Perussuomalaiset

Sami Lehto

Junnilan ajojahti on ylittänyt kaikki rajat

Case Junnila on noussut vihervasemmiston tärkeimmäksi aiheeksi, ja saa nähdä milloin ajojahti loppuu. Mitään muutahan ei sieltä politiikan saralla ole juuri kuulunut.

Myös lähes rajattomilla verovaroilla toimiva YLE, sekä Hesari ottavat asiasta kaiken irti.

Yksi itseäni kovasti ihmetyttävä asia on se, että huomio keskittyy ainoastaan asioihin, joilla Junnila puusilmäisesti julistetaan äärioikeistolaiseksi natsiksi. Tästä yhtenä esimerkkinä pidetään hänen osallistumistaan ”äärioikeiston/uusnatsien” kukkavirta-tilaisuuteen Turussa. Tosiasiassa Junnilalla ei ollut etukäteen tietoa siitä, että paikalla oli sittemmin kielletyn PVL:n jäseniä.

Tilaisuudesta on näppärästi unohdettu mainita se, että se oli muistotilaisuus raakalaismaisen jihadistin puukotusten uhreiksi joutuneille. Siinä kaksi suomalaista kuoli, kahdeksan sai vammoja. Teon suorittaja oli tikahtua nauruunsa oikeussalissa. Kukaan näistä nykyisen ajojahdin suorittajista ei ole antanut minkäänlaista sympatiaa näille uhreille.

Ilmeisesti ajojahdin harjoittajat eivät ole katsoneet Junnilan puhetta ko. tilaisuudessa ( https://youtu.be/pZokA763wjI ), koska missään ei mainita, että siinä ei ole mitään äärioikeistolaisuuteen tai natsismiin viittaavaa. Tosiasiassa lienee käynyt niin, että tätä ei tarkoituksellisesti kerrota, jottei hyvä juttu menettäisi iskukykyään.

Kaikilla toimittajilla sekä muilla, jotka tuomitsevat Junnilan ”natsiksi” tai ”äärioikeistolaiseksi” tuon tapahtuman perusteella, on verta käsissään.

Se on totta, että Junnila toimi ajattelemattomasti 88-vitseillään, mutta hän on luvannut ottaa asiasta opikseen, ja olen melkoisen varma että näin myös käy.

Lähteeköhän muuten joku toimittaja selvittämään, miten Suomen Alko 80-luvun alussa nimesi väkevän alkoholijuoman nimellä Viski 88? Sitähän myytiin vielä 2000-luvulla. Etiketti oli myös kansallishenkinen, eli tämänhän pitäisi olla selvää natsismia; uuninluukut kolisivat uutta holokaustia odotellessa.

Suurimmalla osalla asiasta kirjoittaneilla ei ole minkäänlaista moraalia. Vihervasemmiston rökäletappio vaaleissa kiristää hermoja niin, että jossain Junnilaa syytettiin jopa holokaustin kieltäjäksi (tietysti vailla totuuspohjaa). Hesari julisti hänet eläinvihaajaksi, koska hän ei vaalikonevastauksessaan halunnut lopettaa kettujen tarhausta. Ollaanpa itse asiasta mitä mieltä tahansa, tuolla samalla logiikalla jokainen lihansyöjä on eläinvihaaja.

Pesukarhupuheet lähtevät jo sellaiselle maata kiertävälle radalle, että en jaksa niitä edes kommentoida.

Oikeutusta Junnilan kohtuuttomalle ajojahdille on haettu siitä, että Marin oli bilettämässä yhtenä viikonloppuna, ja tästä lehdistö repi juttuja. Tosiasiassahan Marin pyöri kännissä yökerhoissa, kutsui bilekaverinsa mukaan valtion kustantamalle virka-asunnolleen ja lensi puolustusvoimien yksityiskoneella Osloon, kun pää oli bilettämisestä pipi. Finnairin business -luokka ei kelvannut. Siinä sitä ympäristötietoisuutta, ja tiukan budjetin linjaa. En tiedä paljonko tuo lento maksoi, mutta taatusti enemmän kuin ilmoitettu 1200€.

