Perussuomalaiset

Toni Seppänen

Perussuomalaisten "riidankylväjät" - katsokaa peiliin.

Eilinen Ylen MOT oli rimanalitus sisällöllisesti ja moraalisesti, on erittäin kyseenalaista että eduskuntavaalien alla verorahoin toimiva Yle lähtee tielle jossa ammutaan täyslaidallinen vaikkakin suutareita yhden puolueen syliin.

Valheet, puolitotuudet tai musta tuntuu jutut ei pitäisi kuulua neutraalin toimijan tiedonvälitykseen.

Ohjelma oli tuhnu ja propagandistinen joka suhteessa mutta se kuitenkin kylvi aiheettoman epätietoisuuden siemenen moneen katsojaan eli potentiaaliseen äänestäjään. Tästä aiheesta on joskus toreillakin kyselty.

Kaikki asiat perussuomalaisten historiassa huomioiden voin sanoa että hyvin menee, joka suhteessa. Kukaan tuskin olisi parempaan pystynyt.

Eivätkä ole pystyneet.

Kuitenkin,

Suurinta eripuraa, epäjärjestystä ja kiehuntaa kentällä aiheuttavat omaan napaan tuijottajat jotka ovat mukana oman etunsa takia eivätkä Suomen ja kansan takia.

Jokainen meistä voi edistää perussuomalaista näkemystä ja vaikutusta monella tavalla vaikka ei pääsisi ehdokkaaksi, luottamustehtävään tai kalifiksi kalifin paikalle. Mikä ihme siinä omassa navassa niin kiinnosta, muistakaa että ahneella on aina paskainen loppu.

Puhdas omatunto luulisi olevan suurempi arvo kuin yksikään kepulikonstein saavutettu paikka tai palkkio.

Asioita voi saavuttaa rehellisesti ilman tahroja omassatunnossa, ei täällä ole mihinkään kiire jos kirkkaimpana motivaattorina on yhteisten asioiden hoitaminen ja niiden paremmalla tolalle saattaminen.

Valheella tai vilpillä saavutettu etu on ikuiseksi häpeäksi henkipatoille.

Kohdellaan toisiamme kuten haluaisimme itseämme kohdeltavan, siten on lähes mahdotonta saada kärhämiä aikaan.

Ollaan aina rehellisiä muille ja itselle, silloin ei koskaan tarvitse miettiä mitä on puhunut ja toiminta on johdonmukaista, valheen päälle ei voi rakentaa mitään kestävää. Ikinä.

Välillä kannattaa katsoa peiliin ja miettiä tunnistaako omankuvansa ja pystyykö allekirjoittamaan omat toimensa.

Päätin kirjoittaa tämän lauantaina kuolleen espoolaisen vaikuttajan Seppo Sonkerin innoittamana.

Seppo ei ollut riitelijä, hän mieluummin sopi tai tarvittaessa oli hiljaa kuitenkin toimien siten mitä kokonaisetu vaati.

Kokonaisetu vai oma etu ?

Kokonaisuus ratkaisee aina.

P.S

Äänestäjille haluan vielä sanoa, uskon että ymmärrätte ja tiedätte paremmin.

Osallistu keskusteluun!


14 kommenttia
#1

Ei YLE olekaan ”neutraali”, se on lain mukaan säädetty edistämään monikulttuuria, eli sen pitää lain mukaan vastustaa persuja.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Toni Seppänen Rivikansalainen
#2

Ei ole mutta tulisi olla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

I, Robot
Utelias
#3

Kyllähän tuo ohjelma köykäinen oli. Kovasti toispuoleinen. Yle joutaisi lakkauttaa kokonaan ja järjestää yhdenvertainen ja puolueeton ohjelmatarjonta muuten. Sattuu sitä Soinillekin. -Persut ei persettä myy- oli paha rimanalitus. Varsinkin naisten ääniä siinä menee rumien puheiden mukana. Modenkin voisi poistaa kyseisen nimimerkin palstalta; ei tuommoisia tarvita. Tämä on hyvä verkkojulkaisu. Uusi tulokas lähtee äkkiä tuon perseilyn myötä pois.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Sinna
Iloinen
#4

Vieläköhän näitä kostokirjailijoita löytyy lisää PS:stä? Ohjelman mukaan ei halua erota PS:stä, miksikähän. Siksiköhän, että sielläpä istuessaan porukan parissa aitiopaikalla on tarjottimella lisää kuplia ja eikun uutta kirjaa pukkaa …
Suhnupieru koko ohjelma …

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Terve järki
Tyytyväinen
#5

Taustalla on rkp joka pelkää kuin ruttoa oppositioon menoa. Sanoma oy ja YLe taustalla on suomenruotsalainen raha, erkot,herlinit,enrootit heilumssa. Ei auta, kyllä kansa tietää !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000