Perussuomalaiset

Teemu Tares

Outo vastakkain asettelu: Suomen etu vs. Suomen hallitus

PS vaatii suomalaisten turvallisuuden parantamista. Hallitus vastaa tuovansa Suomeen terroristeja ja pitävänsä rajat avoinna myös muille rikollisille.

PS vaatii poliisien resurssien lisäämistä kasvaneen väkivaltarikollisuuden takia. Hallitus kertoo palkanneensa lisää vihapuhepoliiseja.

PS vaatii kalliiksi tulevan ilmastohulluuden lieventämistä muiden EU-maiden tasolle. Hallitus kertoo nostaneensa Suomen ilmastotavoitteet muita kunnianhimoisemmiksi.

PS kertoo Suomen ilmastotoimien oleva merkityksettömiä, vaikka lakkaisimme hengittämästä, sillä Kiina lisää päästöjään yhden Suomen verran kuukaudessa. Hallitus sanoo Suomen olevan edelläkävijä ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa.

PS sanoo, ettei Suomen tarvitse olla edelläkävijä. Hallitus sanoo, ettei Suomi vielä ole edelläkävijä kiertotaloudessa.

PS sanoo, että hallitus kuluttaa aivan liikaa suomalaisten resursseja liian monissa muissa maissa. Hallitus vastaa, että vihreä siirtymä vaatii vielä paljon lisää.

PS vaatii vanhusten hoidon parantamista. Hallitus vastaa palkkaavansa mamuja hoitajiksi.

PS vaatii turvetta uusiutuvaksi energiamuodoksi. Hallitus vastaa kieltävänsä turpeen käytön.

PS vaatii nuorten mielenterveyspalveluihin pääsyä nopeutettavan. Hallitus vastaa järjestäneensä jo hyvät mielenterveyspalvelut turvapaikanhakijoille.

PS vaatii maahanmuuton vetotekijöiden vähentämistä. Hallitus vastaa nopeuttavansa turvapaikkahakemusten käsittelyä.

PS vaatii kiintiöpakolaisten vastaanoton lopettamista. Hallitus vastaa lisänneensä kiintiöpakolaisten määrää merkittävästi.

PS vaatii maahanmuuttobudjetille jotain rajaa. Hallitus vastaa, ettei mitään ylärajaa ole.

PS vaatii suomalaisten turvallisuuden ja hyvinvoinnin asettamista kaiken muun edelle. Hallitus vastaa turvapaikan hakijoiden vastaanoton menevän kaiken muun edelle.

PS vaatii suomalaisten edun huomioimista. Hallitus vastaa suomalaisten edun olevan haitallista.

PS vaatii haittamaahanmuuton lopettamista. Hallitus vastaa monikulttuurisuuden olevan rikkaus.

PS vaatii rajoja kiinni koronan Suomeen leviämisen vuoksi. Hallitus vastaa, että rajat suljetaan ulkomaille haluavilta suomalaisilta, muttei koskaan Suomeen haluavilta turvapaikanhakijoilta.

PS vaatii islamistien maahantulon estämistä. Hallitus vastaa tuoneensa heitä jo yksityislennoilla.

PS vaatii rajoja kiinni hybridihyökkäyksiltä. Hallitus vastaa määränneensä puolustusvoimat kantamaan maahantunkeutujien laukkuja.

PS vaatii valtion lainanoton vähentämistä. Hallitus vastaa lisänneensä lainanottoa.

PS vaatii suomalaisten verovarojen ja valtion lainojen käyttämistä suomalaisten hyväksi. Hallitus vastaa lahjoittaneensa valtaosan jo muille maille ja ihmisille.

PS vaatii suomalaisten työllistämistä. Hallitus vastaa lisäävänsä työperäistä maahanmuuttoa.

PS vaatii kehitysyhteistyön määrärahojen supistamista. Hallitus vastaa lisänneensä kehitysmäärärahoja.

PS vaatii suomalaisille samoja palveluita, kuin maahanmuuttajilla. Hallitus vastaa maahanmuuttajien tarvitsevan enemmän.

PS vaatii asuntoja suomalaisille kodittomille. Hallitus vastaa antavansa ne turvapaikanhakijoille.

PS vaatii laittomasti maassa olevien karkoitusta. Hallitus vastaa antavansa heille oleskeluluvan.

PS vaatii tolkkua. Hallitus lupaa holtittomuutta.

