Perussuomalaiset

Teemu Liukkonen

Koulukiusaamiselle ehdoton ei !

Koulukiusaaminen on nyt ollut tapetilla erilaisten ikävien tapahtumien kautta. Koulukiusaamista on aina ollut, mutta onko mikään muuttunut? On kyllä, kiusaamisesta on tullut monimuotoisempaa. Kiusaamista tapahtuu sosiaalisessa mediassa. Kiusaaminen voi olla fyysistä sekä henkistä. Opettajan voi olla vaikea havaita varsinkin kiusaamista jota harjoitetaan kouluajan ulkopuolella tai sosiaalisessa mediassa. Lisänä ja mausteena tähän kaikkeen tuo eri maahanmuuttajaryhmät jotka jengiytyvät jo koulussa. Opettajilla on rajoitetusti valtaa puuttua koulukisaamiseen, kiinni ei saa käydä eikä pahasti sanoa että oppilaan tunne-elämä ei menisi pilalle. Näitä perusteluja kuulin vielä Lappeenrannassa Kimpisen yläasteella 2017. Lapsen kasvatuksessa kaikki alkaa kotona ja rakkaudesta lapseen. Lapselle pitää asettaa selvät rajat mitä saa tehdä ja mitä ei. Vapaa kasvatus ei toimi. Koulu ei ole kasvatuslaitos vaan paikka missä opiskellaan kohti tulevaisuutta. Mitä tälle voisi tehdä? Opettajien toimivaltaa pitää lisätä, niin että he voisivat puuttua kiusaamiseen entistä paremmin. Kiusaajan pitää vaihtaa koulua, ei kiusatun. Lisäksi kiusaajasta pitäisi aina tehdä rikosilmoitus. Huolestuttavana on myös koulukiusaaminen joidenkin opettajien puolelta jotka eivät hyväksy oppilaansa poliittisia näkemyksiä. Itse olen jyrkästi kaikenlaista koulukiusaamista vastaan ja otan todesta niiden vanhempien huolet joidenka lapset ovat joutuneet kiusaamisen uhriksi.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000