Perussuomalaiset

Sirpa Abdallah

Eduskunnassa opposition puheenvuorot eivät tunnista omia...

Marinin hallituksessa tehtyjä virheliikkuja eli päätöksiä joilla on saatu maamme sellaiseen velkakurimukseen, että on pakko leikata menoja. Tämä tuntuu olevan kaikille oppositiopuolueille käsittämätöntä. Myös keskustalaiset edustajat eivät tunnusta omaa osallistuneisuuttaa tehtyihin velkakuormaa kasvattaviin päätöksiin. Sen sijaan tämä on vasemmistopuolueiden kohdalla aivan tavanomaista eli velalla maksetaan kaikki jaettava hyvä. Vasemmistopuolueen mielestähän velkaa ei tarvitse koskaan maksaa takaisin. Hohhoijaa! Entäpä ne kasvavat korkomenot, jotka olivat kyllä tiedossa Marinin hallitukselle tai olisi ainakin pitänyt tuo ymmärtää jo silloisen opposition taholta kerrottuna. Mutta ei vaan käsitetty tai haluttu käsittää tätäkään. Miten sitten nyt oppositiossa olisi ymmärrys kasvanut. Ei todellakaan näytä siltä.

Mikä oli kaikkein korninta kuunnellessani lyhyen aikaa tämän päiväistä eduskuntakeskustelua, niin keskustan puheenjohtaja ja entinen valtionvarainministeri Saarikko ei millään muodoin ota omaan piikkiinsä sitä, ettei Marinin hallitus jo lähtenyt tekemään tarvittavia päätöksiä, vaikka talous oli jo tomia kipeästi kaivannut. Ei vaan jätettiin kaikki sotku seuraavalle hallitukselle. Jopa hyvinvointialueiden rahoitus oli pahasti aljäämäinen. Tuotakaan ei nyt oppositiossa istuvat ex-hallituspuolueet demarit, keskusta, vihreät ja vasemmistoliitto tunnusta omaksi mokakseen vaan täysin rikkoin ja palkein syyttävät Orpon hallitusta toimettomuudesta.

Kaiken kaikkiaan Marinin hallituksen toimita taloudelliselta kannalta katsottuna on umpisurkea. Tuosta voi osoittaa etenkin pääministeripuolue demareita sekä valtiovarainministeripuolue keskustaa. Keskustan ei ollut pakko istua hallituksessa joka ei toiminut taloudellisesti. Keskusta näin tuli siunanneeksi velkavetoisuuden kasvun monilla sekotoreilla tunnustamatta nyt mukana oloaan noissa päätöksissä. Keskustan aloitteesta jopa jaettiin ylimääräistä lapsilisää joulurahana, vaikka rahaa ei ollut muualla kuin Marinin hallituksen hallitusneuvotteluissa keskustan huoneen läppitaululla. Se näytti riittävän keskustalle oivasti rahan jakamiseen, kuten myös erilaisina yritystukina valtion yhtiön kautta. Noistakin rahan jakamisista on saatu myöhemmin kuulla, että monia tukia on jaettu ilman riittävää perustetta. Ylen kirjoituksessa aiheesta sanotaan mm. näin ”Valtaosa koronatukea saaneista yrityksistä ei olisi tarvinnut tukea, koska ne olisivat pysyneet voitollisina myös ilman sitä. Asia ilmenee Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksen Etlan tutkimuksesta, joka tarkastelee koronakriisin seurauksena käyttöön otettujen yritystukien kohdentumista erilaisille yrityksille.” Lisäksi tuossa kirjoituksessa todetaan suoritettuun tutkimukseen nojaten, että ”Etlan mukaan on huomionarvoista, että tuet kohdentuivat systemaattisesti useammin vähemmän tuottaville yrityksille sekä sellaisille yrityksille, jotka eivät vaikuta normaaliaikanakaan elinkelpoisilta.” Tuosta ei voi tulla muuhun tulokseen kuin, että koronatukea yrityksille on jaettu väärin perustein. Mikä mahtaa olla BF:n osallisuus noihin tehtyihin tukipäätöksiin? Mikä oli tulloin Marinin hallituksen ohjeistus BF:lle tukien jakamisesta ja oliko sellaiseen edes laillista perustetta?  

