Perussuomalaiset

Tarmo Ukonkutsuma

Ajatuksia perinteisistä poliittisista asenteista osa 1

Terve Ps blogin lukija. Viime blogin julkaisussa on tullut kivasti keskustelua, joissa on hyviä kommentteja yhteiskunnallisista asioista, kiitos paljon ja olen oppinut myös. Aion pitää myös blogi sarjaa kuten Ajatuksia perinteisistä poliittisista asenteista useampina osina, jonka teen yhden kerrallaan jos tulee ajankohtaiseksi. Aiheena tällä kertaa on inspiroitunut yhdestä edellisen blogin kommenteista liittyen siihen miksi perinteiset puolueet toimivat niin kun toimivat.

Minulla on tästä aiheesta asiantuntijuutta kun olen tarkkaillut monien puolueiden toimintaa. Olen poliittisen kulttuurin asiantuntija ja jos sinulla on lisättävää tänne kommentti osioon niin olisin kiitollinen ja opin aiheesta lisää. Voisit myös jakaa minun kirjoituksen kavereillesi ja läheisillesi haluamallasi mukaan. Minun ei ole tarkoitus loukata kenenkään ihmisten vakaumuksia, vaan nostan tiettyjä asioita, josta on hyvä oppia. Ei muuta kun päästään asiaan.

Miten määrittelen perinteiseksi puolueeksi, määrittelen sitä niin että onko siinä puoluekuria, korruptiota, hyvävelikerhoilua, suppean eturyhmän ajamista, poliittisia virkanimityksiä, ideologisia lausahduksia, suhmurointia, verorahojen väärin käyttö ja omiin tarkoituksiin laittaminen, tekopyhyys ja suojatyöpaikat. Perinteiseksi puolueiksi tarkoitan demareita, kokoomusta, keskustaa, vihreitä, vasemmistoa ja RKP:tä.

Ihmiset ovat äänestänyt Demareita, kokoomusta ja keskustaa vuosikymmenet ja ovat suurempia ja tuttuja puolueita. Heidän linjat ovat hyviä, mutta puolueiden poliittinen moraali on vinksahtanut, se näkyy parhaiten toimissa ja kannanotoissa. Vaalipuheet, jotka ovat ristiriidassa toimien kanssa on niitä useampia tapauksia. Kokoomusta nähdään isänmaallisena puolueena, mutta sen toimet ovat epäisänmaallisia esim maahanmuuton, ilmaston ja EU:n linjauksessa eli eivät aja Suomen etua. Kokoomus on ristiriitainen puolue siinä mielessä että puolueena yrittää näytellä muskeleita (puheet) maahanmuutto ja EU kriittisillä kannanotoilla, mitä tässä kävi, puolue äänesti elvytyspaketin puolesta eduskunnassa. Puolueen suunnalta on tullut EU-federalismi kannanottoja twitterin puolelta ja muutenkin.

Keskustaakin nähdään myös isänmaallisena, mutta toimii samalla tavalla niin kun Kokoomus, että tekee epäisänmaallisia päätöksiä eli on valmis ottaa pakolaisia/halpa työvoimaa ulkomailta, vaikka Suomesta löytyy työkykyisiä, muttei ole koulutusta ja töitä, ilmastopolitiikassa Keskusta on punavihreiden apupuolue eli itse puolue ei jyrkästi vastustanut hallituspuolueiden linjauksia. Keskusta myös äänesti elvytyspaketin puolesta eduskunnassa. Sanat ja teot ovat ristiriidassa. Keskustan valtaisessa paikkakunnassa Pertunmaalla asuvana ihmisenä tuntuu pahalta että ihmiset vieläkin äänestää keskustaa ollakseen sokeita keskustan töppäilyihin. Puolue on kannattanut maakuntauudistusta eli aluevaalit, aluevaltuusto ja maakuntaveroa eli ei hajauteta vaan keskitetään yhteen paikkaan kaikki, eli on ristiriidassa maaseutupuolueen imagon kanssa.

Viimepäivien aikana on tullut kohu liittyen demareiden ja vihreiden töppäilyihin. Pääministeri Sanna Marin on juhlinut Ilmari Nurmisen kanssa baarissa, joka on saanut myös korona-altistuksen Ulkoministeri Pekka Haavistolta. Häntä ei tavoitettu kun hän jätti valtioneuvoston puhelimen kotiin. Se on vastuutonta toimintaa, kun hän kovasti suosittelee kansalaisia noudattamaan koronalinjauksia, mutta itse ei tee kun menee itse bileisiin altistuneena. Vastuutonta on myös vihreiden toiminta kun pitivät puoluefestareita ja siitäkin tuli iso juttu. Festarilla olleet Suomela ja Alametsä eivät ole edes ottaneet minkäänlaista kantaa kun niitä haastatteli, vielä kerran vastuutonta toimintaa. Siitä on syntynyt Sannalle kutsumanimi eli Bile-Sanna ihan syystäkin ja kutsutaan myös nykyistä hallitusta, bilehallitukseksi. Bilehallitus bilettää ja kansalaisia ketuttaa nykymeno.

Antaisin kotiläksyksi että kannattaa seurata uutisia, kyselytunteja ja kaikkea mahdollista mitä sinun puolueesi, kansanedustajasi ja kunnanvaltuutettusi tekee ja puhuu.

Ensivuonna on aluevaalit, muista älä äänestä bilettäjiä aluevaltuustoon, vaan vastuullisia perussuomalaisia.

Mitä olet mieltä, kiitos kun luit, nähdään toisen blogin/sarjan parissa, hyvää päivän jatkoa

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
westfinn
Hämmentynyt
#1

Sano suoraan vaan, että nämä vanhoilliset puolueet ovat myyneet tai parhaillaan myymässä Isänmaatamme!
Toinen asia, joka olisi saatava näiden: #olen aina äänestänyt ,,,,,,,,,taa, ,,,,,,,ja, ,,,,,,,musta, ,,,,,,,itä, ,,,,,,,,,toa!# äänestäjät ymmärtämään, että nämä puolueet suorastaan v,,,,,tuilevat ikä-ihmisille kutsumalla näitä boomereiksi sun muiksi nykymenoa tajuattomiksi seniileiksi.
Tämä sodan jälkeen Suomea rehellisesti rakentaneet, kun jättäisivät seuraavissa eduskuntavaaleissa äänensä antamatta näille vit,,,,,lijoille olisi meillä muitakin pienpuolueita, kuin vas ja rkp!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Boomeri vm.51
#4

Länsisuomalainen!Olen kanssasi täysin samaa mieltä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#2

Tarmolle on asiat alkaneet , aukeilemaan !? Jatka Tarmo samaan suuntaan !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Vol2 odotellessa
Iloinen
#3

Ei käyneet trollit tämän blogin kimppuun! Ilmeisesti liikaa tosiasioita!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000