PS varoittaa maahanmuuttajien kulujen olevan pois suomalaisilta. Hallitus vastaa, etteivät ne ole keltään pois.

PS varoittaa kansallisen yhtenäisyyden rapautumisesta. Hallitus sanoo, että tarvitsemme maahanmuuttoa ja monikulttuuria.

PS varoittaa myös suomalaisen kulttuurin ja yhteiskunnan rapautumisesta maahanmuuton takia. Hallitus kertoo kaikkien kulttuurien, yhteiskuntien, kansojen ja rotujen olevan yhtä hyviä.

PS varoittaa mamu- ja maturikollisuuden kasvusta. Hallitus sanoo rikollisuuden vähentyneen.

PS varoittaa Suomea ylivelkaantumisesta. Hallitus sanoo, ettei velkoja tarvitse koskaan maksaa pois ja, että rahaa vaan tulee.

PS varoittaa Suomen olevan Ruotsin tiellä. Hallitus kertoo Ruotsin olevan maailman turvallisimman maan.

PS valistaa, ettei mikään kansainvälinen sopimus estä itsenäistä valtiota suojelemasta rajojaan ja kansalaisiaan. Hallitus vastaa, että kaikilla on oikeus tulla Suomeen ja suomalaisten kansainvälinen velvollisuus on elättää heidät perheineen.

PS vaatii lakia noudatettavan. Hallitus vastaa, että Suomi ei voi rikkoa lakia, mutta ilmastoaktivistit voivat.

PS kertoo EU:n haluavan lopettaa terroristien pääsyn Schengenin alueelle. Hallitus vastustaa.

PS vaatii terroristien karkoitusta ja pääsyn estämistä rajavalvonnalla, kuten monet muut EU-maat tekevät. Hallitus sanoo, ettei Suomi voi sulkea rajojaan ja, että jokainen terroristi on yksi meistä.

PS vaatii rajavalvontaa laittomuuksille. Hallitus vastaa Kiljusen sulkevan puomin tarvittaessa.

PS kysyy suoraan. Hallitus kiemurtelee, eikä vastaa kysymykseen.

PS vaatii vastausta. Hallitus ei edelleenkään vastaa kysymykseen.

PS vaatii vastuuministeriä vastaamaan kysymykseen itse. Pääministeri vinoilee vastaamalla ministerien sijasta niitä näitä.

PS vaatii yhä uudestaan ja uudestaan. Hallitus vastaa aina puutaheinää.

PS vaatii Suomen sijoittavan viisaasti ja tuottavasti. Hallitus kertoo Suomen olevan rohkea edelläkävijä.

PS kertoo Suomen olevan pieni ja velkaantunut maa. Hallitus kertoo Suomen olevan rikas ja kokoaan suurempi maailmalla.

PS vaatii Suomen itsenäisyyden säilyttämistä. Hallitus korostaa Euvostoliittovaltion olevan tärkeimmän.

PS vaatii kodin, uskonnon ja isänmaan kunnioittamista. Hallitus syyttää natsiksi ja rasistiksi.

PS vaatii sosiaalitukien väärinkäyttäjien, laittomien siirtolaisten, raiskaajien, murhaajien ja muiden ulkomaalaisrikollisten karkottamista. Hallitus sanoo sen olevan kylmäävää.

PS vaatii poistumista Suomelle haitallisesta eurovaluutasta. Hallitus kertoo eurosta olevan hyötyä.

PS on huolissaan suomalaisten suurtyöttömyydestä. Hallitus kertoo yritysten tarvitsevan 20 000 työperäistä maahanmuuttajaa vuosittain suuren työvoimapulan vuoksi.

PS haluaa lopettaa kalliiksi tulevan sosiaalisen maahanmuuton ja auttaa oikeita pakolaisia muualla ilman haittoja suomalaisille. Hallitus sanoo sen olevan jakamattomien ihmisoikeuksien vastaista.

PS vaatii sulkemaan rajat kansainvälisiä sopimuksia rikkovilta pakolaisilta. Hallitus sanoo sisäministerin suulla sen olevan kansainvälisten sopimusten vastaista ja kysyy, minkä kansainvälisen sopimuksen PS haluaa Suomen irtisanovan?

PS sanoo työperäisenkin maahanmuuton tulevan suomalaisille kalliiksi. Hallitus vastaa sen olevan hyödyksi halpatyövoimaa käyttäville yrityksille.

PS sanoo, että Suomi on suomalaisten koti. Hallitus vastaa, että kotimaasi kuuluukin kaikille.

