Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Suvaitsevaiston kaksinaismoraali menee yli ymmärryksen

Pariisissa tapahtui raakalaismainen, täysin käsittämätön joukkumurha. Siinä sivussa tapahtui muutakin pahaa, koska terroristien mielestä ranskalaislehti oli loukannut islaminuskoa.

Eikä aikaakaan kun miljoonat ihmiset marssivat kaduilla valtioiden päämiesten johdolla. Vastustettiin terrorismia, mutta samalla myös puolustettiin suvaitsevaisuutta ja sananvapautta. Hyvä niin.

Käytännössä samat henkilöt toimivat kuitenkin toisin. Esimerkiksi Saksassa Leipzigin kaupunki on kieltänyt mielenosoittajilta plakaatit, joissa islamia arvostellaan. Samanlainen hyssyttely on yleistä muuallakin. Ja veikkaan, että itsesensuuri vain lisääntyy.

Sattuneesta syystä mieleeni tulevat myös kotimaan tapahtumat.

Jussi Halla-aho tuomittiin sakkoon uskonrauhan rikkomisesta ja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Hänhän aikoinaan lainasi sanomalehti Kalevassa ollutta kirjoitusta, johon hän laittoi suomalainen sanan tilalle erään toisen kansanryhmän. Oikeuden mielestä suomalaisia sai arvostella, mutta ei muita.

Suvaitsevaisto piti Halla-ahon kirjoitusta täysin vastuuttomana ja rasistisena. ”Pää pantiin pölkylle”, ja seurauksena oli sakkotuomio. Nyt samainen porukka vaatii kyseisen lainpykälän poistamista. Esimerkiksi Ville Niinistön mielestä laki uskonrauhan rikkomisesta on turha jäänne.

Minä olen pudonnut kärryiltä. Kertokaa hyvät ihmiset, mitä johdonmukaisuutta tai järkeä tässä kaikessa on?

Osallistu keskusteluun!


7 kommenttia
Raha ratkaisee
#1

Niin menee mutta Raha se kaiken takana on !
Kymmenet eu maat on sekoitettu niin että rajat on poistettu Valuutat,kulttuurit,rodut,uskonnot, ja kaikki on sekoitettu maat on velkannutettu Brysselin kallispalkkaisten virkojen toivossa.
Samalla on myyty Moraali,Idänsuhteet,Lehdistön sananvapaus (Eu propakanda on tullut tilalle) Nyt nuo Eu kiimaiset politikot myy jo paljon puhutun suvaitsevaisuutensakkin rahan edessä ja marssivat Islamia vastaan sanan vapauden nimissä jota ne toisissa asioissa vastustaa .
Tässä ei todellakaan ole mitään järkeä tämä on kuin mieleisairaiden hommaa !
Meidän Stuppikin roikku Merkkelin hameen helmoissa kuin takiainen kun yrittää Kataisen jalanjäljissä kallispalkkaisiin Eu virkoihin päästä käsiksi tuhoamalla Suomen kataisen tavoin.
Tästä johtuu myös täysin järjetön Kreikan tukeminen ja velkarahan sinne pumppaaminen !
Tästä johtuu myös Ukrainan väkisellä Eu:n otto yritys vaikka 3. maailman sodan uhalla !
Raha se on kaiken takana !
Eu ei voi laajeta etelään,länteen eikä Pohjoiseen koska kaikissaon meri vastassa,Itä on ainoa suunta johon on pakko laajeta hinnalla millä hyvänsä koska Eu:n laajenimen ja kasvu on ainoa konsti jolla velkaantumienen ja Brysselin kallis palkkaisten virkojen kasvu voidaan turvata ja lähes kaikkien Eu maiden politikot ajaa tätä linjaa koska niiden haave on siellä miljoona viroissa ,tämä tehdään vaikka sodan uhalla .
Velka Rahaa ollaan valmiita puskemaan kokojan
-Kreikkaan
-Ukrainaan
-Irakiin ym ym ym. vain ja ainostaan sen takia jotta Eu virat aukeaisivat ja samaan aikaan maahan tulee työttömiä ,yrityksiä mydään ulkomaille ,,maa velkaantuu korviaan myöten ,tulevien sukupolvien tulevaisus pilataan näin Pakolaisia (sotakarkureita) tulee lisää Riskialueilta tänne maleksimaan velkarahalla ja Suomesta tulee kokoajan europan kallein maa joka kallistuu kokoajan , siis kaikki mene täysin päin persettä koko ajan muutamien Eu paikkojen tähden kohta ei ole enään mitään muuta myytävää noilla Eu kiimaisilla politikoilla kuin Rauha joka menee samana päivänä kun lainarahan tulo lakkaa tänne.

Persujen pitäs rauhan puolueena lyödä nyt nyrkkiä pöytään ja sanoa että tämä peli ei vetele,kansa kyllä tietää ,mutta kansa tieto pitäs saada muutettua ääniksi ennenkö koko maa on myty ja tuhottu.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Maria
#2

Täyttä asiaa!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kottarainen
#3

Nykyisin ei sanat eikä kuvat merrkkaa mitään. Kalashnikovin pelko on pahin ja sitä islamistit käyttää. Heille tappaminen on uskontonsa mukaan oikeutettua. Suvakit ovat suvakkeja niin kauan kunnes omalle kohdalle kolahtaa. He elää ns. lintukodossa viellä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Halla-ahon äänestäjä
Hämmentynyt
#5

Tässähän oli takana Demlat eli demokraattiset äärivasemmistolaiset lakimiehet
vihreistä ja kommunisteista muodostuva ydinjoukko,
jotka yrittivät suukapulaa Halla-ahoon mutta jotka tekivät hänestä
kansallissankarin

Erityisen tuomion kansa antaa anarkistiskommunistiselle Vasemmistoliitolle
joka oli mukana suukapulaoperaatiossa muistamatta

että samalla tavalla nuorta Hannu Salamaa peloteltiin hiljaiseksi

oikeudenkäynneissä

Salamaan ei ole uskallettu koskea vuoden 1990 jälkeen, jolloin hänen
kirjansa on alkanut ilmestyä sensuroimatta ilman mitään lupaa,
samoin harva anarkistitoimittaja tai demla on enää uskaltanut
koskea Halla-ahoon ainakaan omalla nimellään

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000