Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Suomella edessä Kreikan tie, sisäisen devalvaation tie

Aikoinaan Suomella oli päätösvalta tämän maan asioihin. Nyt päätösvalta on siirtynyt pääosin rajojemme ulkopuolelle. Meidän omat keinomme vaikuttaa maamme tulevaisuuteen ovat melko olemattomat.

Keskeinen osa kansallista päätösvaltaa on oma raha ja oma rahapolitiikka. Sen avulla on mahdollista oikoa talouden vääristymiä. Suomessa se ei enää ole mahdollista, sillä päätösvalta on muualla.

Oman päätösvallan aikana meillä silloin tällöin devalvoitiin. Se teki hetken kipeää, mutta sen avulla talouteen saatiin voimakas kasvusykäys ja homma alkoi jälleen pelittämään.

Nykymenolla meidän ainoa mahdollisuutemme on Kreikan tie, sisäisen devalvaation tie. Yhä useampi hallitsevaan valtaeliittiin kuuluva sanoo sen ääneen. Viimeksi kokoomuslainen Jyri Häkämies, elinkeinoelämän nokkamies.

Sisäinen devalvaatio on hirveä asia. Se merkitsee pitkää laman ja kurjistumisen kierrettä. Palkat ja eläkkeet jäädytetään tai niitä leikataan. Samaan aikaan valtio taloutensa tasapainottamiseksi karsii sosiaalisia etuuksia ja muita palveluja.

Tämä tie näyttää olevan väistämättömästi edessä, mikäli nykyinen ”fantastinen” komento jatkuu. Tavallisen kansalaisen toivo on tulevissa vaaleissa. Silloin on äänestettävä muutoksen puolesta, on äänestettävä perussuomalaisia.

Timo Soini kiteytti nykytilanteen hyvin muutama päivä sitten: ”Moni luuli, että Apartheid on ikuinen, Neuvostoliitto on ikuinen, Berliinin muuri pysyy pystyssä ikuisesti. Ei ihmisen tekemä ole ikuista. Paitsi euro, jos vanhoilta puolueilta ja maailman mahtavilta kysyy. Nykymuotoisen euron puolustajat ovat hyödyllisiä idiootteja, jotka kauniin ajatuksen vuoksi ovat valmiita nielemään vaikka valheiden valaskalan.”

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Terve järki
Vihainen
#1

Maamme johdossa on pienen elitistisen marginaalikieliryhmän edustajia, joille oma ura brysselin lihapatojen ääressä tai Suomen tekeminen ruotsalaisille sotilaalliseksi puskuriksi on tärkeämpää kuin meidän kansalaisten veronmaksajien asiat. Puolustusministeri joka ei ole edes armeijaa kyennyt käymään naittaa armeijaamme ruotsalaisten komentoon, toivottavasti wanna-be sotamarsalkalle ei puhkea nokkosihottuma kun käy pasteeraamassa nyt siellä sotaharjoituksessaan..

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lörsson
Vihainen
#2

Ei ihme että valtio velkaantuu kun kaikki vain kiertävät veroja. Bilderbergiläinen keinottelijaeliitti tekee mitä tahtoo ja lammasmaiset poliitikot eivät reagoi mitenkään. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014111018824847_uu.shtml

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000