Perussuomalaiset

Sami Lehto

Li Andersson, sosialismi ja kansalaistottelemattomuus

Suomen viherpunainen vähemmistö on nyt viikkotolkulla kaivanut perussuomalaisten ja kokoomuslaisten taustoja, irrottaneet kirjoituksia asiayhteydestään ja huutavat kurkku punaisena nettimediat täyteen viisitoista vuotta vanhoista kirjoituksista. Valitettavasti myös lehdistö on lähtenyt ajojahtiin mukaan.

Mutta mitähän sieltä omasta pesästä löytyy? Päätin äkkiseltään tutustua yhden suurimman älämölön pitäjän, Li Anderssonin taustaan. En ole lähtenyt kovinkaan raskaaseen googletteluun, sillä välittömästi löytyi Suomen kuvalehden Li Anderssonin haastattelu, jossa hän antaa vähintäänkin epäilyttäviä lausuntoja siitä miten Suomea pitäisi hoitaa. Mahtaako hän vieläkin olla sosialisti? Tässä linkki.

Seuraavassa suoria lainauksia artikkelista (lainausmerkeissä), sekä omia kommenttejani:

“Vasemmistoliiton edeltäjien Skdl:n ja Suomen kommunistisen puolueen Skp:n opinkappaleita olivat työn ja pääoman ristiriita, sosialismi ja marxismi. Andersson sanoo olevansa sosialisti, jonka mielestä työ ja pääoma ovat edelleen vastakkain.”

Tästä käy siis ilmi, että Li on sosialisti. Sosialistit taas kannattavat sosialismia, jossa tehdään pääoman uusjako, ja tuotanto sekä tuotantovälineet ovat valtion hallussa. Tämä, jos joku, on asia josta kuuluu keskustella. Haluaako Li Andersson edelleen tätä? Irtisanoutuuko hän sosialismin kaipuustaan? Vihaako hän pääoman edustajia? Suomen ainoa tapa selviytyä on teollisuuden vienti, ja sitä täytyy sekä työväestön että pääoman edustajien tehdä yhdessä. Eikä tehdä vastakkainasettelua.

“”Kapitalismi ei ole ikinä valmis, koska se ajoittain kriisiytyy. Nyt tilanne rahoitusmarkkinoilla on kuin vuonna 2007. Työn ja pääoman ristiriita ei ole hävinnyt mihinkään.” Esimerkiksi verotusta on Anderssonin mielestä muutettu pääomatuloja suosivaksi”

Miten Andersson haluaa vielä kiristää pääoman edustajia? Palkkatyössähän meillä on jo Euroopan korkein progressio – pitääkö sitäkin nostaa?

“Vallankumous ja ihanneihminen eivät kuulu Anderssonin sanavarastoon. Hän ymmärtää kansalaistottelemattomuutta. Laittoman ja laillisen toiminnan rajalla Andersson on varovainen.

Kiakkovieraat järjestivät itsenäisyyspäivänä 2013 Tampereella mielenosoituksen, joka kärjistyi yhteenotoksi poliisin kanssa. Kiakkokkovieraiden matkan järjestelyihin osallistui vasemmisto-opiskelijoiden puheenjohtaja. Andersson vältti sotkeutumasta vasemmistoliittoakin hämmentäneeseen keskusteluun. Vasemmistonuorten puheenjohtaja Andersson väitti tuolloin, ettei hän edes tiedä, kuka on vasemmisto-opiskelijoiden puheenjohtaja.”

Okei, hyvä juttu että Andersson ei halua Suomeen vallankumousta. Se ei kuitenkaan ole okei, että hän hyväksyy kansalaistottelemattomuuden. Sitä Suomessa harrastavat lähinnä laitavasemmiston antifasistit, vasemmistolaiset, vihreät eri suuntauksineen jne. Mielenkiintoista on se, että hän kieltää tienneensä mitään “kiakkoviaraiden” väkivaltaisesta itsenäisyyspäivän mielenosoituksesta. Siinä hakattiin poliiseja, poliisihevosia ja tuhottiin omaisuutta. Olisiko aika katsoa peruutuspeiliin? Vasemmistoanarkistit ovat muinakin itsenäisyyspäivinä pitäneet väkivaltaisia mielenosoituksia.

