Perussuomalaiset

Tanja Hartonen

Vanhuspalvelulaki

”Hallituksen käsitys hoidettavien vanhusten hoitoisuudesta ei vastaa todellista tilannetta. Osa kotihoidon asiakkaista tarvitsisi jo nyt laitoshoitoa. Kotihoidon vahvistaminen ei poista tätä ongelmaa. Kaikille vanhuksille on joka tapauksessa tarjottava tarpeenmukainen hoitopaikka. Jos laitoshoitoa halutaan vähentää, on kotihoitoa ja avopalveluita vahvistettava merkittävästi. Kotihoito on tällä hetkellä yhä pahenevassa kriisissä.”
Muuttuiko mikään vanhuspalvelulain myötä mukamas? Tällä vaan vaiennettiin omaiset ja henkilöstö. Nyt kaiken pitäisi olla hyvin. Mutta edelleenkään minimimitoitus ei täyty jokapaikassa ja mikä on sanktio? Ei mikään. Ja kaikki otetaan hoitajien selkänahasta ja vanhuksiin tämä kohdistuu. Tarkistetaanko mitoituksia?
Tämäkin asia hyssytellään nyt ja näennäisesti kaiken pitäisi olla hyvin. Aihe, josta ei enää puhuta?

http://www.superliitto.fi/viestinta/tiedotteet-ja-kannanotot/tiedote-vanhuspalvelulaki-ei-saa-heikentaa-vanhusten-oikeuksia/

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000