Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Suomi syvällä suossa -Stubb keskittyköön töihinsä

Minä olen todella harmistunut, sanoisin että jopa vihainen, siksi että tämän maan pääministeri näyttää keskittyvän Kokoomuksen vaalikampanjaan ja jättää syvälle suohon vajonneen maan asioiden käytännön hoidon toisarvoiseen asemaan.

Paheksun sitäkin, että pääministeri on ottanut vaalipaikoikseen koulut. Sen kyllä ymmärrän, että pääministeri vierailee joskus koulussa kuulemassa niin opettajien kuin oppilaidenkin ajatuksia. Sitä en kuitenkaan hyväksy, että Stubbin maakuntavierailujen ohjelmassa on usein kouluvierailuja. Kysymys ei silloin enää ole pääministerin tehtävien hoidosta, vaan vaalityöstä. Kouluihin sitä ei saa ulottaa pääministeri Stubb, eikä kukaan muukaan poliitikko.

Kyllä minä ymmärrän, että vaalikampanjoillakin on oma aikansa. Vaalit ovat kuitenkin vasta ensi keväänä, joten nyt pitäisi keskittyä pääministerin vastuullisten tehtävien hoitoon.

On toki positiivista, että pääministeri käy Brysselin ohella joskus myös kehäkolmosen ulkopuolella. Harmillista ja vähemmän hyväksyttävää on se, että tuo touhu on niin läpinäkyvää. Nyt näyttää siltä, että puurot ja vellit ovat menneet sekaisin.

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000