Perussuomalaiset

Riikka Virta

Kuntavaalikampanja loppumetreillä!

On ollut hieno kokemus olla ensikertalaisena vaaliehdokkaana Perusssuomalaiset Helsinki ry:ssä. Meitä on iso ja kirjava joukko helsinkiläisiä tavoittelemassa valtuustopaikkaa ja ylipäätänsä omalle puolueelle lisää vaikutusvaltaa ja luottamustoimia.

Minun mielestä perinteinen vaalimainoksemme eri kaupunginosissa on huomiota herättävä ja mielenkiintoinen. Itse olen ollut kovin tyytyväinen uudenlaisiin ja rohkeisiin vaalimainoksiin, jotka laitoimme mainostauluille ympäri Helsinkiä. Tavoitteena on ollut herätellä ihmisiä ja ottamaan vaikeita asioita puheeksi. Esimerkiksi tuo Asuntojonon ohi- mainos. Itse asun itä-helsingissä, Puotilassa, ja asun Hekan kerrostalossa. Kantasuomalaisia asuu täällä enää vähemmistö, ja vuokra-asunnot ovat slummiutumassa. Mielestäni suomalaisille kuuluu tarjota asuntoja, eikä pelkästään maahanmuuttajille. Ongelmia ovat lähiössä muun muassa turvattomuus, naapuriasumishäiriöt ja paikkojen rikkominen taloyhtiössä sekä sen alueella.

No nyt tällä viikolla tuli tieto mediassa, että Perussuomalaiset Helsinki ry tietyt vaalimainokset poistetaan, sillä ovat aiheuttaneet niin paljon harmia ja ärsytystä muissa ihmisissä. tämä on tosi surullista ja se kertoo jotakin meidän yhteiskunnasta..

itsellä on hyvin pieni vaalibudjetti enkä ehtinyt valmistautua vaalikampanjaan tarpeeksi ajoissa. perusteena tässä ensikertalaisuus. Minua mietityttää varakkaat vaalikandidaatit, olkoot sitten toisessa puolueessa tai omassa, niin saavatko he enemmän ääniä vaaleissa kuin me köyhemmät vaaliehdokkaat? On hienoja tv näyttöjä, jossa on vaihtuvat videot ja sitten lippumainoksia toreilla yms. Minulle on tullut olo aika nöyräksi näkemäni ja kohtaamani jälkeen. Voiko tällainen tavallinen sairaanhoitaja päästä kaupungin valtuustoon pienellä budjetilla? olen opiskellut myös sosiaalisen median käyttöä, muttei se ole ihan helppoa saada näkyvyyttä ja seuraajia.

Parasta tässä vaalikampanjassa on ollut kontilla päivystäminen eri paikoissa. Olen kokenut, että meillä vaaliehdokkailla keskenämme on hyvät ja energiset välit. Se jos mikä tuo hymyn huulille ja saa jaettua päivän polttavia uutisia yms. Kolme päivää enää viralliseen vaalipäivään 13.6.2021. Nyt jos koska on aika äänestää ja lähteä liikkeelle:) kaikille voimia loppukiriin!

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000