Perussuomalaiset

Tapio Lämsä

Kansanedustajan päätehtävä – suomalaisten etujen ajaminen

1 kommenttia

Ensi vuoden keväällä koittavat jälleen Suomessa eduskuntavaalit, jossa valitaan jälleen 200 kansanedustajaa neljäksi vuodeksi päättämään suomalaisten asioista. Tulossa on todella jännittävät vaalit, koska kuluva vaalikausi on ollut hyvin tapahtumarikas loikkauksineen ja koijauksineen. Ja todennäköisesti vaalikampanja eri puolueilta tulee olemaan hyvinkin vilkas – ehkä jopa tulikivenkatkuinen.

Tänään 5.7 tuli tietoon viimeisin YLE:n gallup, jossa perussuomalaiset olivat hyvässä nosteessa ja keskusta sekä vihreät mahalaskussa. Perussuomalaiset palasivat takaisin kaksinumeroisiin kannatuslukemiin ja tämä antaa meille perussuomalaisille hyvät asetelmat ensi keväälle. Kenttämme on hyvässä nosteessa ja yhteishenki puolueessa on aivan eri tasolla kuin reilu vuosi takaperin. Itse paikallistoimijana katson tätä kehitystä mielelläni ja siitä kehityksestä on kiittäminen sekä puolueen johtoa että kenttää. Olemme siis puolueena iskukunnossa lähtemään haastamaan kilpailijoitamme ja sinällään näille gallupeille kannattaa viitata kinttaalla. Yhtään ääntä ei olla vielä annettu.

Valittavien kansanedustajien pitäisi tajuta yksi asia heti suoriltaan. Heidän päätehtävänsä ei ole ajaa ensisijaisesti ulkomaalaisten ja ulkomaalaisten toimijoiden asiaa. Heidän päätehtävä on ajaa ensisijaisesti meidän suomalaisten asiaa. Kansanedustajan työnantaja on suomalainen äänestäjä, ei mikään ulkomailta tuleva turvapaikkaturisti, ei ulkomaalainen suuryritys eikä mikään ulkomaa. Kun seuraa oikeasti sitä, että mitä tuolla Arkadianmäellä tapahtuu – niin suurimmalla osalla kansanedustajista viime vuosikymmeninä tämä päätehtävä tuntuu unohtuneen.

Tämä unohdus voidaan osoittaa yhdellä esimerkillä. Suomalaisten etuja ja oikeuksia on viime vuosina kurmuutettu oikein olantakaa. On leikattu pienituloisilta, verot on nostettu käytännössä tappiin asti ja pk-yrittäjiäkin kuritetaan erilaisilla hulluuksilla. Samalla Suomeen on tullut viime vuosina turvapaikkaturisteja pilvin pimein. Monet kansanedustajat ovat julkisuudessa nähneet tämän suurena mahdollisuutena ja turvapaikkaturisteille jaetaan rahaa kahmalokaupalla. Tästä moni hiljainen suomalainen on oikeutetusti närkästynyt. Ja monessa muussakin täysin epäisanmaallisessa touhussa näkyy sama kuvio.

Tähän globalistien ja EU-huohottajien kansanedustajien läjään tarvitaan siis kierrätystä. Eihän voi olla niin, että ihmiset äänestävät vaaleista toiseen sellaisia ihmisiä eduskuntaan – joille oman maan ja oman maan kansalaisten asiat eivät merkitse mitään. Onneksi näille ns. ”the puolueen” edustajille löytyy vaihtoehto.

Sen kummemmin en tässä ala mainostamaan enää sitä vaihtoehtoa – jokainen tämän kirjoituksen lukija kyllä arvaa sen vaihtoehdon. Mutta loppukaneettina heitän – mitä vähemmän eduskunnassa on EU-globalisteja ja maailmanhalaajia – sitä parempi suomalaisille. Kansanedustajan päätehtävä on kuitenkin ajaa suomalaisten asiaa.

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
#1

Juu, yhtään ääntä ei ole vielä annettu, mutta varauksia on jo: minun ääneni on varattu PS-ehdokkaalle. PS101 tai Suomi tuhoutuu!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000