Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Miten torjumme ääri-islamilaisuuden uhkan?

Pariisissa tehtiin äärimmäisen julma terroriteko. Tekijät ovat ääri-islamilaisia. Siis ääri-islamilaisia, joten yhtäläisyyksiä islamin uskoisiin on syytä välttää.

Kaiken kohun jälkeen pitäisi pystyä miettimään miten yhteiskunta Suomessa ja muuallakin maailmassa suhtautuu jatkossa ääri-islamilaisiin. Miten torjumme ISIS-järjestön uhkan? Miten torjumme ääri-islamilaisten uhkan muualla?

Vaarana on, että tässä tilanteessa kaikki tahot tuomitsevat terrorismin, mutta että jatkossa niin median kuin muutkin tahot valtaa itsesensuuri. Suljetaan siniset silmät ja kuvitellaan, että jälleen kaikki on hyvin. Sehän on olennainen osa ”suvaitsevaa” ajattelua.

Mielestäni Suomessa toimivien muslimiyhteisöjen on otettava muut yhteisön jäsenet tarkempaan seurantaan. Jos radikalisoitumista tapahtuu, niin ensisijainen vastuu ja paras mahdollisuus vaikuttaa on omalla yhteisöllä.

Toki koko yhteiskunnalla on vastuu. Maahanmuuttajien kotouttamiseen on kiinnitettävä nykyistä enemmän huomiota. Erityisen huomion kohteena on oltava radikalisoituneet henkilöt.

On erittäin tärkeää, että pystymme hoitamaan kunnolla kotouttamisen. Siksi maahanmuuttajien määrä on sopeutettava yhteiskunnan tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Radikalisoituneiden ja maastamme muualle taisteluihin tai sotilaskoulutukseen lähteneiden maahanpaluu tulee estää. Myös uskontopohjaisten rikosten tekoon syyllistyneet tulee karkottaa maasta.

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Ködde
#1

Suljetaan rajat, vain passin ja viisumin kanssa maahan.
Muslimeille porttikielto. Nollatoleranssilla.
SUOMEN KUULUISI OLLA ITSENÄINEN MAA joka päättää itse asioistaan ja rajoistaan.
Miksi olemme EU-eliitin ja Bilderbergin federalistien orjia?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Suomalainen
#2

Mikä ääri-islam? Islam on islam niin kauan kuin koraani on olemassa. Turha selitellä tulkitsemisestsa, koraanissa seisoo selvästi ja moneen moneen kertaan että vääräuskoiset pitää tappaa ym. hirveyksiä. Niin kauan kun Koraania joku lukee niin myös joku toteuttaa sen käskyjä. Miksi moista vihapuhetta saa edes julkaista?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000