Perussuomalaiset

Tatu Tyni

Rokotepassi vie kansalaisten perusoikeudet

Eduskunnan Perustuslakivaliokunta piti tärkeän kokouksen 7.10.2021.

”Perustuslakivaliokunta

Hallituksen esitys eduskunnalle laiksi tartuntatautilain muuttamisesta ja väliaikaisesta muuttamisesta”

”(3) Hallituksen esitykseen sisältyy kaksi keskeistä ehdotusta. Ensinnäkin esityksessä ehdotetaan jatkettavaksi tartuntatautilain väliaikaisten terveysturvalliseen maahantuloon liittyvien perustuslakivaliokunnan myötävaikutuksella säädettyjen (PeVL 26/2021 vp) säännöksien voimassaoloa. Nykyisten väliaikaisten säännösten päättymisen jälkeenkin Suomeen saapuvilta henkilöiltä ehdotetaan edellytettävän luotettavaa todistusta kuuden kuukauden sisällä sairastetusta covid-19-taudista, saadusta hyväksyttävästä covid-19- rokotussarjasta tai ennen Suomeen saapumista tehdystä negatiivisen tuloksen osoittavasta covid-19-testistä. ”

(4) Hallituksen esityksessä ehdotetaan säädettäväksi myös mahdollisuudesta edellyttää yleisötilaisuuteen osallistuvilta taikka asiakas- ja osallistujatilaan tai ravitsemisliikkeeseen tulevilta ihmisiltä covid-19-tautia koskeva luotettava todistus (jäljempänä myös koronapassi) viranomaispäätöksissä toiminnalle asetettujen rajoitusten välttämiseksi. Koronapassia voidaan edellyttää muun muassa ravintoloissa ja yökerhoissa sekä yleisötilaisuuksissa, kuntosaleilla ja muissa urheiluun tai liikuntaan käytettävissä sisäliikuntatiloissa, uimahalleissa ja kylpylöissä, tanssipaikoissa ja ryhmäharrastustoimintaan käytettävissä tiloissa, huvi- ja teemapuistoissa, eläintarhojen sisätiloissa, sisäleikkipuistoissa ja sisäleikkipaikoissa sekä museoissa, näyttelytiloissa ja muissa vastaavissa kulttuuritiloissa.

”VALIOKUNNAN PÄÄTÖSESITYS

Perustuslakivaliokunta esittää, että lakiehdotus voidaan käsitellä tavallisen lain säätämisjärjestyksessä.”

Valiokunnassa asiaa käsitelleet henkilöt ovat:

”Helsingissä 7.10.2021

Asian ratkaisevaan käsittelyyn valiokunnassa ovat ottaneet osaa

puheenjohtaja Johanna Ojala-Niemelä sd

varapuheenjohtaja Antti Häkkänen kok

jäsen Outi Alanko-Kahiluoto vihr

jäsen Bella Forsgrén vihr

jäsen Jukka Gustafsson sd

jäsen Maria Guzenina sd

jäsen Olli Immonen ps

jäsen Hilkka Kemppi kesk

jäsen Mikko Kinnunen kesk

jäsen Anna Kontula vas

jäsen Mats Löfström r

jäsen Jukka Mäkynen ps

jäsen Wille Rydman kok

jäsen Heikki Vestman kok

jäsen Tuula Väätäinen sd

varajäsen Markku Eestilä kok (osittain)

varajäsen Johannes Koskinen sd (osittain)

varajäsen Sari Tanus kd

Valiokunnan sihteereinä ovat toimineet

valiokuntaneuvos Johannes Heikkonen

valiokuntaneuvos Mikael Koillinen

valiokuntaneuvos Liisa Vanhala”

Kymmenet tuhannet (ellei jopa sadat tuhannet) Suomen kansalaiset ovat olleet itsestä riippumattomassa elinkeinon harjoittamisen kiellossa koronarajoitusten takia 13.3.2020 lähtien. Osalle tämä on merkinnyt VAIN elinkeinon harjoittamisen merkittävää vaikeuttamista, mutta esim. esiintyville taiteilijoille käytännössä täyskieltoa.

Olen yksi maailman parhaita taikureita. Minun kaltaisille rokotepassi tarkoittaa käytännössä pysyvää elinkeinon harjoittamisen kieltoa. Jos haluat olla tietyillä aloilla maailman huipulla, sinun täytyy olla tarkka tekemisistäsi, että pystyt pitämään vaadittavan suorituskyvyn yllä. Useat huipulla olevat naistanssijat ja -akrobaatit eivät esimerkiksi käytä e-pillereitä, sillä ne usein nostavat painoa ja sotkevat kehon systeemiä.