Toivottavasti tämä typerä jahtaaminen viimein loppuu, ja päästään viimein käsiksi ihan oikeisiin politiikan asioihin, joilla on merkitystä.

Osallistu keskusteluun!


188 kommenttia
Nimetön
#1

Erittäin järkevästi kirjoitettu! Kun luin Vauva.fi-palstaa, tuntui että aivot nyrjähtää öyhöttäjien typeryydestä, mietin hieman epäuskoisena että kuinka kukaan voi olla niin tyhmä että uskoo pesukarhusolmion olevan muka joku piiloviesti. Että näin!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#8

Samalla lailla persut öyhötti neljä vuotta aamiaisista, jauhoista, käsilaukuista ja muusta toisarvoisesta. Itsehän tämän mädän kommentti-kulttuurin keksitte, koittakaa nyt kestää sen kanssa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#18

Miksi oma kunnioitukseni Globaaliin tähteen romahti? Hänhän ei globaalina tähtenä myöntänyt koskaan itse tehneensä yhtä ainoatakaan virhettä, vaan globaalin tähden tyyliin syytti muita. Mikä olisi Globaalin tähden suosio sampanjasosialistina, jos olisi pystynyt myöntämään itse tehneensä virheitä. Tyypillisesti narsisti ei näe omassa toiminnassa mitään ongelmia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#25

Persujen pitää tunnustaa että Junnilan Ministerinpäivät on ohi ! (uusia kohuja kaivetaan kokoajan)

Ei yhden sekoilijan takia Hallitusta kannata kaataa ja maata Viher kommunistien kynsiin jättää kun nyt jo ollaan lähellä konkurssia !
(Vihreät tulisi tilalle )

Vaikka Kansanedustajanhan pitää ajaa kansan asiaa…
Jos siellä jotakin kansallismielisiä vivahteita on joukossa niin mitä sitten ?
Parempihan se on ettei aja Pakolaisten ja Huumehörhöhen ja Homojen asiaa jotka tuhoaa tämän maan moraalin ja talouden. !

EI MUUTAKO JUNNILA KIERTOON JA LAURA HUHTASAARI TILALLE ! (Vaikka sukupuolinen tasarvo ei ministerien määrässä toteudukkaan mutta Laura on Persujen paras politikko ! )
Lauran johdolla Persut olisi ollut Pääminsiteri puolue !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#32

Mutta onhan tämä täysin järjetöntä ja hullua tällaisten asioiden takia tällaista ajojahtia pitää !!!!!

Meillä on ollut Homoja,Huumehörhöjä, Pakolaisten ja Ryssien ja Eu:n perseen nuolijoita ja useamman vuosikymmenen nuoremman puolison (RAHALLA) ihmiskauppaaa pitäjiä , vaikka mitä Ministereinä niitä olisi ollut aihettakin ajaa MInisterin virasta pois !!!
Onko Junnila edes syyllistynyt mihinkään rikokseen ?
Mutta kohu on jo niin iso että pakko se on laittaa vaihtoon oli aihetta tai ei….

JA VITTU ! MITEN VASEMMISTOLIITON ÄÄLIÖ PUPPELI KORVARENGAS ARHINMÄKI SAA ISTUA HELSINGIN APULAISKAUPUNGINJOHTAJANA KUIN MITÄÄN EI OLISI TAPAHTUNUT ????????

Eihän nämä asiat ole mitenkään missään suhteessa toisiinsa !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#35

Tätä voi verrata siihen kun Ike joutui jättämään aivan turhaan Ministerin paikan mutta se töppäili Minsiteri aikana eikä ennen sitä.

Erehtyi kysymään tekstarilla itseään lehdistöön vuosikymmniä myymällä itsensä elättäneeltä ”hemaisevalta” londilta että antaako pillua ? ei edes suoraan kysynyt !!!! ja mitä pahaa siinä on hyvähän se on että ensin kysyy ennen kun käsiksi käy.

Meillä on ollut kymmeniä Ministereitä jotka pitää vuosikymmeniä nuorempia puolisoja jopa samaa sukupuolta koyhistä maista tuotuja persesilmään nainti patjaksi …
Jokainen tajuaa että vuosikymmeniä nuorempi puolisi ei ole minkään muun takia kuin RAHAN JA VALLAN !!!!! VAIN JA AINOSTAAN SEN TAKIA !!!

