Perussuomalaiset

Sanna Antikainen

”Omalla vastuulla” – kyltti olisi riittänyt

Vantaalla yli-innokkaat virkamiehet kielsivät lapsille tehdyn luistelualueen. Luistelualue oli jäädytetty lasten käyttöön jo kolmena vuotena peräkkäin. Aiempina vuosina ei tietojen mukaan ole sattunut vakavia tapaturmia. Tänä vuonna viheralueyksikkö sai keksinnön, että pieni jääpläntti on hyvin vaarallinen. Kaupungin viherkunnossapitopäällikkö ilmoitti, että talkoovoimin rakennettu luistelualue tullaan hajottamaan, mikäli sellainen tänä vuonna taas jäädytetään.

  Luistelualue on rakennettu jo kolmena vuotena peräkkäin, sitä voi siis kutsua jo perinteeksi.Joukko vanhempia on talkoovoimin rakentanut luistelukentän lapsilleen. Tällainen toiminta on sitä niin kovin harvinaista ja kaivattua yhteisöllisyyttä. Yhdessä tekemistä, lapsia varten – ihailtavaa!

Strömsössä asia olisi mennyt eri tavalla. Mutta Vantaa ei ole Strömsön huvila, ja löytyi tyhmä sääntö, joka kielsi oma-aloitteisuuden. Löytyi myös virkamiehiä, jotka lähtivät saivartelemaan. Onkohan heillä liian vähän töitä?

Toivoisin, ellen jopa rukoilisi, että maalaisjärkeä käytettäisiin myös virkamieskunnassa sekä yleisesti päätöksenteossa. On hyvin helppoa piiloutua sääntöjen ja asetusten viidakkoon. Vaikeampaa on maalaisjärjen käyttö. Faktahan on nimittäin se, että tuskin tuolla kyseisellä jääpläntillä kukaan kuolee tai vahingoittaa itseään vakavasti. Kuvista päätellen se on suhteellisen syrjässäkin – ei sinne kukaan voi vahingossa eksyä.

Eikö asiasta olisi selvitty ”Ei talvikunnossapitoa” tai ”Omalla vastuulla” – kyltein?

Ihmisten hyvinvoinnin puolesta: piilotetaan Koffin tölkit ja kielletään luistelualueet! Maalaisjärki tuntuu olevan nykyajan Suomessa harvinainen lahjakkuus.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
#1

Hyvin sanottu! Epäilyttää todellakin, että ylisuurella virkamieskunnalla ei todellakaan ole mitään järkevää tekemistä, pitää viilailla tällaisia pilkkuja.
Kaikessa tekemisessä Suomessa todellakin kaivattaisiin sitä maalaisjärkeä, eikä Saksalaistyylistä byrokratiaa. Aina vain hullumpaan suuntaan menee tämä elämän rajoittaminen, näin hyvin virkamieskuntamme on sisäistänyt EU:n tyylin tehdä direktiivi joka asiasta. Suomi on EU:n mallioppilas kaikin tavoin. Nyt äkkiä ulos EU:sta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Minun mielestä suomi on paljon pahempi kuin Saksa joka on tunnettu sitä että siellä on laki ja järjestys ja säännöt ja niitä noudatetaan. Joka näkyy siellä erittäin vähänä rikollisuutena erittäin korkeana työmoraalina joka saa aikaan Saksalaisen laadun ja menestyksen.Saksalasiten sääntöjä voi perustela järjellä ,Suomalaisten ei.
Suomessa taas on menty äärimäisyyksiin täällä keksitään aivan järjettömiä sääntöjä vain ja ainostaan sen takia että saadaan pidettyä suuri määrä korkeapalkkaisia virkamiehiä valtion elätettävänä velkarahalla.
Muutama esimerkki järjettömyyksistä mitä tässä maassa on !
Esim. Keskisen Vesan puheeksi ottamat kauppojen aukiolojen säännöstelyt jotka on aivan järjetöntä holhoamaista jota ei muualla maailamassa ole.
Alkoholi politiikka, Sosiaali tuilla ihmisten toimetomana elättäminen,Auroverotus josta taas olemme Eu hampaissa jo toista kertaa viimmeisen kuukauden aikana taas ja virkamiehet yrittää keksiä kaikin keinoin porsaan reikiä miten saataisiin keksittyä uusia sääntöjä joilla kansalaisia voidaan alistaa jatkossakin autoverotuksella.Ruuan hinta on meillä virallisesti +40 % kalliimapaa muuhun euroopaan nähden (todellisuudessa jopa lähes 100% kalliimpaa etelä eurooppaan nähden ,jos kekseliäisyyttää ja tarjouksia käyttää) Mutta laadultaan Suomalainen ruoka on paljon huonompaa. tämäkin johtuu näistä kaiken maailman sääntö ja pykälä viidakoista jolloin muutamat keskusliikeet voi hinnoitella miten itse haluaa. Tätä listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään……
Tämä kaikki hulluus tässä maassa johtaa yhdessä sikamaisen verotuksen kanssa siihen että tämä on euroopan kallein paikka ,tämän takia täällä eläminen työskentely yrittäminen ja sijoittaminen on maailman kaleinta puuhaa ,tästä syystä työpaikat katoaa täältä Eurooppaan ja osa Kiinaan me elämmä vain velaksi nyt vielä sen aikaa kun velkarahaa riittää siis niin kauan kuin meillä on nuo VALHEELLISET aivan liian korkeat luottoluokitukset,tämä että meillä pidetään näin korkeita luokituksia sen takia että saadaan pelastettua meidän kustanksella eteläeuroopasta keskieuropan pankkien rahat kun ne on pelastettu niin silloin meidän luokitus laskee ja sitten meillä on paskat ja kuset housuissa !
Ja kok ja Sdp ja Keskustan politikot Kataisen perässä Brysselissä piilossa.