Muusikko Eric Clapton on avautunut omasta kunnostaan otettuaan koronarokotuksen: ”Noin kuusi viikkoa myöhemmin sain toisen piikin AstraZenecaa, vaikka minulla oli hyvin vähän lisätietoja sen vaaroista. Sanomattakin selvää, että vaikutukset olivat katastrofaaliset: käteni ja jalkani olivat vuoroin jääkylmät, tunnottomat tai kuin tulessa enkä voinut tehdä niillä käytännössä mitään kahteen viikkoon. Pelkäsin, etten pysty enää koskaan soittamaan (kärsin neuropatiasta eikä minun olisi koskaan pitänyt mennä lähelle piikkiä).”

Hyvin useat kaltaiseni odottavat koronarokotteiden mahdollisten sivuvaikutusten paljastumista ennen päätöksen tekemistä ottaako rokotteen (puhutaan jo rokotesarjasta). Tämä on mielestäni järkevää, varsinkin jos tämän ”pandemian” keskellä on täysin terve eikä näe sairaita missään.

Miten olemme tulleet tähän tilanteeseen? Kun pelolla ratsastaen ryhdyimme maskikansakunnaksi (lue: burka-kansakunnaksi), annoimme perusoikeutemme pois. Koronapassi on loogista jatkoa tälle kehitykselle. Ajatella, että Eestiin matkustettaessa tarvitaan jälleen passi tai että sitä vaaditaan baarissa tai kirjastossa käydessä. Olisitko voinut uskonut tätä vielä kaksi vuotta sitten?

Tämä merkittävä elämisen kurjistaminen on suoraa seurausta EU:n häikäilemättömästä ja antikristillisestä agendasta, jota se ajaa eteenpäin yhä kiihtyvällä vauhdilla. Ja tämä kurjistumisen kehityskaari on suunniteltu jo vuosikymmeniksi eteenpäin. Eivät nämä aloitteet ja esitykset tule Suomen eduskunnasta, vaan ulkomailta. Esimerkiksi vuonna 2025 tulee voimaan esteettömyysdirektiivi, joka merkitsee yhä voimakkaampaa sensuuria ja merkittäviä esteitä yrittäjyydelle.

Tälle kehitykselle on sanottava: SEIS!

Suomen on itsenäistyttävä uudelleen!

FIXIT!

Osallistu keskusteluun!


128 kommenttia
Nimetön
#1

Tässä on nyt pari vuotta ihmetelty tätä koronahysteriaa, joka on saanut aivan uskomattomat mittasuhteet. Ristiriitaista tiedotusta, sekoilua, salailua ja pelon lietsontaa. Pelastut kun otat rokotteet 1,2,3,4,5,….

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#7

Vallan välineitä. Tehosteita tehosteiden perään, kenen keho kestää näitä; ei minkäänlaista tietoa tällaisesta rokotusrumbasta!! Pelottelulla, joukkohysterialla, moraalisella paineella ja varmaan kohta poliisivoimalla saadaan kaikki kansalaiset tottelemaan, siitähän tässä on kyse eikä todellakaan mistään terveydenhoidosta. Vähän väliä sentään pidetään taukoa jonkun ”rokotteen” kohdalla, kun teholle kiidätetään sydänlihastulehdusten takia potilaita, mutta kohta tulee määräys jotta jatketaan vaan … ei mitään huolta, piikkiä piikin perään, mitä siitä jos joku kuolee, siihenhän tässä tähdätäänkin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#15

ja kun se natsipassi saadaan voimaan kuka vielä uskoo, että se joskus poistuisi käytöstä?? ei todellakaan, siitä tulee niin mainio väline kansalaisten kontrollointiin, ympäristön ”kuormittumisen” seuraamiseen (saat passiisi sähkön käyttöoikeuden vain 3 tunniksi päivässä, bensaa saat ostaa vain tietyn määrän kk:ssa, lihaa saat vain 200 g/kk jne.) ja vielä kun passi yhdistetään pankkitiliisi niin kaikki kritisoijat ja Raamatun siteeraajat saadaan hiljaisiksi uhalla sulkea passiin yhdistetty pankkitili…. ”hurraa” globalismi!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#17

Inhimillisesti surullista, mutta poliittisesti ajatellen hauskaa, nähdä kun deltavariantti leviää kuin kulovalkea, kun rokotetut natsipasseineen kerääntyy kokoontumisajoihin – ketähän ne sitten syyttää taudin leviämisestä, kun rokottamattomat istuvat kotona?? Mistä niille kaikille sairastuneille rokotetuille riittää tehohoitopaikkoja, kun me rokottamattomat istutaan kotona – ja voidaan hyvin 🙂

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#8

Koronatouhusta tulee mieleen tarina lasimestarin pojasta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#9