PS valistaa, että sukupuolia on kaksi. Hallitus väittää, että sukupuolia ei ole lainkaan tai, että niitä on satoja – kunkin oman valinnan mukaan.

PS kertoo suomalaisten olleen tähän asti yhtenäinen kansakunta. Hallitus vastaa, että olemme kaikki maahanmuuttajia tai, että suomalaisia ei ole olemassakaan.

PS toivottaa hyvää suomalaisuuden päivää. Hallitus sisäministerin suulla hyvää ramadania.

PS vaatii bensaveron alentamista. Hallitus vastaa panostaneensa pyöräilyyn ja kävelyyn.

PS kertoo hiilidioksidin olevan kasveille hyödyllistä. Hallitus sanoo hiilidioksidin tuhoavan maailman.

PS varoittaa vihervasemmiston tuhoavan Suomen. Hallitus kertoo vihervasemmiston pelastavan koko maailman.

PS kysyy, pyytää ja vaatii järkeä päätöksiin sekä parannuksia suomalaisille. Hallitus ei vastaa ja tekee päinvastoin.

… ja niin edelleen ja niin edelleen.

Osallistu keskusteluun!


24 kommenttia
Nimetön
#1

Hallitus haluaa kieltää kaiken muun energian käytön, paitsi tuuli- ja aurinkovoiman. Jokainen ymmärtää, että kyseessä on vihreiden sairauskohtaus, josta ei päästä eroon ennen vaaleja. Uusi koronavarianttikin on kaiketi siirtämässä, kuin tilauksesta vaaleja, kokoomuksenkin tuella. Kannattaa kuitenkin miettiä, vaalitapahtuma ei poikkea mistä tahansa hallitusta yleisötilaisuudesta, jopa rokotustilaisuudesta, joka toteutuu myös massojen keskellä turvallisuus edellä. Olisikin päätöntä siirtää rokotuksia variantin takia vain esimerkkinä. Vaaleissa voidaan myös vaatia koronatodistusta, jos vaalit muuten tulevat puolueille huonoon aikaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

Näin on, tuskin tämä korona tilanne muuttuu miksikään edes eduskuntavaaleja ajatellen, aina tulee uusia variantteja, maapallon laajuisena epidemiana. Elämä koronamaailmassa on sopeuduttava tautiin ja sen ehdoilla mennään, ehkä vuosia, kunnes rokotekattavuus ja variantit leikkaavat, tai virus lähtee heikkenemään, mutaatiot voivat haitata myös virustakin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Teemu Tares Ympäristötekniikan ja yritystoiminnan konsultti
Hämmentynyt
#10

Ihan samoin on ollut ”tavallisen” influenssan kanssa, mutta jostain syystä ennen ei pidetty tällaista meteliä, vaan annettiin vaan ihmisten kuolla. Luultavasti korona valjastettiin lääketeollisuuden palvelukseen, mutta toisaalta olisi kyllä jo vuosikymmeniä sitten ollut viisasta kaikkien käyttää esimerkiksi hengityssuojaimia flunssakausina ja vanhainkodeissa aina. Muutkin tartuntataudit yleistyivät rajusti maahanmuuton ja kaukomaiden matkailun myötä. On ikäänkuin menossa maailman pahimman tartuntataudin etsintä.

Pitäkää siis itsenne kunnossa, noudattakaa kasvis-, karnivore- tai keto-ruokavaliota tai vaikka kaikkea niitä yhtäaikaa, kunhan ette ota hiilareita ja sokereita rasvan kera! Rasva sinällään on tietenkin ihmisen ehkä tärkein ravintoaine, kun taas sokeri ja hiilihydraatit ovat syövän ruokaa. Ei olekaan sattumaa, että muinaiset egyptiläiset kärsivät kaikista nykyajan elintasosairauksista, koska heidänkin ruokavalionsa koostui viljoista ja muista kasvinsiemenistä!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ihmiskunta ei pääse lihasta eroon
#12

