Perussuomalaiset

Pekka Hovatov

Suomen perusturvan taso on edelleen riittämätön

4 kommenttia

Euroopan neuvoston komitealta taas moitteita Suomelle perusturvan tasosta – ”Suomi sivuuttanut ne vähin äänin”

Maaraportin mukaan Suomen valtio ei noudata peruskirjassa turvattuja sosiaalisia oikeuksia kaikkien artikloiden osalta.

Suomi on saanut moitteita Euroopan sosiaalisten oikeuksien komitealta perusturvan liian alhaisesta tasosta, kertoo Ihmisoikeusliitto ja Suomen sosiaalioikeudellinen seura tiedotteessaan.

Järjestöjen mukaan Suomen valtio on kuitenkin sivuuttanut kritiikin.

Euroopan neuvoston alaisen Euroopan sosiaalisten oikeuksien komitean uusimman maaraportin mukaan Suomen valtio ei noudata peruskirjassa turvattuja sosiaalisia oikeuksia kaikkien artikloiden osalta. Muun muassa perusturvan piiriin kuuluva työttömyysturva on liian alhainen, sillä se ei kata tuensaajan kaikkia perustarpeita ja jää sosiaalisten peruskirjan tarkasteleman köyhyysrajan alle.

Järjestöjen mukaan Suomi on saanut komitealta kritiikkiä sekä edellisellä että tällä hallituskaudella. Vuonna 2012 komitea katsoi Suomen loukkaavan vähimmäistoimeentuloa monien perusturvatukien osalta. Lisäksi komitea totesi viime vuoden toukokuussa julkiseksi tulleessa päätöksessään, että Suomen työmarkkinatuki on liian alhainen.

Uusimassa raportissa komitea toistaa molemmat aiemmin annetut huomiot. Komitean viimeisimpiä päätelmiä tämän vuoden tammikuulta ei ole huomioitu Suomessa vielä millään tavalla.

– Tämä herättää kysymyksen siitä, miten vakavasti komitean loppupäätelmiin Suomessa suhtaudutaan. Komitea huomioiden ja ratkaisujen tulisi johtaa tilanteen korjaamiseen, mutta nyt Suomi on sivuuttanut ne vähin äänin, sanoo Ihmisoikeusliiton vaikuttamistyön päällikkö Heli Markkula järjestöjen tiedotteessa.

HENNA KORKALA henna.korkala@iltalehti.fi

(Julkaistu 15.06.2018 Iltalehti https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201806152201015807_u0.shtml)

Edellinen Iltalehden artikkeli paljastaa sen karun totuuden, johon Keskustajohtoinen suomenhallitus on maan ajanut. Suomessa poliittinen eliitti pitää ulkomaalaisten hyysäämistä ja hoitamista tärkeämpänä asiana, kuin omasta kansasta ja sen toimeentulosta huolehtimisesta

Suomen valtiolla, sen virkamiehillä ja sen vajakkihallituksen muodostavilla puolueilla, sekä maassa vapaasti mellastavalla viher-vasemmistolla on kohtuuttoman kova tarve olla kokoajan euroopanunionin mallioppilas, mitä tulee pakolaisten maahanottoon, laittomasti maassa loisivien elättämiseen ja koko maailman terveysasemana toimimiseen. Mutta oman kansan eli kantasuomalaisien elinolosuhteista edellä mainittu ”väestönosa” ei välitä pätkääkään vaan päinvastoin. Köyhiltä kantasuomalaisilta on viety hallituksen ja eduskunnassa istuvien viher-vasemmiston toimesta ihmisarvoisen elämisen kaikki edellytykset. Kantasuomalainen joutuu jonottamaan leipäjonoissa ruokaa, jottei hän ja hänen perheensä kuole nälkään ja sairastu aliravitsemuksen takia vakaviin tauteihin. Nuo samaiset leipäjonot ollaan nyt lopettamassa väkisin, ainakin Helsingissä Viher- ja kokoomusenemistöisen Helsinginkaupunginvaltuuston toimesta, koska leipäjonot palvelevat ainoastaan kantasuomalaisia. Samalla samainen kaupunginvaltuusto on huolehtinut ”pakolaisten” ja maassa laittomasti loisivien elatuksesta ja terveydenhuollosta tasolla josta kantasuomalainen köyhä voi ainoastaan haaveilla.

Ihmiset, miettikää ketä äänestätte, koska tässä on nähtävissä tulos, joka tulee kun valtaan pääsee Kokoomusjohtoinen vihervasemmisto. Köyhät kyykytetään niin pahasti, etteivät he pysty enään omin avuin heille tehdystä ”kuopasta” nousemaan. Tuskin tulee menemään enään kovin kauan kun kantasuomalaisia alkaa kuolemaan nälkään ja sairastumaan aliravitsemuksesta johtuviin tauteihin ja puutostiloihin. Se milloin näemme ensimmäiset keripukki ynnämuut vastaavat tapaukset on ainoastaan ajan kysymys.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Patu
Hämmentynyt
#1

Kuka välittää tästä.
En osaa sanoa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Olisi varmaankin syytä välittää. Vaalit lähestyy ja jos muutosta halutaan on silloin syytä alkaa pikkuhiljaa välittämään asioista.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Voi Vittu !!!!!!!

Jos Suomessa sosiaalipummi saa jopa 1500-3000,- kk:ssa jopa ylikin jos on hyvä ansiosidonnainen

Siis kaikki sosiaali tuet yhteen laskettuna asumistuki,työttömyyspäiväraha,harkinnavarainen sosiaaituki,lapsilisät ,ilmaiset lääkeet ja taksi kyydit joista työssä käyvät saa uneksi vaan jne

Sitten ihmetellään miksi tänne tulee pakolaisia toiselta puolen maailmaa maista joissa kuukausi palkka on 50,-/ kk

Tämähän on järjetöntä että maksamme tälaisia järjettömiä summia ja näin houkuttelemme lisää sosiaali pummeja maahammme !!!

Suomen Sosiaali turva on ajettava alas !!!! se on ensimmäinen konsti pakolais ongelman hoidossa !!! omat pummit on laitettava töihin ei ole oikein että ne kotona makaa ja orvauksia nostaan , ja ulkomailta tulleet pummit on ajettava sinne mistä on tulleetkin peruuttamalla sosiaali tuet !

Persujen on tehtävä kaikkensa että sosiaali turva saadaan ajettua alas !!!! Se on syöpä joka tuhoaa tämän maan ulkomaan velalla !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#4

Kyllä meidän on huolehdittava suomalaisista, mutta ei kaiken maailman ”läpsyttelijöistä” loisista joita tulee jatkuvsti rajan yli. Suomalaisten elinolosuhteet muuttuvat, joku sairastuu toinen jää työttömäksi. Minä ainakin haluan että minun maksamilla verorhoilla autetaan suomalaisia heidän hädässään, eikä mitään Irakilaisia loisia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000