Perussuomalaiset

Tapio Lämsä

Kohti perussuomalaisten puoluekokousta

4 kommenttia

Tässä kirjoituksessa käsittelen lähinnä perussuomalaisten vajaan neljän viikon päästä koittavaa puoluekokousta. Mutta palataan sen verran vielä Rinteen kokoamaan punavihreään toivomustynnyriin siten, että perussuomalaisten pitää laittaa nyt koko ajan kovaa haastetta näille. Kyseessähän on kuitenkin maan kannalta kuitenkin sellainen hallitus, joka tulee nyt taantuman ollessa tulossa – ajaa Suomen takaisin velkakierteeseen. Ja tämä jakovarahallitus pitää haastaa kärkevällä opposiopolitiikalla. Eväitä tämä hillopurkkiveljesten pottukellari siihen kyllä antaa.

Mennäänpä sitten itse tulevaan puoluekokoukseen, johon myös meiltä Kuusamosta on lähdössä muutaman perussuomalaisen delegaatio. Tapahtuma on taas omanlaisensa spektaakkeli, jossa me perussuomalaiset pääsemme tapaamaan aateveljiämme ja -siskojamme. Tuolla pääsemme taas verkostoitumaan paremmin, joka luo meistä vieläkin tehokkaamman joukon. Tämä verkostoituminen on jo kenttämme tehokkuuden kannalta aivan olennaista, koska voimme silloin haastaa entistä tehokkaammin tulevissa vaaleissa EU-huohottavat, globalistiset ja vihervasemmistolaiset kilpailijamme. Se on tie nousta seuraavissa vaaleissa piikkipaikalle ja sen me tulemme myös toteuttamaan. Näin se menee arvon aatekaverit ja sama viesti menköön myös kilpailijoillemme. Pyyhimme erityisesti vihervasemmistolla tulevaisuudessa vielä tehokkaammin lattiaa.

Kokouksessa tulemme tekemään tärkeitä henkilövalintoja – erityisen tärkeitä valintoja ovat puheenjohtajan ja puoluesihteerin valinnat. Jussi Halla-aho on ollut tähän mennessä erinomainen puheenjohtaja ja Jussi ilmoittaa tuossa parin päivän sisään jatkoaikeistaan. Olisi erittäin toivottavaa, että Jussi jatkaisi pestissä. Hän on kuitenkin ollut puolueitten puheenjohtajissa positiivinen poikkeus ja varmasti hänen johdollaan perussuomalaiset jatkavat nousuaan. Jussi nosti meidän kaikkien tuella perussuomalaiset suosta taistelemaan suurimman puolueen asemasta ja hänen epäpoliitikkomaisuus on loistavan älyn kera erinomainen piirre. Diktatuuri puolueessa on hävinnyt tyystin ja kenttää kuunnellaan. Jussi – siis jatka seuraavat kaksi vuotta!

Puoluesihteeri on myös erittäin keskeinen valinta. Riikka Slunga-Poutsalo on hoitanut pestiään ihan kohtuullisesti ja nyt on uuden veren aika. En ole itse vielä valinnut omaa ehdokasta – vaikka tarjokkaita kyllä jo riittää. Kriteereinä tulee minulla olemaan kolme asiaa – puoluesihteerin tulee olla kenttää tunteva positiivinen järjestöjyrä, ikä ei saa olla liian korkea ja valittavalla henkilöllä tulee olla selkeä visio mihin puoluetta ollaan viemässä. Tulevan puoluesihteerin ensimmäinen mittari on parin vuoden päästä koittavat kuntavaalit, joissa meillä on otettava vihdoinkin kunnon kuntavaalitsunami. Koko Suomeen on saatava vahva perussuomalainen edustus valtuustoihin, jotta voimme puuttua paremmin myös kuntatasolla vaivaavaan piilokorruptioon ja suhmurointiin. Ratkaisun omasta ehdokkaasta tulen tekemään lähiviikkojen aikana yllä ilmoittamieni kriteerien perusteella.

Sitten vielä kaikille perussuomalaisille viesti. Tulkaa kokoukseen – meidän on hyvä tuntea vielä entistä paremmin toisemme. Verkostoitumalla teemme puolueestamme entistä vahvemman isänmaanpuolustajan ja nostamme kansallismielisyyden vielä enemmän keskiöön. Morjestetaan – kun nähdään!

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
eastfinn
#1

Kokoukseen tullaan ja toivottavasti Jussi ilmoittaa haluavansa jatkoon. Puolue ja perussuomalaiset tarvitsevat hänen erinomaista johtamistaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

No voi nyyh sentään

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Loppuu tää nysvääminen
Tyytyväinen
#3

Kostaja Pohjanmaalta tulee paikalle sisujoukkueensa kanssa, joka asettaa Maurin puheenjohtajaksi. Ei turhaan äänestellä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Jarmo Tallinen-Konttila
Hämmentynyt
#4

Niin… Kukahan tuon ressukoiden kerhon seuraavaksi kaappaa. Tiedän yhden teurastaja olisi hyvä. Tappanut omin käsin koko joukon karvajalkoja. Ei tartte tyytyä pelleen joka blogissaan vain haaveilee kun voisi käyttää väkivaltaa😁😁

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000