Perussuomalaiset

Antti Eskelinen

Ulkomaalaisten maanomistus nykymuodossaan kiellettävä

Perussuomalaiset nuoret hyväksyi syyskokouksessa 2018 vastaavanlaisen julkilausuman. Kannatin itsekin aloitetta ja se sai yli 75% kannatuksen joten se tuli järjestön kannaksi. Koska pidän asiaa tärkeänä haluan nostaa sen tässä uudestaan esiin.

Eduskunta on toki nyt viime syksyn jälkeen hieman korjannut lakia, mutta edelleenkään se ei koske kaikkia ulkomaalaisia, eikä kaikkia kiinteistöjä. Uusi laki on siis aivan liian lievä ja jättää runsaasti porsaanreikiä.

https://www.ps-nuoret.fi/uutiset/ps-nuorten-syyskokouksen-2018-julkilausumat/

Kansallisen turvallisuuden ja itsemääräämisoikeuden nimissä ulkomaalaisten maanomistus tulee kieltää Suomessa. Airiston Helmen kaltaisia tapauksia, joissa puolustusvoimat joutuvat suorittamaan sotilaallisen operaation kansallisen turvallisuuden vuoksi, ei tule jatkossa tapahtua.

Turun saariston tapahtumien valossa on välttämätöntä kieltää ulkomaalaisten maanomistus nykyisessä muodossaan ja saattaa jälleen voimaan vuonna 2000 kumottu Laki ulkomailla asuvien ja ulkomaisten yhteisöjen kiinteistönhankintojen valvonnasta (1613/1992).

https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/1992/19921613

Kotimaamme multaa ei tule myydä ulkomaille vaan se on oltava suomalaisten hallinnassa.

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000