Perussuomalaiset

Reijo Paunonen

Kataisen investointipaketti paljastunut uhkapeliksi

EU-komissio yrittää elvyttää Euroopan talouskasvua investointipaketilla, johon varataan julkista rahaa reilut 20 miljardia euroa. Uutta rahaa ei ole luvassa, sillä komissio ei ole valmis velalla elvyttämiseen. Suoranaista rahaa ei tule myöskään jäsenmailta, mutta Kataisen toimesta onkin keksitty ottaa käyttöön ns vivutusjärjestelmä. Tässä esim yksi euro vastaakin vastuissa, tappioissa ja voitoissa viittätoista euroa. Mikään ei estä muuttamasta vivutuskerrointa vaikka yhden suhdetta 100:aan tai 400:aan. Kyseessä onkin todellisuudessa täydellinen uhkapeli, jota harrastavat nyt EU talouden ja finanssipolitiikan poliittiset harrastelijat. Markkinoilla käytävä ja vivukseen perustuva kaupankäynti on äärimmäistä ammattitaitoa vaativa ja erittäin riskialtis toimintamuoto.

Kun vapailta markkioilta ja jäsenmaiden kassasta ei rahaa herunut Kataisen investointipakettiin, perustuukin tämä uusi viritelmä loppujen lopuksi täydelliseen hölmöläisten huuhaa toimintaan.

Tämän viritelmän jälkeen on enää kenenkään turha tulla puhumaan vakavalla naamalla EU:n vakaasta ja luotettavasta talouspolitiikasta. Kun pääjohtaja Draghi vierailee Suomen Pankissa 26.–27.11. pääjohtaja Erkki Liikasen kutsusta, niin tässä olisi yksi hyvä aihepiiri kysyttäväksi.

Lähde : Kataisen investointipaketin sisältö selvisi

http://www.ts.fi/uutiset/talous/704806/Kataisen+investointipaketin+sisal…

Draghi Suomeen:

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288765682751.html

REIJO PAUNONEN , Kansanedustajaehdokas, Kaakkois-Suomen vaalipiiri

 

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
Utelias
#1

Ensin lisättiin tulivoimaa, sitten rakennettiin palomuureja. Seuraavaksi paalutettiin, jotain? Otettiin niskalenkkejä markinavoimista, tienattiin lainoilla Kreikalle. Seuraavaksi pelastettiin suomalaiset työpaikat ja hyvinvointiyhteiskunta. Jossain välissä myöskin VIVUTETTIIN. Oltiin myös pölhöpopulisteja, kun arvuuteltiin Kreikka II:sta.
Yhteisöveron lasku ryöpsäyttää maahamme ennenäkemättömän investointien vyöryn. Nuorisotakuusta piti tulla käänteentekevä temppu katkaista heidän työttömyytensä. Suunniteltiin oikein vientituotteeksi. (Vuodessa on alle 25-vuotiaiden työttömien määrä kasvanut 5000 hengellä.)
Toivottavasti olette kirjanneet ne kaikki höpinät joita meille on syötetty viimeisen neljän vuoden aikana. Vähintä mitä kansa odottaa tuloksien näyttäminen tästä VASTUUNKANNOSTAAN ja lupailijat vastuuseen!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Raimo Heinänen
Hämmentynyt
#2

Eihän tuo Kataisen hokuspokkus paketti isoja lupaa jäsenmaille, Suomen osuuus
riippuu onko riskirahoitukseen lähtijöitä, tuntuu ettei ole muilta osin kuin EU:n
tappioriskin osalta. Venäläinen raha voi olla kiinnostunut ”pesee ja linkoo” paketin
yhteydessä hyödyntämään EU:n tappion takaukset. Suomen ja koko EU:n ongelma
on pienyrittäjien kohtuuton kuristaminen josta johtuu nykyinen työttömyyden lisääntyminen. Isot firmat ovat siirtäneet työpaikat jo aikoja sitten halvempiin maihin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Persut ei persettä myy
#4

Eurokommunisti Katainen asialla , Eu on Euostolitto ihan kuin Neuvostoliitto ennen,silä erotuksella että Bryssel on uusi Moskova ! mätä pesäke Ranska on Euroopan aikapommi ,kun se menee konkurssiin kaatu koko loppu eurooppa perässä kuin kortti talo. alkaa levottomudet koko euroopassa.(Rasnka menee konkurssii varmasti sen takaa euroopan kommunistisin hallinto jonka politiikassa ei ole mitään järkeä)
.Kokoomus ja Jyrki katainen on Eurokommunisteja pahimmasta päästä joka ajaa tuhon Suomea ja eurooppaa seurauksista välittämättä omien miljoonien takia.
Velkainen Eu otaa lisää velkaa ja Kiina antaa…. ihan kuin Usa:lle jota se elättää ja nauraa kuin tyhmiä me olemme ,rahat palautuu Kiinaan takaisin välittömästi kun rihkamaa sieltä ostamme !
Eurooppaan ja Suomee jää vain velkakirjat ja ongelma jätteet. !

