Perussuomalaiset

Reijo Paunonen

Ei pitäisi valittaa

Hallituksen yltiöpäisyys voi johtaa suuriin ongelmiin...viitteet jo nähty.

Turpaan ei pitänyt Suomelle tulla kuin korkeintaan pitkällä aikavalillä. Jos silloinkaan. Nyt tulee sekä pitkällä että lyhyellä aikavälillä ja lisäksi kirveen teräpuolella. Ja niin nopeasti että pääministeri ei ehdi vastauksiaan miettimään, vaan ottaa ritolat. Ei tullut talousvaliokunnan kuultavaksi.

Kuitenkin kaikista päävastuunkantajan vaikeuksista huolimatta meidän pitäisi olla tuttuun tapaan tyytyväisä. Tukea hallistusta, välttää negatiivisen ilmapiirin levittämistä. Jatkaa köyhän rovon heittämistä markkinatalouden rattaisiin, ja olla omalta osaltamme vastuullisia €kansalaisia. Ei pitäisi ajatella liikoja, koska sen ovat johtajat jo tehneet ja se ei muutenkaan tee meille hyvää. Meihin ehdittiin jo menneinä vuosina luoda ja lyödä nöyrän lakeijakansan leima otsaan, joten sen mukaan meidän pitäisi menetellä aatteinemme jatkossakin. Siis toteuttaa sokeasti sitä samaa heti sotien jälkeistä politiikkaa, jolloin kansaa patistettiin ylisuorittamaan velvollisuutensa Neuvostoliittoa kohtaan. Nyt kohdealue on Brysseli ja globaali ns ”etu ja oikeudenmukaisuus”.

Ikävä kyllä kuplat näyttävät nyt tyhjentyvän pikavauhtia. Tämänkin hallituksen rintama on hätää kärsimässä kun ensin sen sixpäk riveistä pakeni joukko ministereitä. Sitten alettiin puhua minihallituksesta ja neuvotteluista. Aina on yritetty mennä siitä mistä aita on matalin. Surkea meno kuitenkin jatkuu. Sosialistien pelastusoperaatioviritelmä on juuri nähty, ja hötöksi havaittu. Nyt itse päämisterikin osoittaa lymyilyn merkkejä.

Jos meillä olisi todella vastuullinen pääministeri, joka on oikeasti huolissaan maan turvallisuudesta, hän toisi nyt ensimmäiseksi hallituksen pöytään esityksen Suomen irtautumiseksi Ottawan jalkaväkimiinat kieltävästä sopimuksesta. Mutta näin hän ei tee. Kyse on muusta. Natosta ja demarien arvovallasta, koskien Halosen presidenttiaikaa. Hallitus täytyy pitää pystyssä. Edelleen hinnalla millä hyvänsä.

Muut ministerit kuitenkin vielä yrittävät. Ollaan kauhuissaan poliisien määrän vähenemisestä. Tunnustetaan että nyt on ministerien silmät olleet kiinni kuin kissanpojilla. Näinhän tuumi mm Risikko tiehankkeista. Että jospa tämä temppu vielä purisi. Ei pure.

Mutta eihän tässä vielä pitäisi olla suurempaa valittamista.

Kaikkein suurin kansaa koetteleva hirveyshän on vielä poissa laskuista.

Vai onko ?

Reijo Paunonen

Kansanedustajaehdokas,
Kaakkois-Suomen vaalipiiri

Osallistu keskusteluun!


