Perussuomalaiset

Sanna Antikainen

Mitä todella tapahtui Jyväskylässä?

4 kommenttia

Perussuomalaisten puoluekokous järjestettiin 10-11.6.2017 Jyväskylässä. Puheenjohtajien ja puoluevaltuuston valinnat tehtiin puolueen sääntöjen mukaan. Jäsenistömme valitsi puheenjohtajistomme ja puoluevaltuuston demokraattisen vaalitavan mukaan.

Jyväskylän tapahtumista kulkee mediassa ja muualla kaikenlaisia huhuja. Jopa entiset kansanedustajamme hokevat näitä perättömiä höpöhöpö -puheita, faktoja tarkistamatta. On kerrottu tarinaa junttaporukasta ja salaisista ryhmistä. Kuuluin molempiin ja kerronkin nyt totuuden: esitetyt väitteet eivät pidä paikkansa siten, kuten ne on esitetty. Junttaporukkaa ei ollut, oli ainoastaan Jussi Halla-ahon kannattajat, jotka keskustelivat yhdessä. Tämä on aivan normaalia kampanjointia. Salaisia facebook ryhmiä ei ollut, kuten on esitetty. Oli yhteisiä keskusteluryhmiä, joissa me kävimme normaalia jäsenten välistä keskustelua. Kaikki nämä ovat osa poliittista kampanjointia, jota myös Sampo Terho harjoitti.

Yleisesti puoluekokouksen tunnelmaa ja ihmisten käytöstä on kritisoitu Timo Soinin, Raimo Vistbackan, Jari Lindströmin, Simon Elon ja niin edelleen osalta. Pidän näitä puheita omituisina. Tämä puoluekokous oli täysin samanlainen kuin ne kaikki muutkin kokoukset, joihin olen osallistunut. Itse kokouspaikallakin oli rauhallinen ja mukava tunnelma. Toki me Jussin kannattajat iloitsimme valtavasti puheenjohtajavalinnan tuloksen jälkeen – taputtamalla voimakkaasti. Se ei liene väärin – taputimmehan myös Timo Soinin jäähyväispuheelle. Jyväskylässä oli myös median edustajia, jotka eivät hekään ole raportoineet paikanpäältä mitään kummallisuuksia.

Olen kuulunut Perussuomalaisiin koko aikuisikäni. Olin 18-vuotias, kun liityin Perussuomalaisiin. Timo Soini tuntui välittävän pienestä ihmisestä. Tämä sai minut, silloisen päähän potkitun lastenkotinuoren, liittymään Soinin johtamaan puolueeseen. Uskoin Soinin välittävän myös minusta ja muista kaltaisistani – meistä, jotka eivät ääntänsä kuuluviin saaneet. Kahden viime vuoden aikana Soinin pienen ihmisen ääni kuitenkin katosi. Tilalle tuli vain isojen ihmisten ääniä. Nämä isot ihmiset välittivät lähinnä omasta asemastaan ja edustaan. Ja sitten, kun Jyväskylässä kävi kuten kävi, ottivat nämä isot ihmiset käyttöönsä jo pitkään suunnitellun pelastautumissuunnitelmansa pelastakseen oman asemansa ja audin takapenkin paikat autonkuljettajineen. Ehkä olisi kannattanut vetää hetki henkeä ja vilkaista peiliin. Sir John Dalberg-Acton, englantilainen poliitikko ja kirjailija sanoi jo vuonna 1887, kuinka valta sokaisee ja että absoluuttinen valta sokaisee absoluuttisesti.

Jatkossa Perussuomalaiset jatkavat toimintaansa, siten kuten aiemminkin. Emme ole äärioikeistoa vaan kristillissosiaalisen arvopohjan tunteva puolue. Välitämme päähän potkituista ja pienistä ihmisistä ja haluamme tuoda heidän äänensä kuuluviin. Pidämme myös kiinni EU- ja maahanmuuttokritiikistä, joita on turha koettaa väittää miksikään sellaisiksi, mitä ne eivät ole.

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
#1

Tähän kuuluvaa blogiasi on odotettukin,jossa kuvaat tunnelmiasi kuin henk.koht.mielipidettäsi Jyväskylän tapahtumista : Kiitos !
Ehkä myöhemmin paljastuu koko totuus että mitä kaikkea tähän kaikkeen liittyy/liittyi.

ps.näinkin nopeaan tehtyä ”uutta ryhmittymää” ei tiettävästi tehdä 1-2 päivässä,vaan ilmeisesti varauduttu tämänkaltaiseen lopputulokseen,jos tapahtumat niin vaativat. Halla-Aholla kuin & kumppaneilla on nyt todellisen näytön paikka kuin myös heillä jotka syystä/toisesta lähtivät.

Molemmilla on lupa yrittää jota hyvin monet tulevat seuraamaan suurella mielenkiinnolla – viimeistään seuraavissa eduskuntavaaleissa – kuin mitä sen välillä tapahtuu kertoo paremmin äänestäjille että missä mennään.

Kuin myös Onnea Sinulle jos ja kun lähdet ehdokkaaksi !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Mielensä pahoittaja
Utelias
#2

Nyt näyttää käyvän niin että puolueesta eronnut ryhmä pelaa tosilikaista peliä entisiä puoluetovereitaan kohtaan,jopa puheenjohtaehdokkaina olleet ovat ensimmäisenä mustamaalamassa entisiä kavereitaan,heillekin entinenpuolueohjelma olis kelvannut jos heistä valittu muu kuin Halla-aho voi sitä kaksoismoraalin määrää.Nyt vois olla puolueeseen jääneille parasta ettei lähdettäis mukaan likakamppanjaan,annettais heidän räksyttää nolata lisää itseään,oikaistais vain virheelliset väittämät ,ei heihin kannata hukata enerkiaa heillä on edessä loistava menneisyys.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#3

Tämä oli odotettu jopa toivottukin että tietyiltä osin selkiyttää myös äänestäjilleen jatkossa jotta kumpaan plakattiin oman äänensä antaa,vaiko siirtymään ”vihreän verannan puolelle” huom. nyt en tarkoita poliittisia puolueita.
Itselläni oli jo pitemmältä sellainen kutina että jotain tämän suuntaista saattaa tapahtua,sillä itse luin/tulkkasin tietyiltä tahoilta ns.rivien välistä.
Selvää tietenkin on se että tietyt esille tulleet seikat eri tapahtumineen jota mediakin on ”hehkuttanut” ehkä ansaitustikin eräiden kohdalla … pitää pahimpia särmiä hioa,sillä vastuullista politiikkaa ei voida rakentaa ”kirves kainalossa” kuin sanallisilla älämölöllä halventavasti.

Poliittinen sokeus kuin tietty uskollisuus on pahasta,jos ei itse pysty/halua luottaa – omiin näkemyksiinsä/tuntemuksiin – missä todella mennään ?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Peruskumpulainen
Tyytyväinen
#4

Mukava huomata, että ääneni kuntavaaleissa meni oikealle henkilölle. Kiitos.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000