Lopuksi on paikallaan kertoa keskustan jättäneen uuden välikysymyksen hallitukselle vai käsitinkö väärin lyhyen kuuntelun aikana. Aiheesta ei ole selvää kuvaa, sillä tisiaan kuuntelin vain pätkän keskusteluja. Ei niitä voi kuunnella pidempää vaan tulee vihaiseksi sitä ymmärryksen tai tahallisen ymmärtämättömyyden tasoa joka salissa vallitsee.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


84 kommenttia
#1

Kyse ei ollutkaan ilmeisesti aidosti uudesta välikysymyksestä vaan jo aiemmin jätettyyn annetun hallituksen vastauksen käsittelemisestä. Näin on uskottava IL:n uutisointia. ”Hallitus vastasi keskiviikkona oppositiopuolueiden keskustan ja Liike Nytin yhteiseen välikysymykseen Suomen talouden huonosta tilasta. ”

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

Kepu on kylvetetty Marinin ammeessa, välikysymyksille ei tule loppua.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#11

Kepu ja demarit eivät tuota mitään lisäarvoa politiikkaan, kyselyikä meneillään. Asia on kuitenkin niin, että maan talous on saatava raiteilleen, mieluummin ilman ilmastokiimaa. Tuo tulee kaatamaan maan talouden ennemmin tai myöhemmin, tätä voi sanoa jo faktaksi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#17

Mm. Sitran mielestä meidän taloutemme pitää irrottautua fossiilitaloudesta, mitä helvettiä. Maailma pyörii vielä vuosikymmeniä tai vuosisatoja fossiilistaloudessa, kun kivihiilen jalosteet huomioidaan. Voiko yksi Sitra antaa meille talouden kaatamiseen johtavat neuvot, ja toisen kerran voi helvetti.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Vihreä talous mielenhäiriö
#22

Vihreä talous on mielenhäiriö ja karannut täysin irti todellisuudesta. Ihmiskunta voi täysin rauhallisin mielin jalostaa kivihiiltä, ja miettiä niitä hiilidioksidipäästöjensä hautaamista, vaikka sitten merenpohjaan ym. Tuhansien uusien ydinvoimaloiden rakentaminen johtaa väistämättä ydinvoimaonnettomuuksiin syistä tai toisista. Pelkät simulaattoriharjoitukset eivät pelasta todellisessa elämässä onnettomuuksilta, kyse on todennäköisyyksistä. Tämän hetken päättäjillä ei ole lupaa tai oikeutta rakentaa tulevaisuuden ihmisille monituhatvuotisia ydinsaastelaskeuma pesäkkeitä, sen enempää, kuin kasvattaa valtion velkaakaan. Jos ei päättäjät asiaa ymmärrä, menkööt harjoittelemaan vaikka Chernobyliin, miltä se säteily tuntuu syövän muodossa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Puhtaasti hiilellä
#26

Täsmälleen näin, ihmiskunta kykenee käsittelemään myrkytöntä kivihiiltä täysin, ja jopa halutessaan paketoimaan hiilidioksidin vaikka sitten valtamerien sedimentteihin. Kannattaa muistaa, että ilman hiilidioksidia ihmiskuntaa ei edes olisi. Nyt hiiltä kartetaan kuin spitaalista, tämä tekee asiasta todella vakavan ongelman, kuitenkin positiivisen ongelman, eli sellaisen, jossa ongelma voidaan ratkaista halutessaan. Kivihiiltä voidaan nesteyttää nestemäisiksi polttonesteiksi ja siitä voidaan jalostaa kaupunkikaasua, jossa kustannukset ovat monin verroin alemmat, kuin kuluttaa valmiita maakaasuvaroja, jotka ovat joka tapauksessa loppumassa ennemmin tai myöhemmin, tai sen hinta kipuaa kannattamattomuuden yläpuolelle. Kivihiilen jalostu tuo Suomeen työpaikkoja jopa satoja tuhansia, riippuen siitä, kyetäänkö jalosteita viemään myös ulos. Ei pidä myöskään unohtaa, miten maamme muuttuisi ennen näkemättömäksi sijoituskohteeksi, joka olisi jo monen Nokian kaltainen ilmiö taloudellisesti.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#29