5 kommenttia
Niin tämä Halonen
#1

Tuo Halosen maton suomen turvallisuuspolitiikan alta vetäminen oli viimeinen pisara minelle ja jonka SDP saa nahoissaan kärsiä.
Ei muuta kun miinat takaisin hyllylle odottamaan jos Putin olisi pullistelemassa ja rakentamassa SuurVenäjää Atlantin suuntaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Antti Myller
#2

On se kyllä niin järjetöntä että Suomi on luopunut jalkaväkimiinoista kun Venäjäkään ei niistä ole luopunut, eikä aio luopua. Suomi pystyisi kyllä ylläpitämään uskottavaa puolustusta kohtuuhinnalla jos resurssit käytettäisiin järkevästi, eikä tällaisia typeriä päätöksiä tehtäisi muita miellyttääkseen. Onhan se aivan selvä että jos Suomi pysyy puolueettomana niin Venäjä pystyy valloittamaan Suomen jos vain tarpeeksi yrittää, mutta Suomalaiset voisivat käydä sissisotaa vaikka kuinka kauan, ja Venäjän (tai minkään muunkaan valloittajan) olisi todella kallista pitää Suomea miehitettynä. Jos Venäjä tietäisi että Suomella on armeija joka pystyy aiheuttamaan sille isot tappiot hyökkääjien edetessä, ja tarvittaessa käymään vaikka kymmeniä vuosia sissisotaa laajoilla metsäisillä alueilla, niin luultavasti miettisi kahteen kertaan ennen kuin uskaltaisi hyökätä. Nato on tietysti tavallaan hyvä turva, mutta maailmansodan syttyessä olisi suuri riski joutua täydellisen ydintuhon kohteeksi, varsinkin kun ottaa huomioon että Venäjä ei kehittele ohjuskilpeä, vaan entistä tehokkaampaa ydinhyökkäystä. Sanoisin että Suomen pitäisi olla täysin itsenäinen ja riippumaton, eikä kuulua Natoon eikä Eu:hun. Nyt Suomi käärisi hyvät voitot kun Venäjälle voisi myydä rajattomasti elintarvikkeita, eikä Eu:n kilpailua olisi. Eu:n kehitys kohti liittovaltiota on hyvin huolestuttavaa, kun nyt jo puhutaan että Eu alkaa valvoa jäsenmaiden budjettejakin. Itsenäisyydellä on toki riskinsä ja hintansa, mutta luulen että siitä voi jotain maksaakin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järki hoi!
#3

Väittääkö edustajaehdokas Paunonen ihan vakavissaan, että pääministerin vastuullisuuden mittari on se, että hän yrittäisi pyrkiä eroon miinakieltosopimuksesta?! Mitä helvettiä? Olen kyllä tottunut kuulemaan Persuilta mitä ihmeellisempi ja älyttömämpiä kommentteja, mutta tällä kommentilla voittaa varmasti pääpalkinnon vuoden aivopierukilpailussa.

Ihan oikeasti Suomessa on muutakin tähdellisempiä ongelmia. Lisäksi tämä koko miinavouhotus täyttä bs:ää. Nykyaikaisessa sodankäynnissä miinapuolustus on kaikkien asiantuntijoiden (itse luen asiantuntijoiksi tässä upseerit) mielestä täysin epärelevanttia. Miinat olisivat saattaneet olla merkityksellistä 50-luvulla (jonne Persut ilmiselvästi haikalee). Kyllähän kaikki nykyaikaisen sodan tantereet osoittavat, että aivan muut tekjiät ratkaisevat sodan voittajan kuin old school-sodankäynnin miinat.

Persujen on aivan turha syyttää valtiota vaikeista päätöksistä ja Suomen kurittamistsa. Persuilla oli erittäin hyvä mahdollisuus osallistua hallitukseen, mutta he valitsivat mielummin katsomosta huutelijan roolin. Soini näki, että vaikeat ajat koittaa ja on parempi jäädän katsomoon ja valittaa kaikestam mahdollisesta. Persut saivat vahvan mandaatin kansalta, mutta kantti ei riittänyt vastata huutoon. Tekosyyksi tälle pelkuruuden ilmentymälle kerrotiin Portugalin tukipaketti, koska vaalipuheissa oli luvattu, että niihin ei mukaan lähdetä. Tämä oli aivan älyttömyyden kukkanen. Nämä välttämättömät tukipaketit ovat vain mitätön nyanssi kokonaisuude kannalta. Mutta toki ymmärrän, että on helpompi huudella katsomosta, kun itsellä ei ole mitään vastuuta ja taakkaa kannettavana. Persut ottivat sen roolin mikä heille sopi parhaiten. On aivan 100% varmaa, että jos Persut valitsevan hallitusneuvotteluissa aina sen linja, että vaalilupauksista ei livetä yhtään, on Persut tuomittu (kansan ja Suomen onneksi) ainaiseksi oppositioon. Yksikään puolue ei ole koskaan saanut omia lupauksiaan sellaisinaan ujutettua hallitusohjelmaan, vaan aina on pitynyt antaa jostain itselle tärkestä periksi ja sopeutua kompromisseihin. Oppositiossa on aina ollut äärimmäisen helppoa huudella, että hallitus teki sitä ja hallitus teki tätä, kun itse ei tarvitse tehdä mitään.

