Perussuomalaiset

Pekka Hovatov

Presidenttimme on järkyttynyt????

Tasavallan ”kokokansan” Kokoomuslainen presidentti Sauli Niinistö on jälleen kerran järkyttynyt???

Hän kertoo asiasta MTV3:selle antamassaan haastattelussa seuraavasti.

”- Julki tulleet rikosepäilyt järkyttävät meitä täydellisellä epäinhimillisyydellään. Ne järkyttävät jokaista, jolla on rahtuakaan inhimillisyyttä. Oikeus koskemattomuuteen kuuluu niihin arvoihin, joihin yhteiskuntamme perustuu ja joita jokaisen täällä on noudatettava. On osoitettava lujuutta, jotta kykenemme entistä tiukemmin ehkäisemään pahaa. Niin varmistamme, että Suomi on jatkossakin oikeudenmukainen ja turvallinen maa, Niinistö sanoo viestissään.”

(https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/presidentti-niinisto-mtv-lle-oulun-epaillyista-raiskauksista-jarkyttavat-meita-taydellisella-epainhimillisyydellaan/7191660#gs.pcrytm0)

Lukijoiden kannattaa kiinnittää huomionsa muutamaan mielenkiintoiseen kohtaan Presidentin lausunnossa.

1. Hän puhuu itsestään monikossa, me -muodossa. Onko ”kokokansan” Kokoomuslaiseen presidenttiimme iskenyt jo ”jumalkompleksi” tai suuruudenhulluus Napoleonin tapaan??? Jonkin asteinen narsistihan hän oli jo ennestään, kuten niin monet muutkin hänen puoluetoverinsa. Kokoomus kerää kyseistä ainesta puoleensa, kuin hunaja kärpäsiä.

2.Kokoomuslaisella politiikallako presidentti aikoo varmistaa, että Suomi, kuten presidentti sen ”leikkisästi” itse ilmaisee ”on jatkossakin oikeudenmukainen ja turvallinen maa”.

Esimerkiksi Kokoomuksen ikioma ”talousnero” Juhana Vartiainenhan on kokoajan heikentämässä puoluetovereidensa kanssa huonoimmassa asemassa olevien suomalaisten asemaa ja elinolosuhteita. Kokoomuslainen sisäministeri Kai Mykkänen kävi jo ”turistimatkalla” pakolaisleirissä haalimassa tänne lisää ”groomingkulttuurin” edustajia. Kokoomuslainen ”puhuva pää” Alexander Stubb vinkuu Brysselistä käsin kokoajan suomeen lisää verorahoilla elätettäviä ”ammattiosaajia”.

Näillä keinoillako ”kokokansan” Kokoomuslainen presidenttimme aikoo varmistaa suomalaisten veronmaksajien turvallisuuden ja oikeudenmukaisen kohtelun???

3. ”Oikeus koskemattomuuteen kuuluu niihin arvoihin, joihin yhteiskuntamme perustuu ja joita jokaisen täällä on noudatettava.” Puhuuko ”kokokansan” Kokoomuslainen Presidenttimme nyt mahdollisesti Kokoomuslaisten koskemattomuudesta ja siitä, että meillä muilla ei ole oikeutta ”koskea” Kokoomuslaisiin tai heidän varastamalla saavutettuihin ”etuhinsa”. Sitäkö meidän ”kokokansan” Kokoomuslainen presidenttimme mahtaa tarkoittaa???

Sallikaa minun nauraa ääneen…Putosin juuri polvilleni

”Kokokansan” Kokoomuslainen presidenttimme tuli siis vihdoin ”kaapista” ulos, kun julkinen paine siihen kävi riittävän voimakkaaksi. Omaaloitteellisuudesta ei ole siis tietoakaan. Siinä meillä on varsinainen ”arvojohtaja”.

Harras toive kansalaiselta

Hyvä ”kokokansan” Kokoomuslainen presidentti Sauli Niinistö. Voisitko lukita itsesi takaisin sinne kaappiin, josta matelit esille.

Niin meille suomalaisille ei jäisi muuta arvuuteltavaa, kuin se, ostatko Valtterille näin Jouluksi uudet sukset(tietenkin ostat ne ihan omilla rahoilla ja muistat tuoda senkin seikan sitten esille), koska olet niin järkyttynyt vai saako Muhammed kesällä peräti uuden polkupyörän.

Painakaa kunnolla muistiinne nämä asiat ja tapahtumat, sillä vuoden 2019 eduskunta-ja eurovaalit lähestyvät kovaa vauhtia. Meillä äänestysikäisillä suomenkansalaisilla on silloin ainutkertainen tilaisuus lopettaa tämä maatamme vaivaava käsittämätön hulluus, jota Kokoomus- ja Keskustapuolue, yhdessä henkisesti tasapainottoman vihervasemmiston kanssa isänmaamme tuhoksi viljelee.

Osallistu keskusteluun!