ME OLEMME KREIKAN TIELLÄ…. (PERSUJEN PITÄISI VAATIA SUOMEN LUOTTOLUOKITUKSEN LASKUA KOSKA SE PARANTAISI MEIDÄN TILANNETTA HUOMATTAVASTI KOSKA JÄRKEISTYKSET (JULKISEN SEKTORIN PURKU MM.) SAATAISIIN KÄYNTIIN NOPEAMMIN)
On selvää mitä syvemmälle vajoamme sitä huonompi on meidän tilanne,sen takia meidän pitäisi itse vaatia velkahanoja kiinni ! tämä on sama asia kun rappio alkoholisti joka on juomassa itseä hengiltä vaatisi itse että sille ei saa myydä viinaa eikä apteekin pillereitä ! harva tekee niin vaikka se olisi ainoa järkevä teko !
SUOMELLA EI OLE MITÄÄN MUUTA VAIHTOEHTOA KUIN VELKAANTUMISEN LOPETTAMINEN ! JA KUN OLEMME VELKAHOLISTEJA NIIN MEIDÄN ON VAADITTAVA LUOTTO LUOKITUSTA ALAS ! Me emme voi itse lopetaa,me tarvimme ulkopuolista apua ! Me Suomalaiset olemme kuin juopo lauma,todellisuudessa koko eu on juoppo lauma nyt Kreikka juo meidän luotto kortilla siis meisän AA+ luokituksella jolla otetaan Kreikalle lainaksi rahaa ! Tähän on saatava Stoppi KORTTI ON MITÄTÖITÄVÄ ! kaiken maailman Urpilaiset keksii mitä ihmeellisimpiä vakus järjestelyjä kansaa huijatakseen jotka maksoi Suomelle 100Miljoonia euroja joilla ei tule olemaan koskaan mitään hyötyä koska Kreikka ei jätä velkoja maksamatta koska muut Juopot armahtaa velat juuri edellisenä päivänä tämä Urpilainen tiesi sopimusta tehdessään ! TÄMÄN TAKIA KOKO EUROOPAN POLITIKOT NAUROI JULKISESTI JA ILKKUI TELEVISIO KAMEROIDEN EDESÄ SUOMEN VAKUUKSILLE !

Ei voi sanoa kuin että me olemme oikea Juoppo Lammaslauma koko Suomi,Persujen pitää tehdä tähän muutos !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000