Näin on, ihmisen jokainen solu tarvitsee hiilirungon, eli ilman riittävää hiiltä elämä maapallolta loppuisi nopeasti eikä sitä edes olisi muodostunutkaan, ei ainakaan nykyisen muotoisena. Tuossa merkittävänä osana on hapen kierto. On täyttä utopiaa kuvitella, että hiilidioksidin äärimmäinen vähentäminen voisi jotenkin pelastaa maapallon, etenkin kun koko kaasujen pitoisuuksien säätely on annettu muille, kuin ihmisen käsiin. Ihmisen tuottama lisähiili tarvitaan ihmisen itsensä tarvitsemaan ravinnon tuottamiseen, johon jo noin puolet ihmisen tuottamasta hiilestä jo kuluukin. Linkolan mukaan maapallon väestö pitäisi puolittaa, vaikka väkivalloin, maapallo täyttyy ihmisistä aikanaan, tehtiin mitä tahansa. Hiilivihalla saadaan toki ravintopula aikaiseksi, mutta nälkään ja tauteihin tappaminen on väkivaltaista väestön puolittamista. Vihreillä on tällä hetkellä maastopalojen vuoro todistaa hiilidioksidin pahuutta. Kuten nähdään kuitenkin, matalapainetoiminta sekään ei ole ihmisen käsissä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#33

Näinonnääinonnäinonnäinonnäin

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ilmastossa ei poikkeavaa lämpenemistä
#23

Olemme tällä hetkellä noin keskiajan lämpötiloista, josta kaupunkilämmöistä löytyy noin 0,2 C asteen piikki, josta on seurauksena massiivinen ”ilmastokatastrofi”. Maapallon kaupungistuminen ja asfaltointi lentokenttineen riittää selittämään tuon 0,2 C asteen oletetun lämpenemisen. Kaupunkilämpö on haitallisin, koska katukuilut aiheuttavat runsaasti viilennystarpeita kesäisin. Mittauspisteen ovat myös jääneet kaupunkilämpöjen vaikutukseen, jossa muinaiset mittauspisteet ovat varattu mm. kaupunkiyhteisön hallintaan jopa satoja vuosia sitten. Edelleen on muistettava, että pienestä jääkaudesta palautuminen kuittaa osan nykyisestä lämmöistä verrattuna ennen teollistumisen aikaa. Grönlannin lämpötilat ovat alentuneet reippaasti keskiajan lämpötiloista.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#27

Hihhulit puhuvat jo siitä, kuinka paljon ihminen on tuottanut hiilidioksidia 200 vuoden aikana ilmakehään, kuin tämä olisi ilmastonmuutoksen ajuri. Eihän asiaa näin käsitellä, hiilidioksidin viipymä ilmakehässä on luokkaa viisi vuotta, lisäksi mantereilla pelkästään sateet teor. tuovat alas hiiltä luokkaa 405 miljardia tonnia/vrk, johtuen hiilidioksidin hyvästä liukoisuudesta veteen. Lisäksi hiilidioksidi osallistuu aktiivisesti vesipilvien muodostumiseen, toimien vesihöyryn tiivistymisytimenä jossa oleellista on myös yläilmakehän alhainen lämpötila. Ilman hiilidioksidia vesihöyry karkaa avaruuteen, jonne sitä karkaa jo muutoinkin satoja tonneja vuorokaudessa. Välttääksemme maapallon kuivuminen kuivaksi kivipalloksi, ilmakehässä on oltava riittävästi hiilidioksidia, joka on osa maapallon elämää ylläpitävässä kasvihuoneilmiössä. Veden haihtuminen maapallolta on epämiellyttävä polku elottomaan maapalloon, jossa lopulta merivesiä seuraa metaanimeret, jossa mikrobit sammuttavat valot.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#30

Näin on, mitä vähemmän hiilidioksidia ilmaan, sitä vähemmän sateita, josta seuraa edelleen kuivuuden kierre. On ihmeteltävä, miksi ihmiskunnalle syötetään raskaansarjan ilmastovalheita, jotka selkeästi johtaa massiivisiin ongelmiin, kuivuuteen ja ravintopulaan. Ylen tämän aamun ohjelmissa ilmastovalheita heitellään jo liki jokaisessa ohjelmassa ja ns. asiantuntijoiden jutuissa. Kammottavaa, joukkotuhoon johtavaa kommunistista propagandaan tuutin täydeltä, päivästä päivään. Yle budjetti tulee vähintään puolittaa, koska Yle on raskaan sarjan kommunistinen toimija.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ihmiskunnalla vielä oppimista
#31

