Perussuomalaiset

Timo Laitinen

Matkailurampit hyötykäyttöön

Suurin odotuksin ja kovalla rahalla 2012 valmistuneet matkailurampit odottavat yhä käyttäjiään. Rampit ovat olleet kuitenkin jo suljettuna ’vuosikausia’. Ramppien toivottiin tuovan alueelle ennen kaikkea matkailupalveluja, mutta valtatien käyttäjille ilmeisen pimentoon jäävä alue ei ole houkutellut olemassaolonsa aikana kuin roskaajia ja jätteen kuskaajia.

Rampit tulisi kuitenkin saada hyötykäyttöön ja avata ne henkilöautoliikenteelle. Ramppien alue on tällä hetkellä pussinperä mikä ei johda mihinkään. Varsin kohtuullisin kustannuksin rampeilta olisi rakennettavissa katuyhteys Itäiselle Kanavatielle, jolloin matkailijat pääsisivät suoraan Saimaan kanavan äärelle. Uusi yhteys palvelisi myös lähialueen asukkaita. Jotta uudesta yhteydestä ei kuitenkaan aiheutuisi haittaa asutukselle voitaisiin raskaalle liikenteelle asettaa käyttörajoituksia. Samalla estettäisiin uudesta liittymästä valtatielle aiheutuvat hitaiden ajoneuvojen liittymisongelmat varsinkin lähdettäessä Helsingin suuntaan suoraan ylämäkeen.

Matkailuramppien sijainti: https://goo.gl/maps/tdnwPqMCH3eUmdDe8

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
#1

Mikä ihmeen matkailuramppi????

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#2

Kyseessä on Lappeenrannassa valtatie 6:lla oleva eritasoliittymä. Blogin lopussa on linkki sijaintiin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Vaikuttaa tosi pimeeltä järjestelyltä.
Oliskohan niillä ramppirahoilla saatu korjattua jo kymmeniä ellei satoja kilometrejä routaisia ja kuoppaisia teitä ajokuntoon.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000