Perussuomalaiset

HEKAN kalliit vuokra-asunnot ja KELAN ilmaiset rahat

11 kommenttia

HEKALLA on kohtuuttomat isot vuokra-asunnot, mutta jokainen voi miettiä miksi. Miksi ylipäätään HEKAN vuokra-asunnoissa saa asua ei kirjoilla olevia henkilöitä ylipäätään mille HEKAN organisaatio ei tee mitään ja onko tämä oikeanlaista asukasdemokratiaa ja asukas turvallisuutta. EI! Kela jakaa ilmaistarahaa autuaan tietämättä kuinka paljon ylimääräisiä henkilöitä asuu HEKAN vuokra-asunnoissa. Yhteiskunnalta riittää rahaa jakaa salkkuihin ja leijonaan päivittäin, sitten ihmetellään miksi vuokrat nousee. Tottakai työssäkäyviä ja eläkeläisiä pitää saada rangaista vain sen takia kohtuuttomilla vuokrilla kun alkoholisoituneet saavat hajoittaa ilkivallalla huoneistoja hajoittamalla remonttikuntoon yms. ja toisten asuntoihin menemällä. HEKALLE ei kuuluu tätä nykyään millään tavalla asukas turvallisuus ja vastuun kantamiseen. Asukasdemokratian nimissä ei pitäisi velvoittaa työssäkäyviä ja eläkeläisiä maksamaan toisten ilkivallan tekoja vuokrankorotuksilla.

Miten HEKALLA voi olla korkeat vuokrat niissä taloissa joissa alhaalla on liikehuoneistoja. Kuinka paljon tulee vuositasolla voittoa. Voisi todeta, että kaikkialla missä on HEKAN vuokra-asuntoja ovat täysin slummiutuneita, juuri sen takia kun rikollisuus rehoittaa ja ilmaista rahaa jaetaan veronmaksajien rahoilla.

Perustoimeentulotuki voitaisiin uudistaa kokonaan siten, annettaisiin maksusitoomus ruokakauppaan välttämättömiin menoihin perustoimeentukena eikä rahaa alkoholituotteisiin. Ilmaisen rahan jakaminen houkuttaa väärinkäytöksiin.

Miten voi asukas vuokrata kaikilla KELAN tuilla asunnon edelleen täydellä vuokralla ellei oteta ylimääräistä vuokraa lisää ja itse mennä ulkomaille tekemään töitä pimeästi. Näitä on yllättävän paljon. Ai niin HEKALLA KAIKKI ON SALLITTUA näin puhutaan yleisesti. Miksi saa vuokrata asunnon edelleen kun ASUNNOTTOMIA ON MUUTENKIN PALJON ja tehdä itselle taloiudellista hyötyä.

Mitä tulee Kalasataman HEKAN asuntoihin, niin ne ovat nimenomaan eliittiasuntoja hyvätuloisille tarkoitettuja sitten puhutaan asuntopulasta. MITEN VOIDAAN TÄLLÄISTÄ HYVÄKSYÄ HEKAN ORGANISAATIOSSA. ONKO ORGANISAATIO KYKENEVÄ HOITAMAAN TEHTÄVIÄ.

 

Kaikki kirjoitukset mitä kirjoitelaan pitää ottaa vakavasti mitä kirjoitellaan METRO lehdissä.

Yhteiskunnan rakenne tulee taloudellisesti rappeutumaan, jos asialle ei tehdä mitään.

Tekstin aiheet:

11 kommenttia