Perussuomalaiset

Arto Luukkanen

”So You Want to Cheat Finns. Manual for Dummies”

Ajattelin laittaa kaikille välikysymyskeskustelun keventämiseksi ja mielialan parantamiseksi internetin ihmeellisestä maailmasta löytämäni – miltei autenttisen –  (www.habakukpalturis.eu.com) kotisivujen viimeisen tiedotteen, joka oli osoitettu ”To old and weary parties of Finland: Centrum (former Agrarians), Sdiipii (former Worker’s Party), Coalition (Former Conservative Party), Greenies (Former Communist & Stalinists), etc.

Saitti näyttää olevan jonkinlainen ohjeiden antamiskeskuksen kotisivu. Vierailuni jälkeen tämä saitti lopetettiin, joten kenenkään ei varmaankaan kannata käydä tarkastamassa mitä siellä oikein oli.

Mainittakoon, että sivuilla jaettiin vapaasti myös ehtaa klassikkoa: ”So you want to cheat Finns? Manual for dummies” pdf kirjaa.

***

Kyseisessä tiedotteessa moitittiin erityisesti 4.2. aamuteeveen esiintyjiä. Arhis joutui koville.

Otan tässä nyt ulkomuistista miltei dokumentaarisen kappaleen siitä.  Se on suomennettu pelkian kielestä.

”…eikö teille hölmöille ole selitetty, että Kreikka-kysymystä ei saa antaa kansan eteen! Mehän varoitimme siitä jo pitkään. Menetämme pelin nyt kokonaan. En ymmärrä miten te voitte möhlätä näin hyvät asemat: teille annettiin hyviä iskulauseita, joiden tarkoituksena oli mustamaalata perussuomalaisia ja kaikki isänmaallisia ihmisiä Suomessa….”Perussuomalaiset eivät suostuneet ottamaan vastuuta” oli hyvä mutta te jäitte selittelemään sitä – ei iskulauseita selitetä …”

”…nyt ainoa vaihtoehto on, että kaikki aktiivit jakavat työpaikoilla maalarinteippiä. Suut on suljettava eikä kahvipöydissä saa keskustella asioista: kuka antoi Kreikalle rahat, mitä ne takuutukset olivat, miksi hallitus ei ole onnistunut yhtään missään…puhukaa Putouksesta tai Kingi-ohjelmasta…jos niitä enää kukaan katsoo…”

”…ja kuka antoi niille keskustan kavereille luvan tulla selittämään asioita televisioon ja radioon??? Häh…eikö sovittu, että toimittajan tullessa he menevät vaikka vessaan piiloon. Erityisesti Sipilää on säilytettävä turvapiilossa kuin priimaballeriinaa eikä häntä  saa päästää mihinkään hupailu tai visailuohjelmaan. Silloinhan kaikki tajuavat, että mikä mies se on…ja että puolue on se wanha kepu….”

”…ja sitten se Arhinmäki!!!! Jos puhutaan palturia, niin pitää katsoa kameraan tiiviisti. Katse ei saa harhailla kuten Bill Clintonilla vaan on annettava sellainen vaikutelma, että tämä on totta….mitä minä teen teidän kanssa kun te ette vaan tajua…nämä suomalaiset ovat liian älykkäitä tällaiseen….”

**

Kauhistuinpa ja ällistyinpä tästä miltei autenttisesta jutusta…

Toivon, että kukaan ei levitä tätä tiedotetta. Jos se leviää, niin selittäkää se huumoriksi. Tärkeistä asioista ei saa tehdä pilaa.

Arto Luukkanen

Järvenpää

www.artoluukkanen.com

Perjantain julkkariin on tulossa paljon väkeä. Tule aikaisin, että mahdut sisälle! Se on klo 18.00. Nähdään Järvenpäässä  – Zapatassa.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
#1

Katsohan tämänpäiväinen Accf tviitit

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000