Perussuomalaiset

Antti Eskelinen

Suomen erottava Euroopan neuvostosta

1 kommenttia

Perussuomalaiset nuoret hyväksyi syyskokouksessa 2018 vastaavanlaisen julkilausuman. Kannatin itsekin aloitetta ja se sai yli 75% kannatuksen joten se tuli järjestön kannaksi. Koska pidän asiaa tärkeänä haluan nostaa sen tässä uudestaan esiin.

https://www.ps-nuoret.fi/uutiset/ps-nuorten-syyskokouksen-2018-julkilausumat/

Suomen erottava Euroopan neuvostosta

Euroopan neuvosto on 47:n jäsenmaan muodostama ihmisoikeus- ja yhteistyöjärjestö, johon kuuluu suurin osa Euroopan maista sekä muun muassa Turkki. Järjestö on enimmäkseen edistyksellisinä itseään pitävien keskinäinen puuhailukerho, joka ei palvele Suomen kansallista etua. Se ei tuo lisäarvoa Suomen oikeuslaitokseen tai hallintokäytäntöön eikä Suomen kansallisten intressien ajamiseen ulkomailla.

Euroopan neuvoston keskeisenä saavutuksena voidaan pitää Euroopan ihmisoikeussopimusta ja sitä valvomaan perustettua Euroopan ihmisoikeustuomioistuinta (EIT). Vastustan Suomen kansallisen päätäntävallan luovuttamista ulkomaille ja pidän sitä erityisen ongelmallisena oikeuslaitoksen tapauksessa. Suomen tulisi erota EIT:n piiristä. EIT voi määrätä Suomen maksamaan korvauksia vääränä pitämistään Korkeimman oikeuden päätöksistä. Tätä ennakoiden Korkein oikeus perustelee päätöksiään EIT:n ratkaisuilla.

Euroopan ihmisoikeustuomioistuimella on ylikansallista tuomiovaltaa, mikä on epätoivottavana. On suomalaisen oikeuslaitoksen tehtävä päättää Suomessa annettavista tuomioista ja tämä on tehtävä suomalaisten tapojen mukaisesti.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
Vihainen
#1

Olen sitä porukkaa joka höyrähti äänestämään EU:hun liittymisen puolesta.
Meille puhuttiin kaupanesteiden poistamisesta ja sen piti tuoda työtä ja toimeentuloa, turhaa byrokratiaa poistamalla.
Kukaan ei henkäissytkään mistään ”taakanjaosta” tai Nofikaatioista. Tänä päivänä mm. nämä ovat asioita jotka määrittelevät täysin suomalaisen yhteiskunnan kehityksen tavat ja rajat.
Kuinka hitossa tässä näin on käynyt? Mene herrojen kanssa marjaan, niin vievät kopankin!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000