Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Stubbin uhoama "uusi nousu" on karkeaa pilaa

Alexander Stubb kampanjoi suurieleisesti Kokoomuksen puheenjohtajaksi ja samalla tämän maan pääministeriksi. Kampanjan otsikkona oli ”uusi nousu”.

Tuo uusi nousu on osoittautunut lievästi sanottuna hirtehishuumoriksi, sillä työttömyysluvut heikkenevät rajua vauhtia koko maassa. Erityisen karvaasti nykymeno saadaan kokea Oulun seudulla.

Eikä maailmaltakaan kuulu hyviä uutisia. Itä-Ukrainassa tilanne vain pahenee.

Mielestäni on jokseenkin edesvastuutonta, että pääministeri keskittyy samaan aikaan oman egonsa rakentamiseen. Hampaat välkkyen otetaan narsistisia selfie-kuvia ja twiittaillaan ahkerasti. Pelkästään Joroisten triathlonkisan aikana omaa kuvaa kiillotettiin twiiteillä yli 10 kertaa.

Muutoinkin Stubbin hallituksen tavoitteena näyttää olevan mahdollisimman myönteisen kuvan rakentaminen. Kuuluisan rakennepaketin väitettiin suurieleisesti olevan yli miljardin luokkaa. Se oli täyttä puppua, sillä todellisuudessa luku oli vain noin neljännes kerrotusta, ja senkin vaikutus jäänee lähes merkityksettömäksi.

Maamme tarvitsisi vastuunkantajia. Stubbin-Rinteen hallitus ei siihen kykene eikä halua tosissaan edes yrittää.

Seuraavat eduskuntavaalit ovat vasta ensi keväänä. Se on pitkä aika nykyisessä tilanteessa.

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Mara
#1

Manipuloiva media on sokaissut suomen kansan. Vain harvat näkevät

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Marita Salenius
#2

Tositeevee -aikakauden pääministeri. Stubb on mediatuote, joka saa varmistuksen olemassa ololleen vain, kun jättää näkyvää viestiä itsestään. Saattaahan se olla itseluottamuksen puutetta ja suoranaista epävarmuutta tuo ainainen tviittaileminen sekä epäolennaisen viestittäminen.

Ehkä pääministeri olettaa olevansa kosketuksessa äänestäjiensä kanssa – varmasti näin onkin. Mutta kun suurin osa meistä ei äänestä Stubbia ja puoluettaan, niin kaipaisi pääministerin olemassa oloa valtion asioissa. Valitettavasti Stubb on epäluotettavan oloinen.

En kaipaa mitään juroilua, mutta tuollainen ”durasell” häslääminen saa pelkäämään, että kun todellista toimintaa ja reagointia tarvitaan, niin sinä kohdassa pääministerin patteraiden voima hiipuu. Tähänkin kohtaan käy se vanha sanonta, että ei nuoruus ole mikään vika, mutta suuri haitta se voi olla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Hyvä Alex
#3

Stubb on erittäin osaava, edustava, kielitaitoinen ja moderni uudenajan pääministeri. Aivan toista kaliberia kuin punakka, pönäkkä ja tanakka Soini. Tämä vajaa vuoden pääministeriys antaa Stubille hyvän pohjan Stubin toiselle hallitukselle,

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000