Perussuomalaiset

Eero Paananen

Rikos ja rangaistus

Liian usein saamme lukea lehdistä, kuinka tappaja/raiskaaja tuomitaan ja hyvin usein tuomiot ovat kaukana maksimirangaistuksesta vaikka uhrina olisikin ollut täysin puolustuskyvytön. Usein saamme myös lukea murhaajien vapautumisesta elinkautisesta vankeudesta. Oman osansa soppaan tuovat taparikolliset, joita ei saada tapojaan muuttamaan.

Suomen rikoslakiin on saatava muutos. Maksimirangaistusta on alettava käyttämään aina, kun teko kohdistuu puolustuskyvyttömään. Taparikollisten kohdalla on meneteltävä samoin. Jos henkilö ei halua tapojaan muuttaa, mitä muuta keinoa yhteiskunnalle jää kuin estää henkilöä tehokkaasti aiheuttamasta tuhoa ja kärsimystä.

Itse kannatan sitä periaatetta, että vankila on paikka jossa kärsit rangaistusta, mietit tekosiasi ja et varmasti halua sinne enään takaisin.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000