“Andersson kuitenkin ymmärtää Greenpeacen operaatioita ja iskuja turkistarhoihin. ”Jos kysyt, saako olla laiton, niin Suomessakin on lakia rikottu, ja se on ollut moraalisesti perusteltua. Onko minun asiani hyväksyä? Poliittisesti ainakin ymmärrän.””

Anderssonin mielestä asioiden laillisuutta ja hyväksyämistä ei siis määritä Suomen laki, vaan erinäiset vihervasemmistolaiset järjestöt kuten Greenpeace.

Elokapinaa ei artikkelin aikana vielä tainnut olla olemassa, mutta Andersson on myös puolustanut Elokapinaa monissa kommenteissaan.

Lopuksi vielä vinkki: katsokaapa jutussa olevaa kuvaa Li:n läppäristä. Siinä on lukuisia anarkismiin kannustavia tarroja, sekä yksi tarra jossa tähdätään sosialistiseen Eurooppaan. Siinä meillä malliesimerkki puoluejohtajasta!

Osallistu keskusteluun!


43 kommenttia
Järkipersu
#1

Miksei Persut kysy kuka tätä maata hallitsee Hallitus vai Homo perse / Huuume hörhö / Elintaso pakolaisten ihannoija Viher-Kommunisti oppositio ???

Miksei Persut kysy että mitä helvetin Demokratiaa tällainen on kun vaaleilla valitaan Hallitus ja sitten aloitetaan AJOJAHTI !
Ajojahti josta ketään ei ole rangaistu eikä nämä ole ole rangaistuksen arvoisia tekoja edes ,niin tällainen maailman laajuinen show saadaan aikaan !!!

PERSUJEN PITÄÄ NYT VASTA LAUSEENA TOIMIA !
On tehtävä laki uudistuksia ! (kun Hallituksessa ollaan )

Homous, Pedofilia,Huumehörhöily ja Elintaso pakolaisuus pitää kieltää lailla !

Saatana kun ne lailla kielletän niin silloin ei kenelläkään ole nokan koputtamista !

Tämä kaikki on seurausta siitä kun ei osata olla ihmisiksi !!!

Suomessa on katsottu sormien läpi homoilua,Huume hörhöilyä,Pakolais Bisnestä NYT ON MENTY RAJAN YLI !

NYRKKI PÖYTÄÄN PERSUT !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#7

Suomen kansa on suvatsevaista jopa yli suvatsevaista…

-Homoja vastaan ei ole kenelläkään mitään jos ne pimeässä pirtissä pistää toisiaa mihin reikään haluaa.. (eikä ala raiskaamaan lapsia ja marssimaan kadilla sateenkaari lipu kädessä jne..)

-Huumehörhötkin suvaitaan jos ne ei silmille eikä yhteiskunna elättinä elä (onhan muusikko huume hörhöjä ollut vuosikymmeniä)

-Elintaso pakolaisiakin suvaitaan jos ne ei hypi silmille ,eikä niitä ole malaksimassa niin suurta määrää että niistä on kanta Suomalaisille haitta…
veron maksun kasvun takia ja turvallisuuden heikkenemisen takia (Raiskaukset ,Pedofilia ,Huume kauppa jne..)
(onhan pakolaisia ollut kymmeniä vuosia)

MIKSI VITTU JOKA ASIASSA LYÖDÄÄN YLI ?????

Nyt pitää lyödä nyrkki pöytään !

NYT ON MENTY RAJAN YLI , NYT KOMMUNISTEILLE EI JÄRKI PUHE AUTA !