Onko tämä peli oikein Moraalisesti ? sitä pitäs kysyä Meidän Presitentiltä ja entiseltä Ulkoministeriltä ja Ex. Päminsiteri Lipposelta jne…..
MITEN VOI OLLA ETTÄ RAHA HUORAA SAA PITÄÄ MAAN PÄÄTTÄVISSÄ OLEVAT NIIN ETTEI SE OLE MITENKÄÄN MORAALISESTI ARVELUTTAVAA !!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#38

Vaikka tämäkin homma on laillista liiketoiminata ….
MIETTIKÄÄPÄ JOS PUTIN PITÄISI -30 V NUOREMPAA RAHA NAISTA (maailman vanhimman ammatin harjoittajaa)
Niin mikä saatanan kohu siitä tulisi ympäri maailman ????? Sitähän pidettäisiin aivan elukkana !!!
Sitten jotkut kukka hattu tädit jeesustelee että politikot ei saisi käyttää maksullista naista siis jolle maksetaan palveluksesta ja se lähtee hymyssä suin rahojen kanssa ja molemmat on tyytyväisiä….samaan aikaan ne hyväksyy että rahalla ostetaan orja vuosikymmeniksi !!!!
Tämä on tietenkin Miljoona Bisnes siihen ryhtyneelle naiselle tai miehelle.
Nais politikot harvemmin tähän samaan syyllistyy koska ne saa nuorempaa miestä joka välissä missä tahansa aina kun haarojen välissä siltä tuntuu niin niiden ei tarvitse meksettua miestä kokoajan elättää…

MIETTIKÄÄPÄ VÄHÄN ONKO TÄMÄ MORAALISESTI OIKEIN VAIKKA LAILLISTA HOMMAAHAN SE ON !
Ei meidän Presitenttikään mihinkään rikokseen ole syyllistynyt !
Eikä Haavistokaan !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#39

Junnila on noita juttuja Huumorilla tietäkseni tehnyt ,en edes tiedä mitä kaikkea ja käsittääkseni ei mitään rikoksia.

Miten tänne samaan aikaan haalitaan Muslimimaista pakolaisia loisiksi elämään valtion velalla ? jotka on kaikista pahimpia Jutalaisten vihollisia ???

Onko mennyt puurot ja vellit sekaisin ?

PITÄÄ MUISTAA TOTUUS 2023

Suomen Hallitus on Taistelemassa Ryssiä vastaan yhdessä Juutalaisten ja Natsien ja koko Euroopan ja Usa:n Viher vasemmiston kanssa !

Ryssien puolella on vain Muslimit !

Kiina ja Intia seuraavat Puolueettomina vierestä tätä hulluutta !
Tekevät rahaa samaan aikaan kun eurooppa menettää rahansa !!!

MIKSI SUOMEN KANSA HYVÄKSYY JA SUOSTUU MAKSAMAAN TÄMÄN HULLUUDEN ??????

Eikö pitäs olla rauhassa ja keskittyä tekemään töitä ja rahaa ???? Sotimisen ja velkaantumisen sijaa ????

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#40

Näin on, Nurberg II käytiin läpi, ja saatiin Wilhelm tuomiolle.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#41

Anteeksipyyntö; Nurnbergiä tai sanaa Wilhelm ei olisi saanut käyttää, ja varmaan ilmastoabortti-sanakin on laiton tästä lähtien.Kyllä suomalaiset ovat juurtuneet homo- ja viherkommunistikulttuuriinsa todella vakavasti, suorastaan sairaita. Charles Chaplinin elokuva, Diktaattori, on elokuvakriitikoiden mielestä julistettu 16. parhaaksi elokuvaksi kautta aikojen. Parodia on vaikea laji, ja sen ymmärtämättömyys osoittaa kypsymättömyyttä. Suomen sosialistinen media onnistui viestittämään maailmalle uus-natsistisen kuvan ministeristämme, joka osoittaa että asiat on päätetty pienien aivojen tasolla ja kuvaa hyvin viherkommunistien tappiomielialaa vaalitappion näkökulmasta. Parodiaa ei kuitenkaan kannata alkaa pelkäämään, vihreät muistuttaa alkukantaista apinalajia, jotka pelkäävät ihmistä ja soveltavat historiaa arkiseen elämäämme. Kommunistit alkavat jo säätää muiden hallituksien ministereitä, ja jos ei joku sovi, niin savustaminen alkaa vaikka ulkolaisen lehdistön avulla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Sosialistien vallanhimo
#42

