Perussuomalaiset

Toni Seppänen

Valkoinen Persu - Toril eka toril vika (JYTKY2)

En tiedä moniko teistä on kuullut Mustan Barbaarin radiohitin viime syksyltä ?

Tein siitä jo syksyllä oman version ja nyt kun vaalitaistot ovat kuumenemassa laitan sen nyt teille kaikille tänne riimiteltäväksi.

Alkuperäisen Barbaarin version voit kuunnella tästä LINKKI

Valkoinen Persu – toril eka toril vika (JYTKY2)

Still alive Persu

Kuka sano et Suomi pelastuu ilma duunii? Älä usko niit se on pelkkä satu. Valkoinen persu ei oo rasisti vaa Suomen pelastava tapaus (persut ei ikin kuole). Sä halusit saada hyötyy ilman kipuu, ei ei ei. Sun pitää olla toril eka toril vika, still alive Suomi Finland.

Maidon valkonen ja nii oon mäki, joka yö kohtaan unessani menneet sukupolvet. Ne sanoo kuuntele mua veli nyt, mustat ei ota sua tosissaan jos et seiso suoras ja pidä maastas huolta. Mä heräsin hikisenä, huusin äänee still alive Suomi Finland.

Pakko saada nousu päälle, kuolemaan asti valmis suomee seivaa. Ne yrittää lähettää persun pois helvettii, mut en oo menos sinne mua ei pidättele häkki, liian vahva liian valkonen sun ei tarvi mua enempää motivoida. Puheissas mä oon paha valkonatsimörkö mut en oo sun kotipoikas.

Jos mun täytyy ni oon valmis toril yöpyy, ei kipuu ei hyötyy persu häh? Mä en käy sossus ja puurran hies mul on jo vaikein duuni suomes, mä oon perus mies.

Kuka sano et saat kannatust ilma duunii? Älä usko niit se on pelkkä satu. Persu ei oo maitonaama vaa Suomen rehellisin tapaus. Sä halusit saada hyötyy ilma kipuu, naah nigga su pitää olla toril eka toril vika, still alive nigga.

Veli ootsä rikki?

Jos unelmoit hyvinvointivaltiost ota ittees niskast kiinni still alive niga shittii, ei aikaa nukkuu mun päässä menneet sukupolvet, kuulin ne sano persu aika taas tehä duunii. Meen toreille tapaa ihmisii, et perille saan viestii.

Pelkkää kansallistunnetta rinnas mut en oo rasistinatsi. Suomineidon kroppa on kuin taulu jalo pensseli. Pistä valkonen nyrkki ilmaan jos sä oot veli, josset arvosta Suomee sä et oo haippi.

En oo rasisti, mun bussikuski on yönmusta bläkki. En oo kevytsarjalainen, pelkkää pitkää päivää eikä mitää sossutukii, usko mua.

En käytä juoksumattoo, mä juoksen PIIP(sensuroitu)PIIP karkuu tuu assalle kattoo, mut en oo ikin pelänny, mä oon aidoin veli joka Kekkosen jälkee on eläny.

Kuka sano et saat tuloksii ilma duunii? Älä usko niit se on pelkkä satu. Valkoinen persu ei oo rasisti vaa Suomen rehellisin tapaus. Sä halusit saada hyötyy ilma kipu, naah nigga su pitää olla toril eka toril vika,still alive nigga.

Kuka sano et saat tuloksii ilma duunii? Älä usko niit se on pelkkä satu. Valkoinen persu ei oo rasisti vaa Suomen suorin tapaus. Sä halusit saada hyötyy ilma kipu, naah nigga su pitää olla toril eka toril vika, still alive nigga (su pitää olla toril eka toril vika)

(Jos jollain meinaa alahuuli väpättää syystä tai toisesta kannattaa tosiaan kuunnella alkuperäinen versio jotta tietää missä mennään)

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Yön Timo
#1

Et voi olla tosissasi ja jos oot, olen huolissani!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Toni Seppänen Rivikansalainen
#3

Ei syytä huoleen luulen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

mummi
#2

Kaikki kunnia sinulle nuori mies.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Toni Seppänen Rivikansalainen
#4

Kumarrus mummille!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000