Hiilidioksidi on laitettu syypääksi kaikkeen mahdolliseen, kun ei uskalleta tarttua todellisuuteen, eli väestön lisääntymiseen. Avaruudesta tuo todellisuus näkyy hyvin parhaiten yöaikaan, mantereet ovat valomeriä, betonimeriä, asfalttimeriä ja ihmismeriä. Tämä on todellisuutta, valitettava tosiasia, hyväksyy sen tahi ei.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#34

Ja tulvat maapallolla ovat maanmuokkauksesta johtuvia jokiuomien mataloitumisia. Tuossa peltoviljely on monikertaistunut ihmiskunnan aikana, mutta onko kukaan ruopannut jokiuomia koskaan alkuperäisiin syvyyksiin, tuskin. Metsien poistaminen ja peltojen auraaminen tilalle, johtaa väistämättä tulviin, koska esim. metsät sitovat sadevesiä tehokkaasti aiheuttamasta tulvia. Esim. koko Eurooppa on yhtä viljelymaata, kuten Thames joen ympäristö jne. Olisi ihme, jos ei tulvia esiintyisi nykyään, ja sitten se pahin, asutus on siirtynyt tunnetusti tulvaherkille alueilla koko historian ajan, koska muualla ei ole tilaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#39

Golfvirta on menettänyt lämpöään siten, että matalapaineiden muodostamaa vesihöyryä on aina vain vähemmän, joka johtaa sekä pohjolan rajuun viilenemiseen että yleiseen ilmaston kuivamiseen. Kylmät merivirrat eivät muodosta matalapaineisia alueita, kun erittäin kylmä Etelämantereen ilmasto muodostaa massiivisen matalan Etelämantereen ympärillä merialueelle, eli vipuvoimaa siis riittää. Tuossa merkille pantavaa on se, että alueen voimapari ei tuota sateita eteläiselle pallonpuoliskolle, vaan vesi kiertää Etelämantereelle, härmistyen siellä mannerjäätiköksi, eli toimii massiivisena ilman kuivaimena. Vedenkierto vaatii siis äärimmäisen suuria määriä energiaa, Etelämantereen kiertoon tarvittaisiin miljoonia ydinvoimaloita. Pohjolan vastaava kierto käynnistyy mannerjäätiköitä muodostaen seuraavan jääkauden aikana, vajaan kolmen tuhannen vuoden kuluttua, jolloin kylmyyspiste on asettunut Siperian ylle, jolloin ylivuotisia mannerjäätiköitä alkaa muodostumaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#40

Ilmakehän vesi on kuin ihmisen hikoilun avulla lämmönsäätelyn sivutuote, jossa maapallo kuin elävänä olentona, itse säätelee haihtumisen avulla kehonsa lämpötilaa. Ylilämpenemistä ei siis ole odotettavissa, elävä maapallo hoitelee vedenkierron avulla omaa lämpötilaansa, olkoon se eri, kuin ihmisen kehon lämpötila. Systeemistä jossa kasvihuoneilmiö syntyy, hyötyy paitsi kasvikunta, niin myös eliökunta, joka tuskin on saanut alkunsa alkumaapallon polttavista olosuhteista. Kivihiilivarastot ovat kuin hiilihydraattikerrokset mallin vyötäröllä, ja ihmisen tehtävä olisi huolehtia noiden ”rasvavastojen” poistamisesta, kierrätyksestä. Onko siis ihmisen tarkoitus kaivaa hiilet ja huolehtia maapallon hyvinvoinnista, sen sijaan että välttelemme hiilen käyttöä ilmastosyistä, jossa kasvihuoneilmiö on kaiken elämän perusta? Ilman sitä maapallon monimuotoisuus on kuolleena syntynyt ajatus.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#41

