Perussuomalaiset

Tanja Aidanjuuri-Niemi

Vaalit ovat ohi, mitä nyt?

2 kommenttia

Vaalit ovat ohi. Paljon annettiin kauniita lupauksia ihmisille. Paljon puhuttiin vanhuksista, syrjäytyneistä ja vähävaraisista. Nyt on tullut aika lunastaa nämä lupaukset.

Mutta miten?

Kansa äänesti Perussuomalaiset toiseksi suuremmaksi puolueeksi, mutta vanhat puolueet eivät kykene antamaan tilaa hallitukseen. Päin vastoin istumajärjestystäkin eduskunnassa halutaan muuttaa. Onko tämä sitä hyvää demokratiaa? Onko tämä sitä mitä kansa on halunnut?

Viimeaikaiset uutiset kertovat, että ihmiset voivat huonosti. Suomi on tituleerattu maailman onnellisemmaksi maaksi, mutta silti syntyvyys laskee, leipäjonot kasvavat ja itsemurhat lisääntyvät.

Näihin ongelmiin on löydyttävä ratkaisut. Arvoisat poliitikot: Älkää pettäkö meitä kansalaisia! Seiskää lupauksienne takana!

Itse en ole valmis muuttamaan omia aatteita ja periaatteita. Haluan seistä omien sanojeni takana. Perussuomalaiset haluavat seistä sanojensa takana!
Olen menettänyt ystäviä ja tuttavia sen takia, että olen valinnut puolueekseni Perussuomalaiset. He eivät ole pystyneet hyväksymään minun valintaani, heidän silmissään olen rasisti! Tästä olen hyvin pettynyt.

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Nimetön
Tyytyväinen
#1

Tanja yritetään voittaa pettymyksemme , nimittäin vastassa on vain farisealaisia päättäjiä niitähän oli jo Jeesuksen aikana ! Maailma/ihmiset ei näytä muuttuvan viisaammaksi eikä sen paremmaksi !? Mutta tämäkin jupakka, satanee persujen laariin , kun ihmisten silmät ovat selvästi aukeilemassa , kiihtyvää Tahtia !!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kiv
#2

Onko GCM muuttanut Suomen maahanmuuttopolitiikkaa?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000