VITTU JOS NÄIDEN JÄRKI ASIOIDEN PUOLLUSTELIJOITA JAHDATAAN TÄSSÄ MAASSA ,NIIN SIITÄ PITÄÄ TEHDÄ LOPPU !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kommareille ei enää edes myötätuntoa
#2

Se on helppoa sosialisteilla tuo mustamaalaaminen. Kaikki markkinatalous alas, no tuossa ei paljoa järkeä tarvita. Neukkulassakin päädyttiin takaisin markkinatalouteen, eikä siinä diktatuurissa vihreitä paljon kuunneltaisi, vankilaan vain suoraan, kulkematta lähtöruudun kautta. Demareiden päätavoite on romuttaa myös Suomen markkinatalous, jota vihrekommunistit tukevat täysin palkein. On täysin selvää, jos demarit vihreineen ja kepuineen ottavat vallan Suomessa, menetämme kaikki hyvinvointipalvelumme. Kepu on liittynyt sosialisteihin, joka ihmetyttää, eihän tuo puolue ole enää mitään muutoinkaan, ja loputkin kannatus kaatuu, yrittää vaihtaa härskisti ministereitä kommareiden tukena (Kurvinen).

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ylen kesäapulaistoimittajat, lapsellisia
#6

Näin, Ylen kommaritoimittaja onnistui ärsyttämään USA:n presidenttiä omituisilla sosialistisilla kysymyksillään. Luulisi, että Yle antaa kenkää noille kommaritoimittajille, mutta eipä tullut moitteen sanaa uutisissa, aivan kuin ei olisi mitään tapahtunutkaan. Voi helvetti, eikö tuo laitos koskaan siirry nykyaikaan sieltä DDR:n ajoista. Että Ylen toimittajatkin alkavat tehdä politiikkaa. Toimittajien kysymyksiä tulisi jotenkin edes valmistella, että nämä kesäapulaiset eivät munaisi koko valtion mainetta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#13

No, Ylen toimittajilta ei vaadita muuta kuin demarijäsenkirja, näinhän se on ollut vuosikymmeniä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#18

Tämä on totta ja se on täysin väärin !!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#22

Kuka katsoi viime a-studion, jossa Sakari Sirkkanen haastatteli Petteri Orpoa?
Ei kyllä alemmaksi Yle voi vajota. Kenkää Sirkkaselle, jos ei osaa käytöstapoja.
Vänkäsi ja vänkäsi ja yritti tuputtaa omaa mielipidettään.
Koko Yleen pitäisi tehdä täyspuhdistus.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#26

Nyt pitäisi presidentin viheltää peli poikki, koska tämä opposition kipuilu vaikuttaa myös ulkopolitiikkaan.
Kuinka Riikka Purra pystyy tekemään töitä, kun on jatkuvan ajojahdin kohteena?
Jos hallitus kaatuu, se on pahaksi koko Suomelle ja ne, jotka ovat tilanteen luoneet pääsevät ehkä jatkamaan velanottoa.
Opposition on raukkamainen; ei ajattele lainkaan maan parasta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#30

Ei hallitus mihinkään kaadu ja miksi kaatuisikaan, mutta Riikka saattaa saada tarpeekseen itse lopulta, mikä on ymmärrettävää. Kuka viitsii olla ääliökommareiden sylkykuppina ainakaan enää sen jälkeen, kun ministerin eläke on ansaittu?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#9

On Järjetöntä että meillä on kommunisti Presitentti joka on ollut muka Kokoomuslainen !

Vittu miten yli -30 vuotta nuorempi Rahan ahne kettu tyttö voi vetää Presitettiä kuin pässiä narussa !!!!

Eläkkeellehän tuollainen paska joutais ! (noin siinä käy kun Pillu menee päähän )

VITTU tuo huru ukko juuri puollusteli Usa:n Kommunisti Prestenttiä joka ei ole tässä maailmassa…. (Dementia)
Eikä Niinistön sana valinnat ja puhe ole juuri sen kummempaa…. Aivan erikoisia juttuja,ei tuo ole mitään murretta ….taitaa olla silläkin Dementia ???

