Perussuomalaiset

Reijo Paunonen

Suomen turvallisuus vaalialttarilla

Kokoomuksen ja keskustan valtataistelu saa painoarvoltaan jo yhä vakavampia piirteitä. Vastakkain ovat avoin lännen myötämielisyys henkeen ja vereen, sekä vanhakantainen rähmällään olo itään. Sooloilu ja nokittelu kokoomuksen ja keskustan välillä Suomen turvallisuus- ja puolustuspolitiiikan linjasta näin vaalien alla voi olla Suomelle vahingollista, tai jopa kohtalokasta. Vallankahvaan on päästävä ja avoin väittelu Suomen puolustus- ja turvallisuus asioista ei näitä isänmaan puolueita näytä huolettavan.

Turvallisuushuoli ei ole kaikkien EUn jäsenmaiden alueella, eikä edes niiden välittömässä läheisyydessä. Käytännössä olemme koko läntisen maanosan ja länsieuroopan itäinen puskurialue.

Turvallisuuden kannalta tästä kantaa todellisen yhteisvastuun Neuvostoliitosta erkautuneet entiset naapurimaat, Suomi mukaan lukien.

Venäjä ei ole koskaan jättänyt testaamatta Suomea vaaliemme alla ja niiden aikana. Siksi tämä aihepiiri Suomen yhteisestä puolustus- ja turvallisuuspoliittisesta linjasta on erityisen tärkeää juuri nyt.

REIJO PAUNONEN, Kansanedustajaehdokas

www.reijopaunonen.fi

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000