Näin on, hieman otsikosta poiketen, pitää lisätä, ihmiskunta elää suuren ääressä, ymmärtämättä kokonaisuutta. Maapallon metsät, puut ovat maapallon keuhkot, meret ovat silmät, ydinreaktio vastaa sydäntä, tulivuoret poistaa kaasut ja kierrättää ravinteet, ja energia saapuu auringosta. Ihmisen osa on tärkeä ravinteiden, siis fossiilisten jätteiden kierrätyksessä. Ilman tätä maapallo rasvoittuu ja tärkeä hiili kertyy paikkoihin, josta luontainen kierto ei kykene sitä hyödyntämään. Siksi luotiin teollisuus ja ihmiselle jotain tekemistä, tuotantoa ja raha.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#42

Juuri näin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#35

Kyllä olisi tutkijoillakin tekemistä ja oivaltamista. Saharan keskiosia halkova hot spot linja (keskisessä Saharassa neljä), joka ulottuu Algeriasta Sudaniin, konvektiovirtaukset todella kuumentaa kuoren, joka ei vaikuta suoraan Saharan matalapaineisiin, vaan imuroi Välimeren alueen kosteuden mukaansa. Keskilämmöt hot spotin linjalla ovat luokkaa 41 C astetta, kun päiväntasaajalla keskilämmöt laukkaavat luokkaa 27 C astetta. Jotta ilmastosta ja maailman kuivuuksista voi kertoa myös geologiset tekijät huomioon ottaen, on parempi, kuin vihreät sytyttelevät maastopaloja ympäri maapallon.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#37

Näin juuri, Ahaggarin (Algeria) kansallispuistossa Tahat purkautui viimeksi 2022. Tuo osoittaa Sahara alla piileviä kuumia voimia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#38

Nuo Algerian alueet ovat vanhaa suurelta osin vahoja laavakenttiä ja mustaa. On täysin naurettava ajatus istuttaa noille alueille metsää, kun kuoren alla kuumottaa lisäksi ikituli.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#32

Juuri näin, tällä hetkellä eletään osapuilleen keskiajan lämmöissä, jossa arviot liikkuvat parin asteen sisällä nykyiseen suhteutettuna, kun pieni jääkausi pudotti lämpötiloja asteen parin myös. Mutta se tärkein, mikä on ymmärrettävä ilmastoasiassa, jos maahan sataa muutaman watin enemmän tai vähemmän neliölle lämpösäteilyä, niin sen hajonta on jaettava korkeuden mukaan, eli jos puhutaan kymmenestä tuhannesta metristä, niin se muutama watti on jaettava kymmenellä tuhannella, ja näin saadaan lämpöarvo kuutiometreille. Tuo lämpö olisi 0,0003 wattia kuutiometrille, joka vastaa melko tarkalleen yhden kuolleen kärpäsen tuottamaa lämpöä. Samoin lämpösäteily ei voi kasvaa, kun säteily taittuu maaperästä, jolloin alustan materiaali määrää kuinka paljon jää maaperään ja paljonko heijastuu takaisin ilmakehään. Suora säteily ja sen määrä tai voimakkuus ratkaisee, kuten hiilidioksidi ja rikki taittavat saapuvaa säteilyä, kumoavat sitä. Hiilidioksidin ja rikin välttely lisää pinnan lämpötilaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Asiantuntija
#36

ilmaston lämpeneminen on pelkkää tarinaa, viherkommunistien tarinaa, jolla tarkoitus on kaataa markkinatalous. Jo Pohjois-Afrikan aavikkosodan aikana 1940-luvulla taistelut olivat mahdottomia touko-lokakuun välisenä aikana iltapäivän tunteina, koska lämpötilat olivat luokkaa 58-60 C astetta. Mitään kommunistien suoltamia valheita ei pidä ottaa tosissaan, pelkkää röyhkeää ilmastopropagandaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#43

Kysyin käytössäni olleelta tekoälyltä, kun vastaa ohjelmoinnista, niin selkeä vastaus oli, ilmastoaktivistit ja IPCC:)

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#19

Leena Meri on huolissaan täysistä vankiloista. Mm. Tanska aikoo siirtää ulkomaisia vankeja Kosovoon. Tuomion kärsittyä palaavat kotimaahansa, ei Tanskaan.
Miksei Suomi tee samanlailla?