Euroopan sosialistit koettavat haalia afrikkalaisia siirtotyöläisiä Eurooppaan, jossa ideana on saada nöyrempää vaalikarjaa, ja vallanhimo on se tärkein ajuri. Suomen demareille ja muille viherkommareille ei kuitenkaan pidä antaa köyttä, paitsi että jos he käyttävät sen yleishyödylliseen, pujottavat sen kaulaansa. Suomen kommunistisointi tulee lopettaa ja palata maan teollisuuden kilpailukyvyn raiteille, normaali ihmisten hyvinvointi tulee turvata.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Demarit ja natsit
#43

Näin on, antamalla vihreille periksi, aikanaan meillä on keskitysleirejä ja armottomat mustat orjamarkkinat, viherkommunistit ovat yhtä julmaa väkeä, kuin Stalinin ja Hitlerin kansallissosialistit. Demaritkin ovat ajautuneet Saksan kansallissosialistien linjoille, ja poliittinen alustahan on täsmälleen sama, eli Leninin suunnittelema.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#44

Junnilaan liitetty ilmastoabortti sai KD:n Räsäskän Wilhelmin vastustajaksi, mainittiinhan siinä sana abortti. Ilmastoon liittyy niin paljon mutkia, kuten aborttiin, että sanojen molemmat sanomat tulisi käydä analyyttisesti läpi, joten sanan voisi heittää roskiin, eikä nousta takajaloilleen. Auringon UV säteily on pisaroitunut, mm. lounaisessa Kiinassa löytyi alue, jossa UV indeksi on jopa 22, kun pääsäteilyalueen ytimessä tuo on tuskin puoltakaan noista huippu spoteista. Syksy on saapumassa sateineen ja kohden jääkautta ollaan edelleen menossa, ilmat viilenevät yhtä nopeasti kuin lämpenivätkin. Ilmasto ei lämmennytkään oletetusti kasvihuonekaasujen johdosta. Viherterroristien aiheuttamat metsäpalot menivät hukkaan, joskin metsät uusiutuvat. Suomessa metsät ovat historian aikana palaneet keskimäärin 300 vuoden välein, ei mahdollisuutta siis ikimetsiin. Kaikella elollisella on omat elinkaarensa, puusto ei tee poikkeusta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Demarit ja diktatuuri
#45

Demarit luottavat edelleen proletariaatin diktatuuriin, jossa työväenluokka ja sitä edustava puolue on ainoa vallankäyttäjä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Demarit ja muumion salaisuus
#46

On se ihme, kun vielä sata vuotta sitten balsamoidun Leninin muumio ohjaa Suomen taloutta demareiden kautta. Eikö tässä maassa mikään muutu, elämme 2000-lukua, ja joku muumio ohjaa kommunistipuolueitamme ja maamme taloutta?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#47

Lenin oli tietoinen Nikolai II ja hänen perheensä teloituksesta jo etukäteen ja hyväksyi sen, kuten sadat tuhannet työläiset kuolivat vallankumousyrityksessä, Lenin katsoi vierestä hyväksyen asian. Kaikesta huolimatta Lenin on demareiden toveri parhaimmasta päästä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#48

Totta kai Stalin ja Lenin olivat ylimmät ystävät, eli suomalaisten tulee suhtautua Stalinia tukevaa maamme sosialistipuolueeseen suurella varauksella.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#49

