Perussuomalaiset

Ukko Bamberg

Perussuomalaisia ei voi ohittaa

6 kommenttia

Kiva poliitikko lupasi vappuna satasia eläkeläisille ja työttömille. Kannattaa tarkistaa taskunsa, josko se siellä jo olisi. Hoitajamitoituskin luvattiin laittaa kuntoon. Oppivelvollisuutta pidennetään. Poliiseja lisää. Puoluetukea lisää. Sote toteutuu. Eikä tässä vielä kaikki. Lisäbonuksena tuhat lääkäriä! Kaikki tämä yhdellä hallituskaudella. Tästä tarjouksesta ei voi kieltäytyä. Jokaiselle jotakin ja ulkomaillekin; kehitysapua kasvatetaan. Mutta tärkein tehtiin ensin eli perusuomalaiset, vaalivoittajat siirrettiin eduskunnassa istumaan lehtikuvaajien lehterin alle.

Perussuomalaisten kannatuksen nousu ei kuitenkaan pysähtynyt tähän, niin kuin ei sosiaalidemokraattien kannatuksen laskukaan. Mielipidemittausten mukaan persut ovat nyt suurin puolue. Sdp:n katteettomilla vappu- ja vaalilupauksilla saavutettu laiha vaalivoitto sulaa ja sulaa. On vappukrapulan aika. Populistihallitus yrittää kääntää kehityksen suuntaan lupaamalla kannattajilleen rahaa, jota ei ole. Rahoitus on kiinni maailmantalouden kehityksestä, mikä ei hyvältä näytä. Otetaan siis velkaa. Vai kaadetaanko asia työttömän niskaan? Antti Rinteen mielestä meillä ei ole varaa maailmaan, jossa chillaillaan. Mikä tarkoittaa, että työttömät hengailevat.

Mutta onhan hallituksella se yhteinen arvopohja ja ihmiskäsitys, vaikka sitä ei ole paremmin avattukaan. Se on ilmeisesti sitä, että rajat auki ja tervetuloa. Pakolaisten motiiveja ei sovi epäillä ja papereita kysellä. Kiva poliitikko ei sano, että tässä menee Suomen raja. Ja että täällä eletään maan tavalla.

Perussuomalaisia äänesti yli puoli miljoonaa suomalaista. Persuja äänestettiin Enontekiöltä Eiraan. Kaikista yhteiskuntaluokista, vaikkei siitä huudellakaan. Et voi ottaa kaupungilla kahta askelta ilman, ettet törmäisi perussuomalaisia äänestäneeseen. Perussuomalaiset ovat Suomen suurin työväenpuolue ja merkittävä yrittäjäpuolue. Tämä on otettava tosissaan.

Osallistu keskusteluun!


6 kommenttia
Poudiainen
Iloinen
#1

Demokratia toimii juuri näin. Ne puolueet, jotka pystyvät muodostamaan hallituksen, mielellään enemmistö sellaisen ja sopimaan yhteisestä ohjelmasta muodostavat hallituksen. Ei siinä auta vaikka saisi 30% kannatuksen, jos muut eivät lähde mukaan. Näin tämä toimii ja hyvä niin. Jos PS haluaa joskus hallitukseen, niin aika monesta sille tärkeästä on luovuttava ja soviteltava. Se voi olla nyky PS puolueelle liian kova pala. Aika näyttää ja 4 vuoden päästä uudestaan. Onnea ja menestystä oppositiossa, sekin paikka on tärkeä!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Nykyinen hallituskokoonpano ei ole sitä, mitä kansa äänesti. Rinne pyyhki takapuoltaan äänestystuloksella ja kutsui takiaiset hallitukseen, vaikka äänestystulos oli toista…kolme eniten ääniä saanutta puoluetta, SDP, Perussuomalaiset ja Kokoomus pitäisi olla nyt hallituksessa, mutta Rinne ei kutsunut Perussuomalaisia ja Kokoomusta, koska nämä olisivat tehneet lopun Rinteen sekoiluista. Tällä hetkellä Suomella ei ole kunnollista hallitusta, pelkkä pellehallitus! Pikaista kaatumista sille!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Tuunari
Iloinen
#3

Harvoin, tai ei siis koskaan ole käynyt niin, että vaalien 3 eniten ääniä saaneita muodostavat hallituksen. Tämä tietenkin johtuu siitä, että on sovittava yhteisestä ohjelmasta ja oltava yhteistyökykyinen. Yhteinen arvopohjakin on merkittävä ja kun nyt miettii trioa SDP, kokoomus, PS, niin ei tuu mitään. Kaikki ovat aika kaukana toisistaan. Kun näin on, niin on löydettävä toisenlainen enemmistö ja sehän löytyi. Jäädään nyt vaan rauhassa odottamaan miten Suomi makaa viisikon käsittelyssä. Minä ainakin toivon, että onnistuvat. Ei ryhmällä ole merkitystä, tuloksilla on!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Tottavie, tätä kuppaa on alettava tosissaan kitkeä. Oikea suomalaisuus esiin

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

J. Jörgensen
Vihainen
#5

Sitäkö se demokratia oikeasti on kommentoijien mielestä, että vaalien alla nippanappa suurin puolue valitsee vaalien suurimman häviäjän ja muutaman takiaispuolueen hallitukseen? Että tuossa koalitiossa se kansan vaaleissa ilmaisema tahto vasta toteutuukin? Just joo! Jos tämä hallitus jollain lehmänkaupoilla ja puliveivauksilla pysyy pystyssä seuraaviin vaaleihin, niin niissä se lopulta nähdään mikä se kansan tahto olisi oikeasti ollut. Tervemenoa vaan Kepu ja SDP!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ilmarinen
Iloinen
#6

Rinne vertasi EU:TA jalkapallojoukkueeseen, joka menestyy vain, jos kaikki pelaa ja puhaltaa yhteen hiileen. Samoin voi luonnehtia maan hallitusta. Ne puolueet muodostavat hallituksen, jotka löytävät yhteisen sävelen. Tässä on PS kompastuskivi vielä pitkäksi aikaa. Täytyy pystyä yhteistyöhön, kompromisseihin ja mikä tärkeintä, muitten pitää haluta myös pelata PS ryhmän kanssa. Ei tuu ole helppoo!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000