Perussuomalaiset

Reijo Paunonen

Lehdistön häpeäviikko

Vietämme Runebergin päivää ja sanomalehtiviikkoa. Vaalit lähestyvät ja vietämme myös median ja rahaeliitin vaikutusvallan tärkeimpiä päiviä. Tälle ihmisten mieliin voimakkaasti vaikuttavalle valtaklikille ei viime aikaiset tapahtumat ole olleet ollenkaan suosiollisia. On siis otettu yhä julkeammat konstit käyttöön. Sumeilematon vähättely ja jopa mollaaminen on esillä. Tämä on saanut  jo myötähäpeää herättävät mittasuhteet. Hallituksen luottamusta mitattiin perussuomalaisten tekemäm välikysymyksen tiimoilta. Tämä sai jälleen lehdistön ratsuväen liikkeelle. Siitä esimerkkinä erään maakuntalehden tämän päivän uutisointi. Kyseisen lehden kuvissa ja teksteissä käsitellään kolmen puolueen edustajia sangen sankarillisissa rooleissa. Samaisen lehden sivulla 10 on taas siteerattu Hesarin toimittaja Heidi Lämsän juttua. Siinä kerrotaan perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soinista ja otsikointi kuuluu: ”Välikysymys on julkisuuskikka ja keino profiloitua” ja edelleen: ”Välikysymys voidaan nähdä teatterina”.

Koko Lämsän artikkeli perustuu juuri välikysymyksen analysointiin ja asian tiimoilta on haastateltu vain Turun yliopiston eduskuntatutkimuksen erikoistutkijaa Erkka Railoa. Sanaakaan ei ole kysytty Timo Soinilta, välikysymyksen tehneen puolueen puheenjohtajalta. Niinkin tärkeän opposition työvälineen kuin välikysymyksen leimaaminen teatteriksi on suoraa kansanvallan halveksuntaa.

Nyt vietettävä sanomalehtiviikko on syytä panna merkille tulevaisuutta silmällä pitäen. Elämme edelleen lehdistön tiedottamisen suhteen alennustilaa.

Asiantila saa vielä erikoisempia piirteitä se, että tähän samaan aikaan meille kansanedsutajaehdokkaille sataa joka  päivä kyseisiltä lehdiltä ja lehtikonserneilta mitä mairittelevimpia vaalimainostarjouksia. Siis meidän pitäisi RAHALLA ostaa palstatilaa, jotta voisimme argumetoida heidän harjoittamaansa uutisointia.

Harkintaan menee.     

   

REIJO PAUNONEN, kansanedustajaehdokas, Kaakkois-Suomen vaalipiiri

www.reijopaunonen.fi

Reijon vaali-TV

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


6 kommenttia
Terve järki
Vihainen
#1

Valtamedia on pullollaan taas Natotusta ja kaikkea muuta hömppää jolla koetetaan vetää huomio pois Kreikan tilanteesta. Taustalla EVa ja sen taustalla rkp..

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Reijo Paunonen Yrittäjä/sähköasentaja
Hämmentynyt
#5

Kun ruotsidemokraatit voittivat naapurissa, pidettiin samaan aikaan yllä avioliittolakia ja homokeskustelua median täydellä voimalla. Kun ISIS hämmensi Ranskassa, alettiin myllyttää pilapiirosasiaa. Oli hauskaa kun saatiin oikein luvan kanssa pilkata kotimaan arvoja. Pappeja ja muuta hengellisyyttä. Nyt on pelko suuri pohjolassa ja koko euroopassa. Luulen että vielä tapahtuu jotain sellaista jolla yritetään Suomen kansan äänestyskäyttäytymiseen vaikuttaa voimakkaasti.Valtakoneisto on syvällä lirissä. Tämä syöksy on niin hurjaa että saattaa olla ettei Stubbin pokka enää pidä, vaan ilmoittaa kohta että thats it…..minä toivon jopa että se pysyy vielä pari kuukautta pystyssä…..sitä muhkeampi on meidän voitto. Sieltä tulee hallituksen kannatuksen kannalta nimittäin vielä todella pahaa dataa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

On todella erikoista, että välikysymys leimataan pelleilyksi. Oikeassa demokratiassa, jossa kansanedustajat ovat vastuussa kansalle, ja jossa lehdistö olisi vapaa, se olisi vakava asia, ja tällaisessa tilanteessa, kun hallitus on valehdellut ja epäonnistunut todella pahasti, hallitus joutuisi eroamaan, kun lehdistö vaatisi sitä, ja kansanedustajat joutuisivat äänestämään hallitusta vastaan.

Meillä lehdistö syöttää täyttä propagandaa monessa asiassa, ja kansanedustajat tietävät lehdistön ja puolueiden pitävän huolen heidän jatkopaikastaan, jos he vain noudattavat lehdistön omistajien ja päätoimittajien määräämää linjaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Häpeäviikko jatkuu entistäkin uskomattomampana! Lukekaapa tämä Hölmölän Sanomien uusi juttu:
”USA:n selvitys: Putinilla oireyhtymä, joka ”vaikuttaa kaikkiin päätöksiin””
HS julkaisee USAn väitteen, että Putinilla olisi Asperger. Hehheh. Mies, joka pitää tuntien mittaisia lehdistötilaisuuksia vastaillen rennosti ja on taitava urheilussa ja jolla on erinomainen tasapainoaisti… olisi Asperger… ! ja Yhdysvaltalaiset asiantuntijat… hah hah

Obama lukee paperista kun ei muuta osaa ja kehon kieli on tuima ja nyrkki ojossa kuin olemme tottuneet näkemään ennen maailmansotia. Sellainen vaikuttaa vaaralliselta maailmanrauhan kannalta. Obama on lähettämässä lisää aseapua Ukrainaan Merkelin, Hollanden ja Suomen vastustuksesta huolimatta, kun 5 Mrd dollarin vallankaappaus ei mene loppuun asti, taistellen viimeiseen ukrainalaiseen. Tapattaa kaikki.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

… ja tuo edellinen ei tarkoita, että Obama välttämättä olisi (ainakaan kovin) sairas, vaan että hänen harjoittamansa politiikka ei koidu hyväksemme, ja on hyvin sotaisaa. Luonne, tiedot, taidot, moraali ja rehellisyys sitten ovat toinen asia, millaisia ne ovat.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Meillä ei julkaista myöskään USA-EU:n ja EU:n sisäisen rintaman repeämisestä Ukrainan asiassa.

9.2. Sarkozy vaati venäjänkielisen väestön suojelemista Ukrainassa ja Krimin kansaäänestyksen kunnioittamista. Marine le Pen sanoi muutama päivä sitten, että EU:n ei pidä olla mukana Yhdysvaltojen Euroopan sotaretkissä mukana.
Kreikka on lipeämässä.
Espanja seurannee Kreikkaa ja Ranskaa
Saksassa on voimakas oppositio asialle.
Unkari lipeilee.

eivätkä ole ainoat.

pitäisikö meidänkin varautua sanktioiden purun jälkeiseen aikaan ja viritellä jo valmiiksi kauppasuhteita?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000