna, ainakin 4000 vuotta vanha kieli, se on yksi MAAILMAN VANHIMMISTA KIELISTÄ. Tähän on akateemista näyttöä ja argumentointia. Ellei tämä riitä vakuuttamaan, on myös eräitä vallankumouksellisia näkemyksiä, viikinkikuninkaiden periytyneen muinaisista suomalaiskuninkaista. Tällekin olettamukselle löytyy vakuuttavia argumentteja. Suosittelen teoksia: Muinaissuomalaisten kadonnut kuningaskunta ja Tavastia, Muinais-Hämeen Kuningaskunta/ Jukka Nieminen/ Salakirjat. Mielestäni, vaikka tämän todistusaineiston perusteella, suomalaisten geenien pitäisi antaa olla rauhassa. Eiköhän meillä itsellämme ole vapaassa maailmassa oikeus päättää, keiden kanssa haluamme pariutua. Jos emme ole itse halunneet lähteä morsiaimiksi Lähi-itään, ei se tarkoita, että Lähi-itä tuodaan tänne.

Myönnän, että minun on vaikea suvaita somalin kutsuvan itseään suomalaiseksi. Onko hänen geeniperimänsä muuttunut suomalaiseksi? Jos muuttaisin loppuelämäkseni Somaliaan, ei minusta tulisi somalia. Olisin suomalainen Somaliassa. Koska joku nyt kuitenkin huutaa tästä maantieteellisestä vertauksesta rasismia, niin sanon: Kanada! Vaikka muuttaisin loppuelämäkseni Kanadaan, ei minusta tulisi mystisesti kanadalaista, vaan olisin edelleen huonogeeninen supisuomalainen. Näin tämän asian itse näen. Mutta Suomeen muutettaessa muista maista, heistä tuleekin suomalaisia. En kykene ymmärtämään tätä, en mitenkään. He voivat olla Suomen kansalaisia, mutta suomalaisia he eivät ole. Ja miksi he edes haluaisivat olla? Eikö OMA kansalaisuus ole kenelle tahansa tärkein ominaisuus? Suomen kansalaisia voi olla Vietnamista, Australiasta, Kiinasta ja Venäjältä, tai mistä tahansa. He saavat asua täällä, tehdä töitä, harjoittaa uskontojaan, äidinkieliään. Kunhan he arvostavat myös meitä ja meidän yhteiskunnallisia ja kulttuurisia tapojamme. Mutta eivät he ole ”suomalaisia”, niin kuin mekään emme ole ruotsalaisia. Virolaiset ovat veljeskansaamme, afganistanilaiset eivät.

Julkaistu fb-seinälläni 2.9.2016. Tämä ei nyt ehkä liity varsinaisesti kuntavaalin teemaan juurikaan, mutta halusin näin virallisen vaalipäivän lähestyessä laittaa blogiini jotakin suomalaisuutta fanittavaa.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
omihli
Tyytyväinen
#1

Respect!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

hyvä yritys
#2

Suomalaiset saattavat hyvinkin olla yksi maailman 7 alkuheimosta ja suomi yksi 7 alkukielestä. Suomen kieli on etymologisesti, siis jossakin muodossa puhuttuna, ainakin 4000 vuotta vanha kieli, se on yksi MAAILMAN VANHIMMISTA KIELISTÄ. Tähän on akateemista näyttöä ja argumentointia.

Heh – amatöörinä pystyy kyllä kokoamaan paljon tietoa, mutta sen oikea analyysi voi olla hieman vaikeampaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Utelias
#3

Mielenkiinnosta kysyisin, voiko mielestäsi junioria jonka äiti on muuttanut Somaliasta mutta juniori on syntynyt Suomessa kutsua suomalaiseksi vai pitääkö kutsua somalialaiseksi? Ja miten katsot olisiko hänellä oikeutta edustaa Suomea vaikka jalkapallon maajoukkueessa, ovathan geenit niin erilaiset.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Onko järkee vai ei
#4

Eiköhän suomensomali ole oikea termi ellei ole tarkoitus tahallisesti häivyttää taustaa mielipiteiden ohjailemiseksi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000