Perussuomalaiset

Pentti Mutanen

Rakkaat Suomalaiset

Olen syntynyt 1.6.1952 ja nauttinut rauhallisista vuosista syntymäni jälkeen. Kiitos siitä Teille sotaa ennen ja jälkeen syntyneille. Vartuin rauhallisessa yhteisössä ja kävin kouluni isoissa yli 30 oppilaan luokissa joissa kaiikki osasivat puhua Suomea. Opin ne kaikkein tärkeimmät taidot lukeminen, kirjoittaminen, laskeminen ja yhdessä toimiminen.

Lukuisat luokkatoverini ovat jo poissa, kuitenkin edelleen uutisoidaan että me elossa olevat olemme rasite yhteiskunnalle.

Mielestäni yhteiskunnan veronkeruun tulee päättyä kesäkuun alkuun ja näin ei ole nyt. Me olemme nykyajan maaorjia joiden on elätettävä koko maailma. 

Haluan muutoksen nykytilaan ja tarvitsen siihen Teidän kaikkien Suomalaisten tuen.

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Nimetön
#1

Jospa avaisit vähän tätä veronkeruu-ajatustasi. Se jää vähän epäselväksi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#2

Hei. Kiitos Pentti. ”Avitetaan” miestä ”mäessä”. Nimittäin, ylämäessä. Siunaten Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000