HEI. KIITOS: PELASTUT, KUN ET OTA ROKOTETTA, JA USKOT JEESUKSEEN KRISTUKSEEN; PÄÄSET VARMASTI TAIVAASEEN. KIITOS 😕 . SIUNATEN, LASSE HIETANEN.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Tyniltä erittäin hyvä kirjoitus! Vaikka PS-edustajat kaikki äänestäisivätkin vastaan koronapassia eduskunnassa niin kyllä se ilmeisesti tulee voimaan, niin suuri osa muiden puolueiden edustajista komppaavat tätä kansalaisten erottelua. Mutta tärkeää tietenkin on ettei se tule voimaan PS:n komppaamana. Tämä ”natsi”passin avulla tehtävä erottelu on osa globalismi-ideologiaa, jonka tarkoituksena on saada kansalaiset tottelevaisesti kontrolliin. Ei kai mikään muu selitä tätä aivan ennen näkemätöntä painostusta. Rokottamattomia ja siis täysin terveitä ihmisiä halutaan sulkea ulos yhteiskunnasta, heitä/meitä halutaan syyllistää muiden sairastuttamisesta vaikka juuri rokotetut levittävät delta-varianttia. Rokotettuja on myös sairaalahoidossa, myös teholla. Rokottamattomilta haluttaisiin ilmeisesti jo kieltää terveydenhoito, mutta vaikka tietoa on niin riskialttiit rokotteet ottaneille pitäisi antaa kaikki hoidot ja korvaukset rokotteiden haittavaikutuksista, kyllä sekin maksaa!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

Tampereen seutu 7.9.2021
Pirkanmaan koronanyrkki: Kahden rokotuksen jälkeen sairaalaan joutuneet ovat ”vaikeasti immuunipuutteisia”.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#16

Rokote heikentänyt immuunipuolustusta? Vai rokotteesta ei ole hyötyä immuunipuutteesta kärsivälle?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#10

HEI. KIITOS 😕 NIMETÖNKIN. JA TÄMÄ TOUHU, KUN ILMENTÄÄ SEN, KUINKA MAMMONARUHTINAS HALUAISI OTTAA ”NISKALENKKIYLIOTTEELLA” VOITON JEESUKSESTA KRISTUKSESTA, HÄNEN 👼❤️❤️❤️ TERVEISTÄ IHMISISTÄ ❤️, KETKÄ EIVÄT PAKANOIDEN: MYRKKYROKOTTEITA TARVITSE. ROKOTUSLAITEPUOLI ON ❤️ KEHITTYNYT NYKYÄÄN: HE SAAVAT NUO YÖLLISET KAUKOROKOTTEENSA PIMEISSÄKIN OSUMAAN NIIN JUURI VERISUONEN LUO, ETTÄ HEILLÄ TAITAA OLLA SIINÄ NEULANPÄÄSSÄ, JOKU ”LÄMPÖHAISTAJA”: KIITOS. SIUNAT.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Vihainen
#12

Naurettavaa puhua natseista

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Vaihtoon
#13

PS on viheliäisessä passijuonessa mukana. Muuten olisi näkynyt Perustuslakivaliokunnassa. Totaalinen valeoppositio.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

STM myöntää virallisesti, että sillä ei ole todisteita koronaviruksen olemassaolosta. Kansalainen lähetti 6.9.2021 Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselle sekä Sosiaali- ja terveysministeriöön tietopyynnön, jossa hän pyytää nähtäväksi ja julkisesti julkaistavaksi todisteet koronaviruksen eristämisestä. STM vastasi tietopyyntöön 15.9.2021, mutta THL ei ole vastannut.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#11

HEI. KIITOS 😕 NIMETÖNKIN. VALHETTA, ON ❤️ VAIKEA TOTEENNÄYTTÄÄ. PYHÄ HENKI ON ❤️ SYDÄMESSÄNI, JO VIIMENÄÄN SANONUT, ETTÄ THL, EI OLE REHELLINEN JÄRJESTÖ, ESITTÄÄ PAHANLAATUISTA ”TEATTERIA”. RAHANKERÄYSJÄRJESTÖHÄN, SE ONKIN, JOKA EI PITÄYDY RAAMATUN SANAAN, VAAN KUUNTELEE BELSEBUUN ÄÄNTÄ. JEESUS SANOO: MINÄ TUNNEN OMANI, JA OMANI TUNTEVAT MINUT. AAMEN. KIITOS 😕 SIUNATEN, LASSE HIETANEN.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Geenimuunteluun ja GMO-rokotteisiin liittyvä lakiesitys vietiin kesällä 2021 läpi pääministeri Sanna Marinin aamiaiskohun varjossa. Media onnistui pitämään asian tehokkaasti pimennossa suurelta yleisöltä. Presidentti Sauli Niinistön vahvistamilla lakimuutoksilla on tähdätty siihen, että laajamittaiset kenttäkokeen geeniteknologioilla voidaan hoitaa vailla huomiota, suojaten tekijöitä ja estäen riippumaton arviointi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

@
#14

Mistä tämän asiakirja löytyy?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

McGillin yliopiston teologian ja etiikan professori Douglas Farrow: Rokotepassien avulla ihmiset voidaan pakottaa mukautumaan sekä paikallisiin että maailmanlaajuisiin määräyksiin. Näin länsimaat muutetaan yhdessä yössä yksilöllisen vapauden alueista alueiksi, joissa vastaan hangoittelevilta voidaan kieltää kaikki.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000