Kommunistit ovat aloittaneet jo seuraavan perussuomalaisen savustamisen ulos vallasta, eli Halla-aho. Liittyy edellisen hallituksen kommunistiministereiden SS- natsi miesten tukiin. Jos kommunistit jatkavat hallituksen vastaisia toimia yhtä ahkerasti, edessämme on pian vaalit, ja ehkä demarikommunistit koettavat vallankumousta, saihan demarit Helsingin vallattua aikoinaan, eli samaa taktiikkaa sateenkaari ja homoporukoineen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

eastfinn
#19

Miksi Marin ei joutunut vainotuksi vaikka esiintyi Time lehden kannessa, jonka kannessa on esiintynyt Hitler ja Stalin?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#27

Sanna Marin kävi Ukrainassa kyynelehtimässä uusnatsi-sotilas Dmytro Kotsjubailon muistotilaisuudessa.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ensimmainen-videomateriaali-paikalta-marin-ja-zelenskyi-astelivat-yhdessa-muistotilaisuuteen/8651458

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#34

Iltapaäivälehdissä oli juttu että se menee alapäätäkin Brysseliin kostuttamaan (jollekin Mies oletetulle) Juhannuksena (jotta saisi Kallis palkkaisen viran )
Pitiköhän uutinen paikkansa kun se on ryypännyt ja rellestänyt Homojen ja lesbojen kanssa ?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#28

Niin miksei koko edellinen Kommunisti Hallitus ei ole joutunut NATSIEN TUKEMISEN TAKIA POIS ?
Edellinen Hallitus tuki Saksan Natsien kanssa Ukrainan Natseja kymmenillä miljardeilla !!!
(Vain ja ainostaan sen takia että nuolivat itselleen Eu Miljoona virkoja) joilla niitä myöhemmin palkitaan ,ihan kuin Urpilainen palkittiin Kreikkaan Miljardien lähetyksestä !
MIKSEI ???????
Eikä ole myöskään oikein että Ryssiä tuettiin 5 Miljardin edestä valtion yhtiö Fortumin kautta !

SE ON NATSIEN NATSI JOKA UKRAINAAN SOTAAN RAHAA JA ASEITA LÄHETTÄÄ !!!

JA SE ON RYSSÄ JOKA RYSSILLE RAHAA LÄHETTÄÄ !!!’
Ja vaatia maan petturi politikoita häkkiin elinkautiseen jotka rahaa sotaan lähettää Ryssille tai Natseille !

Persujen pitäs sanoa että ois annettu elää Ukrainalaisten itsenäisinä eikä olsii sekannuttu siihen muutaman Eu viran toivossa !!!!

PERSUJEN PITÄS VAATIA PUOLUETTOMMUTTA JA RAUHAA

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#33

Mitä vitun järkeä tässä hommassa oli 10 v. sitten lkähteä Huumehörhö Junkkerin kelkaan valloittamaan Ukrainaa (Venäjän huoraa)

VITTU NYT SAAMME MAKSAA TÄSTÄ HULLUUDESTA !

-Korot nousee
-Hinnat nousee
-Kaikki velkaantuu
-Työpaikat menee
-kaikki hinnat nousee
-Omaisuuksien arvot laskee

KAIKKI MENEE PÄIN VITTUA MUUTAMIEN SOTAHULLUJEN EU-KIIMAISTEN POLITIKKOJEN TAKIA JOTKA YRITTI SAADA MILJOONA PALKKAISTA BRYSSELIN VIRKAA !!!

Siitähän tässä kaikessa on kyse !!!!!!!
ei mistään muusta !

Persujen pitäs vaatia etä Eu / Venäjän Trolli politikot laitetaan maan petturuudesta elinkautiseen !
Ja laitetaan heti lakimuutos vireille kuoleman tuomion käyttöön otosta maan petturuus rikoksesta politikoille !!!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#36

Kusipää politikot nostaa omia palkkoja vaikka kaikilla muilla menee päin persettä !

KYLLÄ OLISI KIRVEELLÄ TÖITÄ !

Politikot samaan aikaan jeesustelee kun sosiaali turva pummeilta leikataan 20 ,- kk etuuksista kun samaan aikaan reilun vuoden aikana monet yrittäjät on menettäneet Ukrainan sotaan sadoista tuhansista —Miljooniin ….
Siis suoraa rahaa, tuloksen heikkenemistä ,omaisuuksien arvojen laskua ym ym ym..
JA KORKOJEN NOUSULLA LOPUKSI VEDETÄÄN MATTO KAIKKIEN JALKOJEN ALTA !

