Perussuomalaiset

Reijo Paunonen

Tuletko hyväksymään lapsiavioliitot?

Kuulostaako otsikon kysymys hullulta? Ei se mitään. Elämmehän jo melko hullussa maailmassa. Yhteiskunta-ajattelussa täytyy kyetä olemaan hieman etukenossa. Nähdä asioiden edelle. Ei sen vuoksi että pääsee sanomaan, että mitäs minä sanoin, vaan sen tähden, että saadaan mahdollinen muutos ja keskustelu ajoissa aikaan. Tämä on tärkeää, koska päättäjille ja erityisesti kulloinkin vallassa olevalle hallitukselle kiusalliset päätökset pyritään pitämään mahdollisimman pitkään vakan alla. Tässä pyrkimyksessä valtamedia auttaa tietenkin mielellään.

Tasa-arvoinen avioliittolaki avasi portit ja lisää seuraa mitä suuremmalla todennäköisyydellä. Eräs sellainen aihepiiri on lapsiavioliitot. Tämä koskettaa juuri heikointa kaansanosaa ja maahanmuuttaja taustaisia lapsiperheitä. Mitä Ruotsi edellä sitä Suomi perässä. Nimittäin avioliittokäytäntö näyttää etenevän Ruotsissa tasaista tahtia. Viranomaiset, kuten sosiaalitoimi ja verovirasto, ovat antaneet siunauksensa lapsiavioliitoille. Ruotsin veroviraston käytännön mukaan lapsiavioliitot voidaan leimata säädyksi ”naimisissa”. Ekot- uutisen mukaan Ruotsissa on jo useita lapsiavioliittoja, ainakin 11 tapausta. Tuleville Suomen päättäjille ja kansanedustajaehdokkaille tulee esittää nyt suora kysymys – ”Tuletko hyväksymään Suomessa lapsiavioliitot sallivan lakiesitysken, mikäli sellainen tulee eduskunnan käsittelyyn? En muista että tätä olisi kysytty yhdessäkään ehdokkaiden vaalikoneessa, joita olen täyttänyt vähintään kymmenen.

Tuleeko myös Suomessa eteen tilanne jossa joku viranomainen omalla päätöksellään tulkitsee lakia ja mahdollistaa siten lastensuojelun vastaisen, ja yleisesti hyväksyttävän  toimintamallin, kuten Ruotsissa?

Aihe on lapsinäkökulmasta sen verran tärkeä, että sen käsittelemistä ei saa ujostella. 

Lähde: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6096214

REIJO PAUNONEN  kansanedustajaehdokas

www.reijopaunonen.fi

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
survister
#1

ajamasi asia on tärkeä mutta kommentit on silti vähissä 🙁

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#3

kommentit vähissä koska ei tietoa mitä tällä tarkoitetaan,onko se jos 16-17 vuotiaat lapset menevät naimisiin tod.näk.saavat jälkikasvua?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Slerba
#2

”Oikea” tasa-arvoinen avioliittolaki olisi sellainen että myös sisarukset saisivat mennä keskenään naimisiin tai isä tyttärensä kanssa jne. Sitäkö nämä tasa-arvointoilijat haluavat? Eli naurettavaa paasata tasa-arvosta. Ja todellakin kaikki muutkin ”perversiot” seuraavat perässä vaatimassa tasa-arvoa…

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000