Lihaakin kannattaa syö, ainakin kerran viikossa. Tuo johtuu paitsi lihan sisältämistä hivenaineista, niin myös elimistöä on käytettävä tasaisesti, stimuloitava, mm. haima, joka tuottaa ruoansulatusnesteitä ja beetasolut erittävät insuliinia. Kasviksilla mässäilyyn tai mieluummin selluloosan sulatukseen tarvittavat mikrobit toimivat suoliston peräpäässä (vähäinen määrä), eikä tuota juuri ravintoa, puhumattakaan tärkeistä hivenaineista. Esim. kypsentämätön kasvis ottaa saman verran energiaa sulatuksessa, mitä se antaa energiaa. Monimahainen järjestelmä sen sijaan tuottaa ihmiskunnalle riittävästi ravintoa maitotuotteiden ja lihan muodossa, jossa perusraaka-aine on maapallon yleisin kasvilaji, heinäkasvit

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Teemu Tares Ympäristötekniikan ja yritystoiminnan konsultti
#13

Erittäin tärkeää terveyttä ja pitkää ikää on myös se, ettei syö kokoajan välipaloja, sillä elimistö tarvitsee aikaa korjata itseään ruokailujen välillä. Yleensähän kaikki paastoavat yön ajan, mutta vielä parempi on syödä esimerkiksi vain kaksi kertaa eli lounaalla ja illallisella. Siten voi maksimoida päivittäisen paaston ja antaa elimistön käsitellä ravinnon kunnolla sekä tehdä senjälkeen korjaustoimintoja mm. tuhoamalla kuolleita soluja ja muodostamalla uusia, jota ei tapahdu, mikäli joutuu kokoajan käsittelemään ruokaa.

En ole itse kokeillut pitempää, kuin yön yli paastoa, mutta yritän syödä korkeintaan kaksi kertaa päivässä lähellä toisiaan tai mieluummin vain kerran, jotta paastoaika on mahdollisimman pitkä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Tervehdys
Iloinen
#21

Nyt minulla on kokemusta viikonmittaisesta vesipaastosta. Kyllä olo koheni, läskit väheni, aivot alkoivat pelata ja tunnen myös nuorentuneeni, koska kaikki vanhan ihmisen kivut ja vaivat vähenivät selvästi! Olen 63-vuotias. Suosittelen vesipaastoa muutaman kerran vuodessa erityisesti verenpainepotilaille, sillä tämä on kaikkein tehokkain keino laskea verenpainetta. Itse pääsin lääkkeistä kokonaan eroon.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Teemu Tares Ympäristötekniikan ja yritystoiminnan konsultti
#14

Tarttis varmaan kokeilla paastota kerran viikossa edes yhden kokonaisen vuorokauden, kun varsinkin ketossa paastoaminen on todella helppoa, sillä rasvaravintoa riittää ihmiskehossa vaikka kuinka moneksi viikoksi! Normaaliravinto syöville eli sokerilla elävillä, sensijaan paastoaminen on vaikeaa, koska sokeria on kehossa vain muutamaksi tunniksi. Siksi heille tuleekin kova nälkä lyhyenkin paaston aikana. Sokerinen ja hiilariruoka ei pidä nälkää, vaan pakottaa syömään ja kerryttämään rasvaa. Sensijaan rasvainen ruoka ilman hiilareita ja sokereita pitää hyvin nälän, koska ruoan sulamisen jälkeen siirrytään käyttämään kehon omaa rasvaa, jota riittää. Keto-dieetti mahdollistaakin helpon ja nopean tavan laihtua!

HUOM! Kakkostyypin diabetes ja rasvamaksakin parantuvat keto-ravinnolla yleensä muutamassa viikossa!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#15

Näin kasvissyöjänä totean tuon olevan puutaheinää. Kun aikoinaan lihan syönti loppui mitään muutosta huonompaan ei ollut, ei omassa olossa eikä laboratorio testeissä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Teemu Tares Ympäristötekniikan ja yritystoiminnan konsultti
#20

Tiukkaa kasvisdieettiä noudattavat kärsivät monista puutostiloista, mutta välttävät toki diabeteksen ja useita muita liikasyömisen seurauksia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#22

Vieläkö syöt kasviksia vai onko jo ilmaantunut riittävästi puutoksia. Allergikoille karnivoori on paras, parantava eliminaatiodieetti. Esi-isämme olivat myös karnivooreja, ja elimistömme on sopeutunut siihen vähintäänkin satojentuhansien ellei miljoonien vuosien. Nykyinen ruokavalio valmisruokineen on vasta kymmeniä vuosia vanhaa, eikä viljojakaan ole yleisessä käytössä ollut pitkään varsinkaan Suomessa!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#16

