Hyväksyntä, onko se aikamme halutuin huume?
”Argumentum ad hominem tai lyhyesti ad hominem eli argumentointi henkilöä vastaan, on argumentaation muoto, jossa argumentoija viittaa joihinkin vastapuolen piirteisiin, joilla ei ole merkitystä keskusteltavan aiheen kannalta. Ad hominem määritellään useimmiten argumentointivirheeksi.”
(Lähde Wikipedia)
Miksi tuon esille edellä mainitun selityksen, koska törmään tähän ilmiöön päivittäin.
Minun ja meidän perussuomalaisten kimppuun hyökätään täysin vääristä syistä.
Ad hominem -argumentin yleinen kaava on seuraava:
1. Henkilö X (perussuomalainen) esittää argumentin A (maahanmuuttopolitiikka)
2. Henkilön X (perussuomalainen) ominaisuuksissa on jotain vastenmielistä (hän ei ole vasemmistolainen)
3. Siispä argumentti A (maahanmuuttopolitiikka) on epätosi.
Elämme aikaa missä ihmisten mieliin syötetään ajatuksia jo koulussa, että Perussuomalaiset ovat pahoja ja heitä saa pilkata ilman, että se edes loukkaa heitä. Meille yritetään uskotella, että vasemmistopolitiikka on ainoa oikea vaihtoehto. Media on yksi esimerkki. Päivittäin saamme lukea artikkeleita, missä käsitellään perussuomalaisia ”pahoina peikkoina”.
Ihmiset pelkäävät vieläkin myöntää olevansa perussuomalaisia, ettei heitä leimata ”väärin ajattelevaksi ihmiseksi”. Se on sairasta! Näin ei saisi olla!
Mikä siis oikeuttaa vasemmistoa levittämästä minusta, meistä perussuomalaisista ”vääränlaista kuvaa” ilman seurauksia? Mutta auta armias, jos sanot oman mielipiteen vasemmisto agendaa vastaan. Asetut heidän luomaa täydellistä illuusiota vastaan. Silloin sinut eristetään yhteisöstä ja poistetaan sosiaalisen mediaan kaverilistoilta.
Kenenkään ei pidä pelätä sanoa olevansa perussuomalainen. Tai pelätä tulla hylätyksi oman mielipiteensä vuoksi.
Ole rohkea, ole perussuomalainen!
Tekstin aiheet:
Tanjalta naulan kantaan! PS-nuoret ja Miko Bergbom ovatkin viime aikoina tutkiskelleet koulujen puolueellista – tai ei-puolueellista – opetusta. Totuushan on se, että opetuslautakunta kyllä ottaa selville onko virkaan nimitettävä opettajakandidaatti ”oikeilla” mielipiteillä varustettu. Ja kun lisätään punavihreän agendan mukainen valtakunnallinen opetussuunnitelma niin siinähän se paketti onkin sitten valmis. Tähän(kin) on tultava muutos. Opetuksen ja kasvatuksen tulee olla poliittisesti puolueetonta ja ideologiavapaata. ”Suomeen vai kuoleen…”-opetus- ideologiat vain kasvattavat yhä suurempaa yhteiskuntamme jakautumista ja pirstaleisuutta, ja sitä kautta nakertaa turvallisuuden tunnetta, joka on välttämätön lasten ja nuorten kasvun tukemisessa terveeseen aikuisuuteen.
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Kun lukee SU:n juttujen keskustelupalstaa niin pääministeri Mariniin viitataan lähes aina määreillä kassa, tyttö yms. Siinä teille ad hominem.
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Miksi pitäisi salata Marinin työhistoria? Siinäpä kysymys, johon voi olla vaikea vastata.
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Ei tietenkään salata mutta miksi mainita aina vain yksi toimi? Tietysti siksi että myyjäksi kutsumalla halutaan vähätellä hänen osaamistaan. Joskus voisi mainita hänen olleen mm. valtuuston puheenjohtaja ja nyt olevan pääministeri.
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Pääministerin ja presidentin tehtäviin tarvitaan yleensä enemmän kokemusta, kuten erilaisia tehtäviä monilla tasoilla sekä taloudessa että muissakin tehtävissä. Kaupan kassa on kokemus muiden joukossa, mutta kaikki on suhteellista. Jos maata aletaan johtaa vaikka varastomiehen kokemuksella, jolla ei ole muuta kokemusta, jokainen tajuaa, että hyvää ei seuraa. Yhtä lailla vaikka postinkantajan työ antaa kokemusta, ja tärkeä työ. Jos on kobran silmät, sekään ei takaa sitä, että maa voidaan jättää jonkun harteille, vaikka kuinka olisi virkamiehiä ympärillä komppanian verran käytettävissä. On osattava tehdä yhteenvetoja kaikesta roskasta ja asiasta, mitä ympäriltä tuputetaan. Vastuu.
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Yleensä ryhmän ongelmaksi muodostuu yksittäiset tapaukset jotka helposti leimaavat koko ryhmän. PS riveissä näitä on ollut hieman normaalia enemmän. Vieraslaji heitto tai Anon twiitti eivät ole tätä näkemystä vähentäneet. Muutoin PS on ryhdikäs puolue jolla selkeät teemat ja tavoitteet ja ohjelma. Hallituspuolueeksi asti on vielä matkaa, sillä Suomen ulkopoliittinen linja on vahvasti sidoksissa EU jäsenyyteen, jota kannattaa muut puolueet ja kansan enemmistö.
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Onkos tuo EU:n kannatus jotenkin mitattu, kuinka moni tänä päivänä kannattaa tätä velkaunionia? Totuus on, että vain EU:n kannattajat väittävät niin, että suurin osa kannattaa systeemiä. EU:ssa on myös kannatettavaa, mutta kun taloudet laitetaan yhteen, ja Suomi joutuu maksamaa velaksi yhdessä oloa, aika monen kannattajan mieli hyytyy. Kyse on taloudesta, jossa Euroopan alueella on tehty ennen unioniakin kauppaa, ja EU:sta eroamisen jälkeen ei sitten kostoksi tehtäisi enää kauppaa. Systeemi on kiristysunioni, ei muuta. Kun EU aikanaan hajoaa, todennäköistä, kaikki entiset unionilaiset joutuvat vapaiden markkinoiden vietäväksi ja vasta sen jälkeen alkaa kehitys, jota tarvitaan muun maailman kanssa kilpailtaessa. Jos ei näin pian tapahdu, Euroopasta tulee sisämarkkina-alue, joka vastaa muita täysin sulkeutuneita kommunistivaltioita, ja vain tehokkaimmat valtiot, kuten esim. Saksa saa kaikki työt. Itku ei auta enää sitten markkinoilla. Nyt pitäisi olla katse horisontissa.
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti