Perussuomalaiset

Sanna Paasikivi

Sarjakuristamisesta ja vähän muustakin

4 kommenttia

Aamun lehdessä rinnakkain ovat sarjakuristaja Mikael Penttilä sekä viimeiset kaksi Oulun kahdeksasta seksuaalirikollisesta. Molemmat edustavat äärimmäisen vastenmielistä pahuutta; toinen on sarjamurhaaja ja toiset tuhoavat lapsen loppuelämän murtamalla tämän viattomuuden väkivaltaisesti. Kumpaakaan ei voi kuin kammoksua. Absoluuttista pahuutta – on.

Miksi sitten vain Oulun lapsiin kohdistunut seksuaalirikosvyyhti aiheutti niin oululaisille kuin koko Suomelle suoranaisen trauman kun joukossamme kuitenkin väijyy Penttilän kaltaisia tappajia ja on väijynyt aina. Miksi vieras voi tuntua jotenkin kierosti hurjemmalta rikolliselta kuin oma? Miksi peto-Penttilän teoista voi lukea kuin lukisi Alibi-lehden julkaisua tai seuraisi rikosdokumenttia suoratoistopalvelusta, mutta Oulun seksuaalirikollisten teot nostavat vilunväreet iholle?

Vieras voi toki olla jo lähtökohtaisesti henkilö, johon suhtaudumme hieman varauksella mutta periaatteessa vieras otetaan vastaan kohteliaasti ja oletetaan hänen vastavuoroisesti käyttäytyvän kuin vieraan kuuluu; kohteliaasti ja kunnioittavasti. Mikäli vieras on pulassa ja saa isäntäväeltä apua, odottaa isäntäväki vieraan olevan myös kiitollinen.

Näin piti käydä, kun otimme vastaan turvapaikanhakijoita. Kenenkään järkeen ei mahtunut eikä mahdu vieläkään, että avaamme syliimme ja rahakirstumme apua tarvitseville vieraille ja vieraat sitten käyttävät hyväkseen hyvyyttämme häikäilemättömästi. Kenenkään ymmärrykseen ei mene, miten suureksi rikkaudeksi, voimavaraksi, työvoimaksi, huoltosuhteen ja syntyvyyden korjaajiksi, akateemisiksi resursseiksi, kulttuurilähettilääksi, unelmavävyiksi ja mummojen ystäviksi markkinoidut henkilöt ovatkin samaa ihmiskunnan pohjasakkaa kuin mielipuolitappaja Penttilä. Olemme petettyjä.

Suomen valtiovalta ja media ei ole markkinoinut sarkakuristaja Penttilää aarteena yhteiskunnallemme mutta Teljän seurakunnan kurkunleikkaaja ja murhaaja kylläkin asetettiin seurakuntavaalien ehdokkaaksi ja häntä pidettiin lupaavana uutena kristittynä ja yhteisölle rikastuttavana persoonana vain siksi, että hän oli muodikkaasti autettava vieras, turvapaikanhakijana maahan tullut. Näin on toimittu pääsääntöisesti turvapaikanhakijoiden kohdalla. Naivisti.

Suomen päättävät tahot ja media eivät koskaan selittele suomalaisten rikollisten tekemiä kauhistuttavia rikoksia toteamalla, että ”ilmoituskynnys on kohonnut, some yllätti tai että emme ole onnistuneet huolehtimaan tekijästä riittävän hyvin ja siksi hänestä tuli rikollinen”. Niinikään rikoksia ei vesitetä toteamalla, että suurin osa ei kuitenkaan kurista, mikä esim. Penttilän kohdalla kuultuna kuulostaisi aivan naurettavalta.