Hiilen polton kannattajat ja Uraanin vesitöihin ja maakasoihin sotkemisen kannattajat Vihreät kusettaa kansaa mukaan tähän maailman ilmaston tuhoamiseen (Vihreät vastusti mm. talvivaaran uraanin talteenotto lupaa)
siis siihen että Suomesta ja Euroopasta vähennetään suhteellisen puhdasta tuotantoa ja siirretään se saastutavaan Kiinaan joka saastuttaa surutta.
Josta tavarat ajetaan kontti laivoilla joita ei Rikki verot koske !
Vihreät ja muut vasemmisto puolueet hämää kansaa tekemällä tänne rikkiveroja ja muita säännöksiä joilla tuotantoa siirretään Kiinaan ja samaan aikaan ne Homouttaa ja Huumeistaa Suomea ja muuta eurooppaa .
Näin tuhotaan koko euroopan Moraali ja teollisuus ja työlisyys ,ilmasto kysymyksiin vedoten ja samaan aikaan saastutetaan ihan samaa ilmakehää paljon enemmän! Tuloksena on että ilmakehä saastuu entistä enemmän.

Vihreät yrittää puollustella tätä linjaa sillä että Kiina on oikealla tiellä että se on luvannut vähentää saasteiden määrää merkittävästi vuoteen 2030 mennessä joka merkitsee 1000 kpl Uuden ydinvoimalan rakentamista Kiinaan (tällä hetkellä siellä on rakenteella vain 30 kpl ) Uskooko Vihreät tuohon muka että ne voi noin paljon voimaloita noin lyhyessä ajassa tehdä jotta ne saa ilmaston saastumisen hallintaan.Olen varma etteivät usko itsekkään ,ne vaan ovat muka uskovinaan jotta voivat perustella tuotannon sirron sinne paska pesään jossa poltetaan hiiltä niin paljon ettei siellä voi hengittää ilman hengitys suojaimia.
Sitten samat Sikailija Vihreät vastustaa vielä Suomeen rakennettavia Ydinvoimaloitakin joilla turvataan kohtuu hintainen saasteeton sähkön tuotanto meidän työpaikkojen turvaksi vaikka ne ajaa Kiinaan 1000 uutta ydinvoimalaa.
Kiinassa on tuhottu pohjavesistä 60 % koko maa on kuin sikolätti jonne Vihreät työpaikat ajaa.Siis nämä jotka kannattaa kuin siat pellossa elämistä täällä siis että velaksi eletään ´Kiinalaisten rahoilla homostelleen ja huumeita käyttäen.”
Vihreiden tuulivoima huijas on samaa Suomen tuhoamista ,mitä järkeä on rakentaa tuulivoimaloita joilla tuotettu sähkö tulee maksamaan 3 kertaisen hinnan jotta se on voitollista siis Valtio maksaa velka rahalla tästä hulluudesta 2/3 ja voimala tuottaa sen 1/3
MIKSI VALTIO TUKEE KANNATTAMATONTA LIIKE TOIMINTAA JOKA RAHOITETAAN VELKARAHALLA JA ON VAARASSA ETTÄ TÄMÄ TUKI AUTOMAATTI JATKUU HAMAAN TULEVAISUTEEN ASTI ! NIIN PITKÄÄN KUN RAHAA RITTÄÄ…( siis mutamia vuosia ellei järki voita )

