Perussuomalaiset

Teemu Lahtinen

Halpakaupat mullistamaan päivittäistavarakauppaa

Mullistuisiko päivittäistavarakauppa ja sen markkinaosuudet kuinka, jos ns halpakaupat alkaisivat myydä myös tuoretuotteita ja pakasteita?

Nythän noista saa jo aika laajalti kuivatavaraa.

http://www.hs.fi/talous/a1422765399905

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Persut ei persettä myy
#1

-Ruuan hinta on saatava eu tasolle konstilla millä hyvänsä !
(pientä muutosta parempaa nyt alkuvuodesta on ollut )
-Autoverotus on poistettava ! (siihen tuli muutos että paljon saastuttavien ns. Saksalaisten ongelma jäte autojen verotus tippui jotka ei siellä kelpaa kenellekkään)
-Alkoholi politiikka eu tasolle (sitä on kiristetty vaan tänä suonna)
kaikkien Suomalaisten pitäs alkaa lakkoon ettei juo suomesta ostettua viinaa !

Näihin vaikuttaa kaikkiin verotus ja Suomessa korkeat yleiset kustannukset kaikessa,Yleisiin korkeisiin kustannuksiin taas vaikuttaa nämä samat asiat eli jostakin tätä oravan pyörää on lähdettävä purkamaan että tämän maan hinta ja kustannus taso saadaan eu tasolle jotta tämä maa voi kilpailla tasapuolisesti eu:ssa
Me on menty Euroon ja Eu:n väärällä kurssilla siis markka vaihdettiin väärään kurssiin ja uusia maita on otettu väärällä kurssilla mukaan esim. Viro palkat siellä 700,-/kk täällä 5 kertaiset samasta työstä ei ihme jos emme pärjää kilpailussa.
Jotain muuta olisi tehtävä kuin Velkaantua,nyt peittelemme ongelmaa velkaantumalla ja maa on Kreikan tiellä.
Eihän täällä kannata kohta mikään muu kuin pummilla eläminen, eihän tänne tule enään turistikaan kun kaikki on niin kallista ! Nyt katoaa Venäläisetkin muut on kadonneet jo.Työpaikkoja myydään kilvan ulkomaille tässähän kohta alkaa porukka toivomaan sotaa sehän se sai viimmeksi Suomen jaloilleen 70 vuotta sitten kun joku tuli ja sano mihin investoidan ja mitä tehdään.
Toivotaan että Kiinalaiset tulis ja sanois mitä täällä pitää tehdä ,nehän ne velka rahaa tänne lähettää se olisi niiden velvollisuus tulla laittamaan maan kuntoon.
Sehän se esson baarissakin sanoo mitä syödään joka maksaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Takinkääntäjä
Tyytyväinen
#2

On todellakin vain positiivista että tulee kilpailua lisää.Kaupan katteet kun Suomessa monopolikaupoilla on pöyristyttävät 20-40 %.Tiedän kun olen niitä aikanaan ollut työntekijänä hinnoittelemassa.Ruoan alvia saisi ja pitäisi myös alentaa että huonotuloisillakin olisi edes joskus varaa ostaa terveellisempiä ruokia,jotka yleisesti ovat myös kalliimpia.Kaupat riippumatta omistussuhteista tietysti työllistävät montaa sektoria.Verotuloja syntyy vaikka osa tuloista siirtyykin ulkomaille.Tottakai kotimaisuus on tärkeää ja kannatettavaa,mutta kotimaisten tuottajien kannattaisikin perustaa yhteisyrityksiä ja myyntipaikkoja joissa myisivät tuotteitaan ja saisivat paremman palkan työlleen kuin kahden suurimman kauppaketjun määräävän aseman ota tai jätä sanelupolitiikan.Esimerkiksi Saksassa jaUsassa on suorastaan mahtavat tori/hallimarkkinapaikat luomutuotteille.Ja mitä tulee Kreikan auttamiselle,parhaiten autamme ostamalla Kreikkalaisia hedelmiä,oliiviöljyä yms.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000