Tapauskohtaisia, kun tässä muutamia vuosia sitten amerikkalainen tutkimusryhmä Etelä-Amerikan sademetsässä suorittivat kokeen, jossa koehenkilöt koettivat tulla toimeen mahdollisimman samalla kasvisravinnolla, jota paikalliset hedelmillä toimeen tulevat apinalajikin, koe oli keskeytettävä kolmen kuukauden jälkeen sen muuttuessa hengenvaaralliseksi puutostilaksi, niin on vaikea puhua puuta heinää. Jokainen kulkee omia polkujaan ja riskeeraa mahdollisesti oman terveytensä. Pääasia on, että ei levitä vääriä signaaleja lajikavereilleen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kasviravinto vaatii oheensa vitamiinien lajitelmaa
#17

Näin on, pelkistetty kasvisravinto vaatii oheen massiivisen lisävitamiini lajitelman, ja tuo jää yleensä vegaaneilta mainitsematta, joka on siinä mielessä vaarallista, koska joku ei ymmärrä mahdollisia puutoksia ennen kuin jo sairastuu.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#18

Kasvien sisältämät, ihmiselle myrkylliset aineet ja erityisesti siementen luonnolliset homemyrkyt jätetään yleensä huomiotta, vaikka varmaan jokainen osaa nimetä ainakin yhden myrkyllisen kasvin. Kasvit eivät halua tulla syödyksi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

❤️👍
Iloinen
#19

Antaa märehtijöiden suodattaa myrkyt ihmiselle hyvin sulavaksi lihaksi ja estää maailmaa aavikoitumasta luonnollisella lannoitteellaan!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Sosialistinen hallitus hamuaa halpatyövoimaa ulkomailta. Edes ay-jyrät eivät ole hereillä, varmaan ovat jyrät saaneet pimeitä hyvityksiä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#7

Sosialistileiri hallitsee eduskuntaa, yleisradiota ja laajasti maan ay-liikettä, kuten myös käyttää saamansa verohyödyt omien rakennusbisneksiensä pyörittämiseen, josta hyöty palaa puolueelle, eli demareille. Jos demarit eivät noilla eväillä pidä valtaa kaudesta kauteen, niin voivat katsoa peiliin. Eivät tarvitse välttämättä edes vappusataslupauksia, hallinta on kuin Leninin demareilla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Demarit ja kokoomuksen liimaa yhteen EU kiima, eli kokoomus muistuttaa yhä enemmän leninismin kannattajia. No on sitä härskimmätkin tahot sortuneet leninismiin, Saksan työväenpuolue mm. aikoinaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#8

Demareiden edustaja puhuu jo kolmen euron litrahintaisesta bensasta ja heti perään kuuden euron hintaisesta bensasta, jos emme suostu lopettamaan fossiilisten käyttöä. On todellakin syytä ottaa tosissaan nykyhallituksen kaataminen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#11

Bensan hinta on laskettava takaisin nykyistä alemmalle tasolle heti vaalien jälkeen, sen voi myös pitää vaalilupauksena, jos se voidaan toteuttaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kabul
#4

Teemu saanut mielestään oivan blogin aiheen mutta kyllä tämä on täyttä kuraa, LOL boomer!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#9

Ilmeisesti tarkoitat hallituksen vastauksia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Kyse tuossa kasviravinnossa on kiteytynyt lähinnä ilmastoasiaksi ja siitä on kehittynyt erään lainen sijoitettava vahva osatekijä kaavoihin, joilla ilmastonmuutosta koetetaan todistella. Kaavojen rakentajat koettavat näyttää mahdollisimman uskottavilta, jopa Albert Einsteinin tukka todisteena. Ilmaston muutosta on mahdoton ennustaa, kun kaavoissa on vähintään kolmesta osatekijästä miljooniin X:siin, eli muuttujiin, jossa tarkalleen ottaen mikään osatekijä ei ole varma. Ilmaston- tai lämpötilojen muutoksia asteen tai muunkaan arvon tarkkuudella ei ole mahdollista ennakoida, varsinkaan vuosisadan loppuun mennessä. Tilanne on sama aurinkokuntamme planeettojen lähes tarkat sijainnit voidaan laskea maksimissaan vuoden eteenpäin. Lihalla ei ole mitään tekemistä ilmastomuutoksen kanssa, olisihan ne jo Intiassakin hävittäneet ne 16 miljoonaan nautaa, ja raahanneet ne vuorille, joka on maassa tapana. Tapa jatkuu siten, että kuolleet naudat päätyvät pimeille lihamarkkinoille sitten vuorilta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000