Persujen pitäää tehdä vaali ohjelma/lupaus

-Velkaantuminen lopetetaan
-Tuulivoima tuet perutaan jos valivoitto tulee!
-Uusia ydinvoimaloita rakennetaan n. 6 kpl
-Viron mallin mukainen verotus Suomeen
-Ammattiyhdistys jäsen maksum vero vähennys poistetaan ja samlla autovero poistetaan jolla se rahoitetaan ! (tätä kannattaa varmasti suurin osa kansasta)
(tämä tuo valtiolle satoja miljoonia lisä tuloja koska verovähennyksen poisto korvaa autoveron poiston ,mutta kun autojen myynti lisääntyy niin ALV tuotot lisääntyy satoja miljoonia.
-Kehitysapua piennetään
-Eu rosvot kuriin siis Eu:n maksut pienemmiksi.
-Etelä euroopan maille rahojen jakoon stoppi
-Sipilän Bioenergia huijauksen todellisus pitää paljastaa.
-Julkinen sektori järkevälle tasolle (ihan kuin eu ja imf on vaatineet)
-Huumeiden käyttö kuriin (siitä tulee valtavat kustannukset jo nyt yhteiskunnalle)
huumeita käyttämän aloittava nuori elää keskimäärin noin 10 vuotta ja se on koko sen ajan sosiaali huolloin ja tervesypalveluiden ja poliisien ja oikeusalitoksen elätettävänä ja tuomassa kustannuksia sinne muun rikollisuuden lisäksi.Tälle toiminalle on tehtävä loppu vaikka Vihreät ja Vasemmistolitto vastustaakin sitä.
-Homo propakandan levittäminen alaikäisille on kielettävä !
-Alkoholi politiikka on saatava eu tasolle (sekin vähentä huumeiden käyttöä)
-Ruuan hinta eu tasolle vaikka väkisin.
-Hyväveli herra kerhot tuhotaan tästä maasta
-Poliittiset vrkanimitykset pois !
-Lopetetaan toisten maiden perseen nuoleminen ! on nuoltu Neuvostoliittoa,Ruotsia, Usata nyt eu:ta oikein urakalla..
Meidän pitää osata elää rauhassa naapureiden kanssa niin ettemme nuole eikä räkytetä eikä sekaannuta asioihin jotka meille ei kuulu.
Tästä alemmuuden tunteesta johtuvasta ”tukholman syndroomasta meidän on päästävä eroon” Me olemme Suomalaisia ja vaikka me olemme alistettu eu: DDR:ksi mm. autoverolla,elkoholipolitiikalla ja ruuan hinnalla nin meidän pitää olla PERUSSUOMALAISIA JOTKA EI MUITA KUMARTELE EIKÄ SUUTA SOITA !
Mutta oma porukka tässä maassa pitää saada kuriin mm. Arhinmäen sateenkaari lipun heilutusta Puuttinille ei saisi hyväksyä siitä olisi ptänyt antaa maanpetos tuomio ! Nyt Puuttini on hyvin hyvin vihainen koko Suomen kansalle tästä kun katsottiin sormien läpi tuo. Se on sama asia jos menemme Israeliin natsilippua heiluttaan ! ei sellaista see tehdä eikä hyväksyä tämän maan kansalaisilta.

Tässä oli vain muutamia konsteja velkaantumisen lopettamiseksi ja moraalin palauttamiseksi maahan että tänne tulisi toivoa moraalia ja ihmisille motivaatiota ,työn tekeminen pitää aina olla kannatavampaa kuin pummilla eläminen.

TÄRKEINTÄ ON :Me tervimme Suomeen sijoittajia,Yrittäjiä ja Työntekijöitä !
(KAIKKI ON SAMASSA VENEESSÄ) Ne on jo täällä jo nyt, niitä ei tarvi tuoda ulkomailta ,kunhan käytämme järkeä ja rohkaisemme niitä töihin!

Euro kommunistit meillä 2 viimmeisessä halituksessa on tehneet juuri päinvastoin ne ajaneet veronkorotuksilla pakon sijoittajat ja yrittäjät josta syystä työtä ei ole.
Ja suurila sosiaali etuuksilla ne on passivoineet porukkaa makaamaan ja houkutelleet jopa ulkomailta tänne pummeja !!!!!! (Keskusta on myös ollut tässä porukassa)

Tällä konstilla / ohjelmalla persujen olisi mahdollisuus saavuttaa vaalivoitto jolloin TIMO SOINI OLISI PÄÄMINISTERI ! Tämä olisi lähes koko kansan etu jopa oikeiden homojenkin etu kun saisivat asua maassa rauhassa , jossa niiden kustannnuksela ei politikoida ja tehdä pisnestä . vain pieni jouko ääri vasemmistolaisia ja ääri vihreitä ei tietenkään hyväksyisi tätä Suomen kuntoon laittamista.
KENELLÄKÄN MUULLA PUOLUEELLA TÄLAISEEN OHJELMAAN JA LUPAUKSEEN EI OLE MAHDOLLISUUTTA KOSKA LUOTTO ON MENNYT JA NE ON NÄYTTÖNSÄ JO ANTANEET,KÄYTTÄKÄ NYT PERSUT JÄRKEÄ JA PELASTAKAA MAA ÄÄNESTÄJIÄ ON KYLLÄ SE 30 % KANSASTA JOS ON JÄRKEVÄ OHJELMA JOLLA KOKO KANSALLE SAADAAN MORAALI TAKAISIN SITÄ TÄSSÄ ON KYSYMYS….(me olemme samassa veneessä kaikki niin työntekijät kuin sijoittajat kuin yrittäjät )

Meidän pitää esittää KUNNON vaihtoehto tälle moraalittomalla menolle joka on vallannut maan ,tätä maata ei pelasteta velaksi homoilemala ja hörhöilemällä.
Tämä linja johtaa koko maan rapioon ja tuhoutumiissen ja pahimmillaan sotaan.
Toivotaan että tänään järki voittaa tänään edes Eduskunnan äänestyksessä !
Jos ei ,niin sitä suremmalla syyllä tällä ohjelmalla olisi kannatusta !

Me olemme rotkon reunalla josta vain persut voi pelastaa…..

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000