Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Stubbilta liki edesvastuuton lausunto

Kokoomuksen puheenjohtaja, pääministeri Alexander Stubb arvioi tänään puolueväelleen, että hallituksen isot ratkaisut on nyt tehty ja kokoomuksessa voidaan alkaa keskittyä seuraavien vaalien voittamiseen.

Olen suorastaan järkyttynyt! Suomi on historiansa pahimman laman kourissa, ja tilanne vain pahenee. Silloin pääministeri arvioi, että isoja ratkaisuja ei tarvita. Sen sijaan keskitytään kokoomuksen julkikuvan kiillottamiseen eli vaalien voittamiseen.

Herätkää suomalaiset! Ei tällaisella asenteella tätä maata nosteta siitä suosta, johon Kataisen-Urpilaisen ja nyt Stubbin-Rinteen hallitus ovat maamme polkeneet.

Tähän maahan tarvittaisiin pika-pikaa hätätilahallitus, joka käärisi hihat ja ryhtyisi todella tekemään töitä Suomen ja suomalaisten eteen.

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Mara
#1

Näinhän tässä pitäisi. Ollaanko kuitenkin valmiita elvyttävään vientiteollisuuteen, pienyrittäjien alv remonttiin ja verovelkaisten yrittäjien toimintakyvyn palauttamiseen, jos velat ei ole tarkoituksella aiheutettuja.
lisäksi virkamieskunnan karsimiseen ja turhan byrokratian poistamiseen. Korkeapalkkaisten yli 3000 kk virkapalkkojen tuntuvaan alentamiseen oikean tärkeyden mukaan. Esim Rakennusvalvonta. Julkisen hallinnon hyvä velijärjestelmän purkamiseen.
Ulkomaisen työvoiman rajoittamiseen, varsinkin rakennusalalla.
Kaikki maahanmuuttajat jonkinlaisiin töihin ruokansa eteen , vaikka kotimaisille yrityksille määräajaksi ruokapalkalla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Mara
#2

Tuli vielä mieleen että asuntorakentamiseen pitää panostaa tosissaan, jotta saadaan asunnottomien ongelma haltuun ja kokoomus omistajien hinnoittelu kuriin. Tällä toimenpiteellä voidaan työllistää suomen rakennusmiehet ja vironkin. Säätää niin että verovelkainenkin voi aliurakoida ja päästä kuiville ahdingostaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Yön ritari
#3

Vai herätysliikettä ja hätätilahallitusta.

Voiko tossavainen valtiopäivämiehenä valaista hätähallituksen kokoonpanoa (oma näkemys riittää), jotta me äänestäjät saisimme tietoa, mielikuvien ja iskulauseiden sijaan.

Rehellisesti, mikä puolue ei tässä vaiheessa tee vaalityötä ensi kevään eduskuntavaaleja ajatellen? Eikö ole sentään hyvä että se sanotaan ääneen?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000