Perussuomalaiset

Antti Eskelinen

Tilastojen ainoa Perussuomalainen

Ajatuspaja Linja listasi allekirjoittaneen vähän yli vuosi sitten 25 tulevaisuuden päättäjän listalle. Listalle nousuni oli siitä outoa, että jo lähtöasetelmassa menetin suoraan 30% maksimipisteistä, koska en ollut ollut päivääkään nuorisojärjestön johdossa saati työskennellyt eduskunnassa tai muussa vastaavassa poliittisessa tehtävässä toisin kuin muut kärkipään nimet. Pistemääräni tuli siis suoraan vaalimenestyksestä toisin kuin muilla kärkipään nimillä mikä on aika poikkeuksellista. Sain siis 57,8/100 pistettä ja olin listan ainoa Perussuomalainen

Tuon jälkeen olen toiminut nyt yhden vuoden Perussuomalaisten nuorten hallituksessa, joten sijoutukseni on tässä suhteessa parantunut hieman.

Listaan voit tutustua täältä:

http://ajatuspajalinja.fi/heista-kuulemme-viela-25-seuraavan-sukupolven-paattajaa/

Ja laskentatapaan täältä:

http://ajatuspajalinja.fi/nain-seuraavan-sukupolven-paattajat-listaus-tehtiin/

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000