Perussuomalaiset

Tuomas Koskiniemi

Yleisradio on rikki.

Yle ja yleisradio on joutunut viime aikoina tarkastelun kohteeksi ja näyttäisi, että syytäkin on ollut. Verovaroin puolen miljardin vuosibudjetilla pyörivä media pitäisi olla monen mielestä neutraali ja wokevapaa. Myös allekirjoittaneen mielestä näin tulisi olla.
Nyt kuitenkin näyttää paljastuneen todella sairaitakin yksityiskohtia ja jopa syrjiviä. Wokella on paha tapa kääntyä itseään vastaan.
Ylen toimittaja ( Lloyd Libiso) kertoi Puopolon haastatelussa youtubessa, että Yle kouluttaa ihmisiä agenda edellä, niin sanotuissa DEI-koulutuksissa. Nämä agenda koulutetut ihmiset saavat sitten sateenkaari nauhan kaulaansa kulkulätkäänsä. Samainen toimittaja kertoi myös, että Ylen haastatteluihin ja ohjelmiin ei ole tervetulleita kaikki ja mainitsikin mm. Aleksi Valavuoren nimeltä. Tähän oli saanut perusteluksi ylempää, että Aleksin mielipiteet on se syy miksi häntä ei ylen ohjelmiin saa kutsua.
Otaksun, että Ylellä on olemassa lista ihmisistä, jotka eivät ole haastattelu kelpoisia, mielipiteidensä tai puoluetaustansa vuoksi.
Törmäsin tähän seikkaan itsekkin menneenä keväänä, kun rautiosaaressa järjestettiin asukaskuuleminen. Tuolloin ylen toimittaja halusi haastatella minua ja haastattelu tehtiinkin. Kerroin haastattelussa, että olen vastaanottokeskus päätöksestä tehnyt hallinto-oikeuteen valituksen ja perustelin kantaani kattavasti. Kerroin myös logistisista ongelmista ja verorahojen käytöstä tilojen kunnostukseen. Haastattelun jälkeen toimittaja tokaisi, että, hän ei arvannut, että olen poliitikko ja päättämässä mm. nuista vuokratiloista. Tuota haastattelua ei koskaan julkaistu. Jokainen voi arvioida olisiko sillä ollut journalistista arvoa. Luulen, että olen siellä ns. blokkilistalla. Se ei minua henkilökohtaisesti haittaa, mutta on hyvä tuoda esiin tämäkin keissi.
Samaan aikaan yleisradio liimaa seinilleen ohjeita turvallisentilan periaatteista ja järjestää pakollisia dei-koulutuksia henkilöstölleen, joissa painotetaan monimuotoisuutta, tasa-arvoa ja inklusiivisuutta.
Katsoin videon ja materiaalit tuosta salaisesta koulutuksesta ja se oli järkyttävää katsottavaa. Yle mm. rekrytoi ihmisiä sen perusteella mitä mieltä he ovat ja etniset lähtökohdat katsotaan eduksi. Videolla nainen kertoi naama peruslukemilla, että he eivät katso osaako työntekijä työtään vaan onko hänellä Yleä palvelevia mielipiteitä.
Minusta tässä kohtaa pitää viheltää peli poikki ja katsoa ketä se Yle palvelee meidän verovaroilla ja miten se tuottaa nuita palveluita. Jokainen meistä veronmaksajista maksaa Yleä ja vieläpä erillisellä verolla. Tuon veron summa on 163€/v. Minä en ainakaan halua maksaa wokesta tai syrjinnästä senttiäkään. Tuo 163€v ei edes riitä ylläpitämään Ylen budjettia.
Nyt Yle on alkanut myös sensuroimaan ja poistamaan historiaa. Kyllä isä osaa- sarjasta poistettiin yksi jakso ja jaksot numeroitiin uudestaan. Miettikää minkä verran suomalaista kulttuurihistoriaa ja dokumentteja pitää Ylen poistaa vielä tulevaisuudessa. Miksi ei esimerkiksi laitettu ikärajaa, niin kuin muualla maailmassa, kun historiallisissa teoksissa on nykyajalle sopimatonta tai kyseenalaista sisältöä? Ei aikuinen ihminen tarvitse sensuuria tai suojelua vanhoilta komedioilta.
Neuvostoliitto ja Saksa yrittivät 40-luvulla hävittää historiaansa ja kirjoittaa sitä uusiksi. Yleisradio on woketukseltaan todella heikoilla hangilla ja tekee hallaa koko Suomelle touhuillaan.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000