VORBILD DÄNEMARK
Kriminelle sollen Strafe im Ausland absitzen
https://www.krone.at/3378188

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#13

Kepulaiset on pudonneet lapsuudessa kusilietekaivoon,kertoohan sen jo puolueen nimikin kesKUSTA.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#18

Kepu on kusessa, kun heiltä ei löydy puheenjohtajaehdokkaiksi muita kuin lypsytaitoisia, kun muitakin avuja tarvittaisiin nykyään.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#24

No iltalypsy on ainakin hallittava.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#28

Ja mieluiten oltava peruSSnazi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#14

Niin ei edellinen, hallitus lähtenyt minkaanlaisiin säästö toimiin!?! Sen jälkeen on häirinny, ettei perssutkaan / hallitus pääse säästämään!!?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#10

Tänään jätetään taas uusi välikysymys. Aivan kiusantekoa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#15

https://www.verkkouutiset.fi/a/punakone-murentaa-eduskunnan-arvovaltaa/#352ac01b

– Ja taas välikysymys, vaikka edellistä ei ole edes käsitelty loppuun!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#2

Sanna meidän globaali tähti on niin ihqu. Miten kansakunta persuja lukuunottamatta saatiin palvomaan Sannaa Pohjois korean malliin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ja ton oppositionko kanssa pitäis tehdä yhteistyötä
Iloinen
#3

Tänään keskustanytti välikysymysteli ja oppositio säesti! Kurvinen heilui kuin helluntailainen lahkolaisen henkiparantajan yrittäessä kaataa häntä. Hjallis haaveili pääsevänsä kuuta kiertävälle radalle tavoitteenaan takaisin paluu. Sdp ei vieläkään ole löytänyt selviä lukuja vaihtoehtobudjetilleen tai ei ainakaan niitä kertonut! Ja Lii Andersson oli jo toistamiseen tavannut itkevän miehen, olisko tuo Saramo???
Mikään ei siis ole muuttunut. Oppositiolla ei ole mitään varteenotettavaa vaihtoehtoa ja on täysin hampaaton. Sotien jälkeisen ajan huonoin oppositio!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#9

Kurvinen on kesken kasvuinen tollo, joka näyttää ihan viki vesseliltä. Sorry viki.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Yle tietäää kertoa, että köyhät fantasoivat väkivallalla, hallitusten säästötoimien vuoksi. Olivat kysyneet köyhiltä, mitä ja miten ei selvinnyt.
Aikamoinen otsikko jopa yleltä, onko kyse uhkauksesta tai varoituksesta?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Oulussa osataan
Vihainen
#7

Kysyivät varmaan niiltä mieleltään köyhiltä, jotka luvattomasti mellakoivat Purran puheen aikana ja yrittivät käydä Tynkkysen kimppuun! Ja mikä huvittavinta tämä punatulkkujen anarkistiparvi pitää työntekoa väkivaltana heitä kohtaan!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Vihainen
#12

,,, ja ylessä ei! ,,,

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Vihainen
#20

Oli eilen taas rimanalitus neiti Sirkkaselta. Neljä päälle puhuvaa eu-pyrkyriä.
Ylen juontaja ei saa mitään otetta mm. Li Anderssoniin, joka saa huutaa muiden päälle ja puhua tolkuttomia puheenvuoroja. Ja vieressä vikisee Maria Ohisalo.
Apua, oli karmeaa katseltavaa tai oikeastaan kuunneltavaa.
Kova on hinku kaikilla Eurooppaan ja Yle sponsoroi mm. Anderssonia. Tästä vaan katsomaan:

https://areena.yle.fi/1-66931179

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#25

Näin, kun turpamoottori pääsee käyntiin, sitä ei pysäytä edes Sirkkanen. Ja vihreä kun on mukana, niin ainoa joka saa kiimassa lörpötellä ilmasto ja luonnon monimuotoisuudesta, on juurikin vihreä, muut eivät ymmärrä ilmastoasioista hölökäsen pöläystä. Ei ole ihmekään, että Ylen rahoitusta aletaan laihduttamaan, pelkkä DDR:N aja propagandapumppu.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#16

Yritttivät nu$$ia sitä pervoa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#8

Saako porvari fantasioida samalla tavalla vai onko se sallittu vain Gazalaisille.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Monet tahot tuomitsevat pääministerin ampumisen. Yle uhkailee väkivallalla ja siinä sivussa ymmärtää jo etukäteen heitä jotka kohdistavat väkivallan oikeaan kohteeseen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000