Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

PS vahva ja yhtenäinen Suomen ja suomalaisten puolustaja

”Koirat haukkuvat, mutta karavaani kulkee.” Tämä vanha sanonta kuvaa hyvin myös perussuomalaisten taivalta. Puoluetta ja sen kannattajia on mollattu ja suorastaan solvattu viime aikoina enemmän kuin kohtuullisesti. Eräs maahanmuuttajataustainen demaripoliitikko solvasi jopa kaikkia puolueen kannattajia rasisteiksi. Agendajournalistit ovat vältelleet puolueesta kertomista. Ja silloin kun jotakin kerrottavaa on ollut, se on esitetty mahdollisimman negatiivisessa sävyssä.

Suomen kansa on tervejärkistä. Se kykenee yhä enemmän näkemään räksytyksen takaa arjen todellisuuden. Siitä ovat osoituksena viimeiset gallupit.

Tänään Helsingin Sanomat julkaisi tuoreimman eli heinäkuun gallupin. Lukuja voidaan tulkita monelta kantilta, mutta kiistatta ne kertovat suomalaisten voimakkaasti kasvaneesta luottamuksesta perussuomalaisia kohtaan. Perussuomalaiset on nyt selvästi suurin puolue 20,7 % kannatuksella. Ero toiseksi suurimpaan puolueeseen on peräti 4,0 %-yks., kun se kuukausi sitten oli 1,7 %-yks.

Suurimman takapakin ottivat demarit, -1,0 %-yks. Nyt kannatus on vain 16,5 %. Tämä siis tilanteessa, jossa demarijohtoinen hallitus ottaa haparoivia ensiaskeleitaan. Ja kun tiedämme, että hallitus on jo pettänyt kaikki vaalilupauksensa ja että talouden kasvu hiipuu, niin putken päässä ei näy valoa. Ennustan, että vuoden 2023 eduskuntavaaleissa demarit tippuvat kepun rinnalle enintään keskisuureksi puolueeksi.

HS-gallup kertoo, että perussuomalaisten kannattajat ovat kaikkein varmimpia puoluekannastaan. Toiset gallupit kertovat, että perussuomalaisten kannatus jakaantuu puolueista kaikkein tasaisimmin alueellisesti ja eri ikäryhmien välillä.

Perussuomalaiset on keskustaoikeistolainen ja kansallismielinen puolue, joka puolustaa Suomea ja suomalaisia. Vahvempana ja yhtenäisempänä kuin koskaan aikaisemmin.

…………….
Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

Osallistu keskusteluun!


6 kommenttia
Nimetön
Tyytyväinen
#1

PerusSuomalaisia on solvattu/pilkattu jne.pitemmänkin aikaa miltei koko ajan , mitä minä muistan !!? Myös jo SMP tä ! Mutta mitäs gallupit nyt vikiseekään???! Ettei pilkka olisi osunut , omaan nilkkaan ???

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#2

Toivottavasti Persut jatkavat samaa, johdonmukaista linjaansa suomalaisten parhaaksi ja eivät hyppää laukalle, vaikka saavatkin yhä laajempien kansanjoukkojen tuen.
Taitaa alkaa muidenkin ”arvopohjat” hiljalleen järkiintyä? Mikä sekin on kokonaisuutena hyvä asia Suomen kannalta.
Uudet vaalit tai hallitus taitaa olla tiedossa viimeistään 2021?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

vaalit
Iloinen
#3

Toisen nousijan, vihreiden, kannattajat ovat myös selvästi tyytyväisiä omaan toimintaansa. Eikä ihme kun vihreiden tarmokas sisäministeri Ohisalo sooloilee Suomen mukaan mielipuoliseen siirtolaisten ”taakanjakoon” johon mikään muu pohjoismaa ei ole lähdössä mukaan. Tällaista ei ole sovittu hallitusohjelmassa. Rinne on osoittanut juuri sitä johtajuuden puutetta joka näkyi jo vaalikeskusteluissa. Ja Keskustalle tässä ollaan tekemässä samaa mitä Orpo ja Sipilä tekivät Soinin PS/sinisille – hallitusohjelmassa sovittiin yhtä mutta tehtiin ihan toista. Kuinkahan kauan keskusta vain katsoo tätä menoa vierestä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

heh
#4

Liikuttavaa ja huvittavaa miten nyt uskotaan vihervassari lehden galluppiin 🙂 Jokin aika sitten ne olivat vielä kansan mielipiteen muokkaamiseksi tehtyjä valeuutisia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Ikävää, että persut näyttävät pudottaneet tavoitteistaan suomen kielen vaalimisen ja puolustamisen.

Tämä tarkoittaa mitä konkreettisemmin pakkoruotsi pois -vaatimuksen pitämistä jatkuvasti esillä. Pakkoruotsi syö ja rasittaa suomalaisuutta.

Pakkoruotsi kaikilla tasoillaan on suuri este suomalaisen yhteiskunnan kehittymiselle. Pakkoruotsi näivettää suomalaisten monipuolista kieliosaamista.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000