Perussuomalaiset

Tapio Lämsä

Pienten vihreitten miesten agenda (23.11.2016)

Tulipas tässä nyt mieleen sellainen asia, että mikähän lienee pienten vihreitten miesten agenda. Onko pienten vihreitten miesten agenda se, että joka asia pitäisi tehdä jonkin unelman tai satoja vuosia sitten olleitten käytäntöjen mukaan?

Jos nyt lähdetään oikeasti katsomaan tätä kokonaisuutta, niin pienillä vihreillä miehillä näyttää olevan tavoitteena määrätyt asiat tapetillaan. Puolustetaan hamaan tappiin asti juurikin näitä vuosisatoja sitten käytössä olleita määrättyjä oikeuksia ja toisekseen pyritään käytännön tasolla saamaan nykyiset toimintatavat täysin romukoppaan. Tässä käytetään perusteluina erilaisia huuhaa-luonteja joistakin nautintaoikeuksista, joilla ei kyllä ole nykypäivän toiminnan kannalta mitään merkitystä. Käytännön tasolla tämä johtaa siihen, että pienet vihreät miehet asettavat etusijalle pienen ryhmän oikeudet etusijalle. Samalla kun muut kärsivät tämän pienen ryhmän villin lännen touhusta, niin pienet vihreät eivät välitä ollenkaan edes yrittää sovittaa tämän pienen ryhmän toimintaa sellaiseksi jotta siinä saataisiin kompromissi aikaan.

Käytännön tasolla pienten vihreitten miesten toiminta on monessa muussakin asiassa esteenä kokonaisuuden toimivuuden kannalta. Kaikkeen kivaan kyllä ollaan panostamassa rahaa pilvin pimein, mutta kuitenkin erilaisiin ihmisen toimintoihin yritetään saada kaikenlaisia rajoituksia. Tämä on usein käytäntönä, kun jostakin suolta löytyy jokin harvinainen mato. Tämän madon suojelun takia ollaan käytännössä sitten kieltämässä kaikenlainen järkevä elinkeinon harjoittaminen. Kaiken päälle pienten vihreitten miesten argumentointi menee sen verran sekavaksi, että puurot ja vellit menevät täysin sekaisin.

Pienille vihreille miehille lienee tärkein asia se, että töpselistä tulee tuulisähköä ja kaverit muutenkin nököttävät kaupunkien kerrostaloissa viinilasi kourassa unelmoiden kaikenlaisesta kivasta. Kuitenkin se töpselistä tuleva sähkö voi hyvinkin olla ydinvoimalassa tuotettua ja unelmat on revitty lähinnä ulkoavaruudesta. Tämä on se pienten vihreitten miesten agenda.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000