Sitten se saatana haalii joka Itsenäisyyspäivän juhlille sen Virolaisen pörröpää ”kirjailijan” kun morsian käskee…….

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#16

Siisti kirjoitustasi, kiitos.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#23

Anna Riikan kirjoitella.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Keskusta vaatii eduskunnan kokoonkutsumista äänestämään Purralle epäluottamuslausetta 15- v vanhoista sanomisista. Jos hän olisi silloin tappanut jonkun, rikos olisi vanhentunut.
Kenelle on yllätys, että kepu peesaa vihervasemmistoa?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#8

Kurvinen viimeistelee kepun lopun alun. Eipä jää ikävä, kepun elämänkaari oli pitkä, mutta kaikki loppuu aikanaan

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#14

Kurvinen tulee mustia säkkejä, ja varmaan pian vaatii Helsinkiin mustien säkkien yötapahtumaa. Musta säkki on kaiken peittävä vaate, joka orjuuttaa naisia, eli vaatteen arviointi ei koske ihmisen väriä tai vaatteisiin kohdistuva arviointi ei ole rasismia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#19

Kurvinen voi laittaa vaikka perunasäkin päälleen, niin tietää miltä se tuntuu.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#25

Ei taida mahtua enää!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Pöyristyttävää
Iloinen
#28

Onko toi Kurvinen siitä puolueesta, jonka puheenjohtajaa talutettiin ympärikännissä pitkin Ruissaloa viime viikonloppuna?
Ilmanen viina ja puhdas ulkoilma teki tepposet!
Sen verran oksettavaa toimintaa kansanedustajalta, että hän päätti itsekin oksentaa!
Jollette usko tai haluatte muuten sulkea silmänne niinkuin kesKUSTAlla on tapana niin TikTokista löytyy filminpätkää Suomen velkakierteeseen ajaneesta ex valtionvarainlypsäjästä!!!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#32

Eiköhän melkein jokaisesta nykyisestä kansanedustajasta ja europarlaamentikosta löydy jotain ”kiusallista” vuosien takaa? Nähtiin jo Antti Lindtman, entäs Harkimo, joka tunnusti, ettei mennyt töihin krapulassa.
Vahinko vaan, että media ei tongi näitä, vaan on keskittynyt perussuomalaisten jahtaamiseen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Punaistakusta
Tyytyväinen
#36

Annika ja filminpätkä huomenta Suomeen! Saisi häntä äänestäneet nähdä kuinka ilmainen viina tekee tehtävänsä!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#31

Kurvinen tarvitsee 100 kg:n perunasäkin. Olisipa Kari Suominen vielä pilapiirtämässä, niin sekin nähtäsiin! … Idean saa lainata, ken ehtii. 🙂

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#35

Tarkoitat varmaan Kari Suomalaista? Kurvisesta tulisi hyvä maapallo!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Vihreät mustiin säkkeihin?
#21

Täsmälleen näin, jokainen aikuinen nainen, siis ei kommunisti, ymmärtää, että kyse on pohjimmiltaan vaatteisiin koskeva mielipide, ei ihmiseen, eihän tuon säkin alta edes näe onko siellä ihminen vain ilmapalloja. Suomalaisten naisten tulisi olla onnellisia, että meillä miehet eivät vaadi säkkiin pukeutumista, mutta mikä että voidaanhan meidän kulttuuria kehitellä enemmän eksoottiseen suuntaan. Kuka sitten puolustaa suomalaisia arvoja ja ilman rasismia. Jos lähdetään säkkilinjalle, voihan Kurvinen tehdä aloitteen, ja pukeutua itse mustaan säkkiin ja näin näyttää mallia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#24

Sen verran pitää nalkuttaa ilmastosta, missään tapauksessa kivihiilisäkkejä ei saa käyttää.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Vihreät demarit maamme politiikan saastuttajia
#27

