Perussuomalaiset

Pentti Mutanen

Eläkeläisten toimeentulo

Eläkeläisten toimeentulo tulee nostaa inhimiselle tasolle. Suomen valtion tehtävänä ei ole lainata tai jakaa kymmeniä miljardeja maailmalle vaan käyttää varat Suomalaisten hyvinvointiin.

Tietolähde tilastokeskuksen mukaan vuonna 2016 kokonaiseläkettä 0 – 1399 €/kk eläkeläisiä oli 720445 joka on 49,6 % eläkkeensaajista.

Hallitukset istuvat ja vaihtuvat todeten muutoksen aina liian kalliiksi. Tunnettu tosiasia kuitenkin on, että kädestä suuhun elävien tulot menevät aina kulutukseen ja osa niistä palaa verotuloina yhteiskunnalle.

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000