Kertakaikkiaan kukaan ei puolustele suomalaisia pahiksia. Keskusrikospoliisi julkaisee ajoittain kuvia etsityimmistä suomalaisista rikollisistamme eikä kukaan valjasta pyörimään härdelliä, jossa huudeltaisiin ihmisoikeuksien perään. Mutta: vaikka osa lähtömaihansa palautetuista turvapaikanhakijoista on tehnyt kotonaan vakavia rikoksia, ryntäävät faktoista tietämättömät suomalaiset aktivistit ja unelmoijat pysäyttämään lentokoneen, jotta palautus ei onnistuisi. Jostain kumman syystä suomalainen rikollinen ja hänen oikeutensa ovat vähemmän mediaseksikkäitä.

Petetyksi tulemisen tunne tekee Oulun seksuaalirikosten käsittämisestä vaikeampaa. Penttilää ei kukaan koskaan meille kultamunana myynytkään.

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Nimetön
Tyytyväinen
#1

Näin se Sanna , näyttää menevän !! Miksi näin on menevä ??? Oliskos mahdollista ja kannattaisko esittää asiat lyhyemmin ikäänkuin ,pähkinänkuoressa ?? Kun näitä asioita tulee kuin liukuhihnalta , julkisuuteen !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Hirviötä maahan hirviöiden tuella
#2

Voisin kuvitella, että raiskaaja joka on tumma karvakäsi joka puhuu merkillistä tunnistamatonta kieltä haisten voimakkaasti hajusteelle likaisuudessaan ON se pahin shokki Suomalaiselle.
Pystyykö edes kuvittelemaan sitä tilannetta, jossa näitä hirviöitä on useita?

A.Rinne, J.Sipilä, M.Vanhanen ja monet muut globalisaatiomamutuksen puolustajat toteavat tapahtuneita vähätellen / puolustellen: ”raiskaavat ne Suomalaisetkin”!
Tällaisia saastoja meillä on päättäjinä! Hirveitä ihmisiä!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Hege Storhaug sivu 402 Heimokulttuuri
#3

Tulijat olisi HETI pitänyt pistää ruotuun.
Kunnioitus heidän taholtaan meitä kohtaan on minimaalista. Huutijärven hautausmaalla pilkkasivat omaisiamme, valehtelivat päin naamaa pääministerillemme. Mitkä olivat sanktiot? Nuo kaksi tapausta löytyy you tubesta.
Kts. H. Storhaug – islam 11. vitsaus – sivu 402. Käytös ja arvomaailma heillä on 600- vuosisadan Lähi-Itäläisen heimokulttuurin tasolla ollen samana siitä saakka kuin kiveen kirjoitettuna muuttumattomana. Kritiikin sietokyky on olematonta, koska se koetaan heimoa uhkaavaksi.

Kritiikkiä ei siis Suomessakaan esitetä, koska heimoa ei haluta ärsyttää. Jos ärsytetään, on helposti mielenosoitukset edessä tai vakavampia seurauksia aina henkeen saakka mennen. Sellaisia tapahtumia päättäjämme eivät kaduille halua. Siksi päättäjämme VAIKENEVAT ja koettavat olla MIELIKSI.
Siksi m-mamuvirta Suomeen jatkuu…

Lähde: Hege Storhaug -Islam Yhdestoista Vitsaus-

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#4

Keskustelun vaimeus johtuu paljolti siitä että kantiksen rikoksia ei juuri Suomessa mikään taho puolustele. En ole nähnyt yhtään sarjakuristajaa ymmärtävää ulostuloa ns. hyviöiden piiristä joka tavallisesti nousee puolustelemaan pahimpiakin hirviötekoja. Ääneti ovat piispat, papit, vihreät, punaiset sekä maailmankuulut ihmisoikeusasiantuntijat. Tämä vaimentaa aiheesta nousevan keskustelun kun älyvapaata vastapuolta ei löydy. Sen sijaan toiseutta edustava tappaja tai lapsenraiskaaja saa teosta riippumatta liikkeelle ehkä pienen mutta äänekkään ymmärtäjien joukon. Nämä hyviöt pitävät omista lähtökohdistaan yllä keskustelua joka muuten laantuisi nopeammin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000