On käsittämätöntä ja anteeksiantamatonta, että demarit levittävät maailmalle väärää tietoa mustien säkkien teoriasta, jossa ei absoluuttisen varmasti ole kyse rasismista, vaan viherkommunistien tavasta savustaa laillisesti valitut ministerit ja kansanedustajat ulos maamme hallinnosta, ja mustamaalaavat hallintomme ulkomaiden silmissä. Tuo on maanpetturuutta röyhkeämmästä päästä. Oikeuslaitoksemme tulee selvittää syylliset ja korjata tilanne.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Maikkarin toimiluvat pois!
#29

Näin, maikkarin olisi parempi painua sinne Ruotsiin pelleilemään kommunistitoimittajineen. Hyi helvetti, mikä media ja jauhaa paskaa päivästä päivään

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#33

Juuri näin, maikkari aloittaa joka päivänsä perusuomalaisten tekemisien kaivamisella, vaikka mitään rikosta ei ole tapahtunutkaan, joskaan maikkari ei ole edes oikeuslaitos, vaikka vapaana mediana toimii kommunistien käsikassarana.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Demarit voisivat vetää itsensä vessanpöntöstä alas
#34

Missään tapauksessa naisten alistettua asemaa vaikka musta säkki päällä ei tule kommentoida, turpaan tulee, sanoi mitä tahansa, haukkuvat boomereiksi samaan hengenvetoon, marin takana.

Naisten alistettu asema, vaikka kulkisivat ilman vaatteita muslimimiesten määräyksestä, sitä ei pidä arvostella, demarit lukevat asiat oikealta vasemmalle ja alhaalta ylös. Kaikki puheet voidaan käyttää sinua vastaan, musta säkki päällä kuulosta ihmisarvoiselta elämältä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Taistolaissiat
#37

Demareista tulee sikamainos mieleen. Toivotaan että tuo puolue katoaa puoluekartalta kokonaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Meillä taitaa olla sama suunta"
Tyytyväinen
#17

Kepu voisi sulautua sujuvasti vassareihin!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#10

KESKUSTA ON KOMMUNISTI PUOLUE !

Niillä on muutamia oikeistolaisia äänestäjiä vielä Maajussit ja Lestadiolaiset kaikki muut on sosiaali pummi kommunisteja.

Ei normaali työtätekevä ihminen tuollaista paska puoluetta äänestä.
Ei vaikka se olisi perinnöllinen velvollisuus (kun aika monen Suomalaisen vanhemmat ja varsinkin iso vanhemmat on Kepulaisia)
Niin minunkin ! Mutta siltikään en äänestä tuota perse silmä porukkaa…..

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#15

Suomen pahin Natsi on ANTTI LINDMAN !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#20

Silti Persuja syytetään jostakin vuosikymmniä sitten sanomisista joista ei ketään ole rangaistu eikä niistä sokkoa voi antaa !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Nyt kyllä pitäisi kaivaa,kaikki oppositiopuolueiden kansanedustajien ja medioiden toimittajien,sanomiset tekemiset.Viimeisen 20 vuoden ajalta.He ovat nyt aloittaneet täysimittaisen”persujen”ajojahdin.Tarkoituksenaan saada”persut pois hallituksesta ja kaataa koko hallitus.Tuskin Lindtmaninkaan kaikki örvellykset,vielä julkisuuteen ovat tulleet?Ei muuta kuin tonkimaan?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Persujen kitinä on musiikkia kunnon ihmisten korville! 😘

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ketä kiinnostaa?
Tyytyväinen
#11

Kunnon ihmiset ovat todella näyttäneet luontonsa viime viikkojen aikana! Onneksi heitä on alle 20% ja siinäkin liikaa!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Vasemmistosivistymättömyyttä
Tyytyväinen
#12

Ainoa kitinä on kun LI ja vihreitten uusi, sorry entiedä edes sen nimeä, huutavat toissille annetteujen puheenvuorojen päälle!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000