Perussuomalaiset

Charles Nyberg

Koulutusleikkaukset

Koulutuksesta leikkaaminen on kaikista tyhmintä
Kirjoitus perustui kouluteemaan, kun Virojoen koululla pidettiin vaalikeskustelu.
Leikataan, leikataan ja leikataan. Mutta meillä Virolahdella ei leikatakaan, vaan rakennettiin uusi koulu, Klamilaan.
Kaikkein tyhmintä, mitä voidaan leikkauksissa tehdä, on leikata koulutuksesta. Ihmiselämän yksi tärkeimmistä ajanjaksoista on se, jolloin hän kouluttaa itsensä tulevaa elämää varten. Tulevaisuudessa koulutuksen merkitys kasvaa entisestään.
Nythän näyttää päättäjillä olevan trendi lopettaa pienempiä kouluja ja ahtaa oppilaat isoihin mammuttikouluihin. Mitä isompi koulu, sitä enemmän se kasvattaa kaikenlaisia lieveilmiöitä. Virolahdella on tehty järkevää koulutuspolitiikkaa, pitäkäämme siitä kiinni.
Johan se, että pysymme mukana ja painaisimme jopa ohi kansainvälisen kilpailun, edellyttää koulutuksen kehittämistä, ei sitä saavuteta leikkaamalla. Luulisi, että kaikki asianmukaiset tahot tämän ymmärtäisivät, mutta ei.
Kymen Sanomissa oli maanantaina 16.2.2015 outo otsikko, ”Virolahdella on huolta lukiosta”. Mitä huolta meidän pitäisi kantaa lukiostamme ? Onkohan jotain jäänyt meikäläisiltä (PS) huomaamatta ? Voisiko joku selventää, kiitos, ja julkisesti, ja suorasanaisesti, että jokainen kuntalainen pysyy kärryillä
Ilouutisia opiskelijoiden kannalta tuli eduskunnasta, kun siellä kumottiin opintotuen rajaukset. Toinen merkittävä päätös oli kumota lukioiden ja ammattikoulujen rahoituslait, siitä esimerkkinä koulumatkojen rahoituksen turvaaminen.
Alkuvuoden 2015 (PS) kirjoitus.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000