VAIN JA AINOSTAAN SIKSI ETTÄ SAADAA SOTIA JA TAPPAA UKRAINASSA RYSSIÄ JA NATSEJA !
Jotta Eu:n tulisi lisää Miljoona palkkaisia virkija !

ON TYHMÄÄ HOMMAA !!!!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#37

Lama tulee oletko valmis ?

Lama tulee Natsismin ihannoinin takia ( Ukrainan sodan)

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ei PS: keksintö
Hämmentynyt
#23

Nimetön yleistää! Kyllä muutkin arvostelivat ”mokaajamarinin” mokia ja mainehaittaa maallemme ihan Uudessa Seelannissa asti!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#9

Täällä myös hyviä kommentteja:
Kannattaa lukea.
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17909842/merja-kyllonen-levittaa-paskapuheita-junnilan-natsi-kravatin-pesukarhuista

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#12

Tänään klo 17:00 Junnila ei ole enään Ministeri !
Asia on aivan päivänselvä !

Toivottavasti Persut (Purra) ei kaada koko Hallitusta vaan ottavat Tilalle Persujen pätevimmän politikon Laura Huhtasaaren !
Vaikka se on Purran pahin mahdollinen uhkaaja seuraavaksi puheenjohtajaksi ,niin siltikin Purran pitäs ajatella koko maan ja Persujen etua !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#22

Nyt Persut /Junila teki järki päätöksen ,parempi näin kuin kaataa koko Hallitus ! (Viher kommunisteja ei kukaan kaipaa enään)

NYT LAURA HUHTASAARI KEHIIN !

Tämä olisi Persujen pahin töppi jättää Laura nimeämättä Ministeriksi !
Vaikkakin Sukupuolinen tasaarvo menee entistä huonompaan suuntaan. Mutta kun parempia Mies Minsitereitä ei yksinkertaisesti ole ! Niin nyt ei kanntata tasa arvo asioihin takertua ,voihan se olla joskus toisinkinpäin että kun kunnon naisia ei löydy niin silloin pitää olla mies ylivoima eikä väkisellä kiintiö naisia virkoihin puskea….

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#31

Oishan se Hakkarainen ammatti mies tuohon hommaan !
Ainoita Suomalaisia politikkoja jotka on sellaisen firman johdossa ollut ja saanut firman siihen kuntoon kun Hakkaraisen saha oli kun Kauppalehti teki siitä jutun (Maakunna menestyjät)
Meillä on paljon Ministereitä ja kansanedustajia jotka ei saisi edes nakki koppia pyöritettyä kannattavasti jotka ei ymmärrä bisneksen päälle hölkäsen pöläystä.

Mutta ei se Hakkarainen jouda kun sen pitää Pietikäisen sirpan kanssa ryypätä Brysselissä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#14

Verorahoistamme palkan saava YLE*askan vasuritoimittaja väittää vanhan neuvon, ÄLÄ OLE SINISILMÄINEN (lue hyväuskoinen hölmö) olevan äärioikeistolainen, rasistinen ja vihapuhetta. Samoin haittamaahanmuuttoon perustuvasta väestönvaihdosta varoittaminen on äärioikeistolaista vihapuhetta. Ovatko suomalaiset menettäneet järkensä näiden wokehullujen vasemmistolaisten painostuksen alla. Tällaisilla äärivasemmistolaisten (taistolaisten) toverituomistuimiin perustuvilla vainoilla ovat kaikki kommunistiseen diktatuuriin pyrkivät valtiot saaneet alkunsa, JOS niille on annettu periksi. Älkää antako!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#15

Kuka on tulossa Junnilan tilalle?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lapsellista touhua!
Hämmentynyt
#2

Upon tehdas valmisti aikoinaan Upo Pesukarhu pesukonetta.Oliko tuo Pesukarhu niminen pesukone käytössä jo Natsi-Saksassa/Keskitysleireillä?Sieltäkö Upon tehdas nimen kopioi??Olisiko syytä tutkia sekin asia historian hämäristä?Kun kerran vanhoja tekemisiä muistellaan?!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

