Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Kokoomus ja Putinin puolue veljespuolueita. Haloo!

Eri puolueilla on sisar- eli veljespuolueita ulkomailla. Kokoomuksella sellaisia ovat mm. Yhtenäinen Venäjä puolue Venäjällä eli Putinin valtaklikin puolue. Kokoomuksen kanssa yhtä pataa on myös Berlusconin puolue Italiassa. Kukaan mukasuvaitsevassa ja mukasivistyneessä mediassa eikä muuallakaan ei ole löytänyt asiassa mitään huomautettavaa tai paheksuttavaa.

Perussuomalaiset lähti EU-tason yhteistyöhön Britannian hallituspuolueen, konservatiivien kanssa. Yhteistyötä yritettiin kampittaa Kokoomuksen taholta monilla eri keinoilla. Ja mikä paheksuttavaa, ne keinot löytyivät ns. likaisten temppujen osastolta.

Perussuomalaisia on yritetty perusteettomasti yhdistää milloin mihinkin enemmän tai vähemmän rasistiseen tai äärioikeistolaiseen puolueeseen. Näin toimien on haluttu luoda puolueesta väärä kuva ihmisten silmissä ja mielissä. Tavoitteena on siis ollut kilpailen puolueen ja sen kannattajien vahingoittaminen.

Pidän tällaista toimintaa moraalisesti hyvin arveluttavana. Varsinkin siitä syystä, että samaan aikaan kun Perussuomalaisia mollataan yhdellä kädellä niin toinen käsi veljeilee Putinin ja Berlusconin kaltaisten antisankareiden kanssa.

Sarkasmiin sortuen kysyn, että johtuuko veljespuolueiden välisistä hyvistä suhteista vai mistä, että pääministeri Stubbia näyttää enemmän kiinnostavan narsistinen oman imagon pönkittäminen Putinin tapaan, kuin Itä-Ukrainan tapahtumien tuomitseminen ja osanoton ilmaiseminen barbaarisen teon uhreille.

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000