Kansalle voi toitottaa, että me emme ylevänä periaatteen puolueena lipeä yhtään lupauksista, mutta aikuiset ihniset kutsuvat tätä vastuunpakoiluksi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Reijo Paunonen Yrittäjä/sähköasentaja
#5

Järkensä perään kyselijälle: Se koira näköjään älähtää johon kalikka kalahtaa.
En vastaa yleensä puskasta huutelioille mutta tässä hieman: Me perussuomalaiset olimme täysin oikeassa siinä ettei uskottu sikasäkki sixpäkin toimivuuteen. Hallitusta muodostettaessa meidät pyrittiin sitomaan tosi lyheen talutusnuoraan. Nyt kun kaikki on kuralla, saa kaikki kelvata hallitukselle että pysyisi vaan kasassa. Myydään aatteet ja vaatteet. Viimeksi kokkarit ja demarit tekivät lehmänkauppansa kuntaliitosasiassa ja lapsilisien leikkauksissa. Ja niinpä hallitus on vielä pystyssä. Vähäosaisten kustannuksella. Valta on ollut totaalisesti kuitenkin hallituksella, jonka eduskuntapuolueilla on enemmistö. Kenellä on työkalupakki, hän myös vastaa tehdystä työstä. Valta ja vastuu kuulluu samoihin käsiin. Ei välikäsiin. Vanhakantainen sosialistimedia on vanhojen puolueiden masinoimana pystynyt lanseeraamaan mandran jota omillaan ajattelamattomat nyt kilpaa toistaa…..”Turha on oppositiosta ehdotella kun ei vastuuu kelvannut” Maan tilanne ei olisi toinen jos perussuomalaiset olisivat olleet tällaisessa kansaa halveksivassa ja kurjistavassa hallituksessa mukana. Sitä suuremmalla syyllä meidät olisi tehty syyllisiksi ja sylkykupiksi nyt vallitsevaan tilanteeseen. Siihen juuri kokkarit, demarit ja vipupuolueet pyrkivätkin. Tilantee muuttaa vain se että ihmiset äänestävät todella sen mukaan minkä silmillään nyt näkevät ja korvillaan kuulevat. Mikään muu ei muuta Suomen tulevaisuutta.

Kun Halonen ja Tuomioja ajoivat kymmenkunta vuotta sitten Suomen Ottawan sopimukseen liittymistä kuin käärmettä pyssyyn, niin sopimus allekirjoitettiin vastoin Suomen etuja ja mielipidettä ja noin miljoonasta Suomen varastoimasta jalkaväkimiinasta ilmeisesti yli puolet on jo tuhottu.
Mielestäni Suomen pitää irtisanoutua Ottawan sopimuksesta ja ottaa jalkaväkimiinat täysimittaisesti esim koulutuskäyttöön, sekä hankkia vanhentuvien sekä tuhottujen miinojen tilalle uusia miinoja kotimaiselta teollisuudelta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Mara
#4

Yksi asia muiden joukossa, kun vahinkoja korjataan. Myös kansanäänestys unionissa olemisesta ja ainakin sopimukset uusiksi jos tämä unioni niin ihanaa on

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000