Pesukarhu pesukone oli aikansa suosikki, edullinen tavisten pesukone. Ovatko nyt kaikki pesukarhu pesukoneella pyykkinsä pesseet ihmiset ”natseja”? Siinä rkp:n porukalle miettimistä. Rkp voisi hetkessä saada kaikki suomenkieliset näyttämään ”natseilta”.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#16

Kuinkas niille käy , ketkä on ollut jopa kasaamassa Pesukarhua Upolla , niinkuin minäkin 70 luvulla ?!?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lapsellista touhua!
Hämmentynyt
#30

Hakaristinkuva persauksiin,ja jalkapuuhun Eduskuntatalon eteen.Vihervasemmiston syljettäväksi. 🙂 🙂 🙂

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Neula ja laakeri
#17

Minä olen siivoamassa varastoa ja tuon vanhan UPO Pesukarhun voisi oikeastaan myydä pois. Olisiko 88 euroa sopiva pyyntihinta?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lapsellista touhua!
Hämmentynyt
#21

Kyllä!Meidän perheessä oli aikanaan myös Upon Pesukarhu.Ja ihan uutena ostettu,ja toimi hyvin vuosikymmeniä,kunnes tyhjennyspumpun kalvo alkoi vuotaa.Mutta tein itse öljynkestävästä kumista uuden kalvon,ja taas tuo(Natsikone)pelitti vuosia kesämökillä.Kyllä siis olen ilmeisesti oikein(Natsien Natsi?kun vielä itse korjasin tuon Natsipesukoneen!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Hyvä kirjoitus.

Junnilan puhe Turun terrori-iskun muistotilaisuudessa, kukkajuhlassa, on ollut hyvä ja hieno.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Todella käsittämätön ajojahti. Mistä se alkoi? Ihanko vaan siitä, että vihervasemmisto + rkp yrittää hajottaa hallituksen?

Ihan uusia juttuja nää numerot 88 ja pesukarhun ns. symbolimerkitykset.

Mikä vaan asia voi näköjään nousta natsisymboliksi. Ehkä viikonlopun media on täynnä uusia natsia symbolisoivia asioita. Tai hallituksen piiristä löydetään uusia ”natseja”.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Neula ja laakeri
#7

Tuo lukua 88 koskeva pöyristyminen on todella säälittävää. Mitä tehdään esimerkiksi virrelle 88, joka on muuten virsikirjan yksi KAUNEIMMISTA VIRSISTÄ. Saako sitä soittaa ja laulaa kirkossa jos siellä sattuu istumaan ministeri Junnila tai kuulapäitä, onko sekin jotain erikoisviestintää???????????????????????

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Utelias
#24

Kyllä se varmaankin tulkitaan kiihottamiseksi kansanryhmää vastaan?!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Voi Suomi parkaa
#10

Vasemmistolla riittää tekemistä kun käyvät läpi kaikki vanhat vaalilistat ja julistavat kaikki natseksi joilla on ollut mumero 88

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#20

Miten Kuplavolkkarilla joku saa vielä ajaa ettei ammuta Natsina ?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#29

Kupla volkkari Suunniteltiin ja tehtiin Hitlerin määräyksestä !
Onko joku kuullut että juutalainen ajaisi Kuplalla ?
Se on yhtä paha rikos niille jos Kommunsiti ajaisi Mersulla Cadillacilla. (skodalla saa ajaa) vaikka saman vag konsernin vehkeinä ne on kuin volkkaritkin !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#5

Hakukoneeseen kun kirjoittaa ”raccoon symbol”, niin ei sieltä kyllä mitään natsi-aiheista vastaan tule. Onko Suomen vihervasemmisto menettänyt lopullisesti järkensä vai mistä näitä mielikuvituksellisia yhteyksiä repivät? Miten media voi olla noin alas vajonnut? Täällähän on meno pahempaa kuin itänaapurissa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

waschbär nazi
#11

Jos saksa sujuu, voi lukea:

https://www.faz.net/aktuell/wissen/natur/wie-der-waschbaer-nach-deutschland-kam-13764015.html

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Utelias
#13

Ei kai semmoset voi järkeään menettää?Joilla sitä ei ole koskaan ollutkaan?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000