16 kommenttia
Kadutko tarpeeksi Sauli?
Hämmentynyt
#1

Presidenttimme oli vaivautunut lähettämään aiheesta siis sähköpostin? No eipä kyllä kovin järkyttyneeltä sitten vaikuta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#2

Kansanedustajat Teuvo Hakkarainen ja Jussi Niinistö on varoitellut jo vuosia sitten Suomen kansaa ja ne tais saada jonkinlaisen sakonkin siitä hyvästä ( en muista varmaa miten se meni ) Mutta sen muistan että Niinistö arvosteli heitä Julkisesti Heti Persujen puoluekokouksen jälkeen ja viittasi siihen asiaan !!!!!!!!!!!!!
Siis asettui Raiskaajien ja Terroristien puolelle !
Vastoin kaikkia demokratian sääntöjä !!
Maamme toiseksi suurinta puoluetta Persuja on äänestänyt n. 20 % äänioikeutta käyttäneistä !!!

Tämä tapauksen yhteydessä Persujen Hallitus paikat varastettiin Presitentin avustuksella ja samalla päästin perseen myyjistä eron ! siis Persujen Hallitus herroista (Soinista ja kumppaneista) jotka Pettivät kaikki äänestäjät ja koko lopun puolueen kun alkoivat Hallituksen mukana Eu-Trollaan ja Pakolaisbisnestä pelaan !!!!
Persujen etu Tietenkin oli että Perseen myyjistä päästin eroon kun jos ne olisi jatkaneet loppuun asti niin kannatus olisi painunut lähelle 0 %

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#6

Persujen olisi vaadittava että

– Sosiaali pummi pakolaiset maasta ulos ja rajavartiat rajoille
– Homo propakandan levitys lapsille kielletään
-Huumeiden käyttäjä artistien julkinen esiintyminen kielletään
-Maan talous kuntoon Viron mallilla
– Politikkojen ja niiden nuolijoiden Eu/ Nato -Trollaus /Pakolais-bisnes maan petturuus syyteeen alaiseksi
-Valtion velat maksetaan pois
-Huumeiden käyttön ja myyntiin nolla toleranssi

Siis maahan sadaan järki ja moraali ja rauha ja kansalle työtä ja ostovoimaa .

Muutekset voidaan rahoittaa Sosiaali kuluja 70 Miljardia /v leikkaamalla rajusti ja lopettamalla tämän maan pahin harmaan talouden bisnes Huumeiden käyttö ja myynti johon rahat tulee pääsääntöisesti järkyttävistä sosiaali kuluista ihan kuin Pakolaisbisnekseen

Näin Persuista tulee Hallitus puolue ensi keväänä ,kun tehdään kunnon ohjelma !!!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Vihainen
#3

Nythän on sitten testissä Kokoomuslainen ”arvopohja”! Tämän idealismin tuloksena meillä on nykyinen hallitus. Entinen sisäministeri nautituttaa nyt kansalla tekemättömyytensä ja ”arvopohjansa” hedelmiä.
Nyt ollaan niin pahoillaan, niin pahoillaan, sanallisesti. Ei puhettakaan, että ”arvopohjan” vaikutuksia tarkasteltaisiin, saatikka niitä muutettaisiin.
Mitä ”arvopohjia” Sinä muuten kannatat?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#8

Puhut asiaa kokoomuslaisen ”arvopohjan” tilasta. Todellisuudessa kokoomuslainen myy vaikka oman äitinsä jos hän siitä itse jotain hyötyy eli todellisuudessa kokkareilla ei ole edes olemassa mitään arvoja joita voisi kunnioittaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Utelias
#4

Niinistö:
> On osoitettava lujuutta, jotta kykenemme entistä
> tiukemmin ehkäisemään pahaa.

Elämme yhteiskunnassa, jossa yhden hyvä on toisen paha.

Siinä arvonnassa, jossa hyvästä ja pahasta päätetään jotenkin hyvä aina vaan sattuu arvan heittäjän kohdalle olipa sitten kyse siitä hyvyydestä, jota yltäkylläisyydeksi sanotaan tai siitä inhimillisestä hyvyydestä, johon lain koura ei puraise, koska henkilö on hyvä jo asemansa puolesta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Utelias
#5

Olipa kerran hyvien ihmisten yhteis­kunta, jossa suuri hyvyys ja onni vallitsi kaikkien ihmisten kesken. Mutta kuten sadussa ja paratiisissa aina on, jokin asia vaivasi kansa­laisten mieltä. Se oli pieni 2 %:n vähemmistö, joka ei ollut hyvä suuren enemmistön mielestä.

Tuo pieni vähemmistö koko ajan teki kiusaa ja jäynää suurelle enemmistölle. Jos hyvis meni työhön, tuli pahis heti kiusaamaan. Se otti hyvikselle kuuluvan palkan ja antoi tilalle murusia omasta pöydästään. Nekin piti hyviksen erikseen anoa virastosta, joka oli perustettu hoitamaan likainen työ, ettei köyhiä tarvitsisi kaduilla katsella. (Monin muinkin tavoin pahikset vaivasivat hyviksiä, mutta kommentti­kenttä on rajallinen kaiken sen kertomiseen…)

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Utelias
#7


Lopulta hyvisten mitta tuli täyteen ja niin kokoontui tuo 98 %:n enemmistö päättämään toimista, joilla pahuus lopullisesti poistetaan ihmisten keskuudesta. Yksissä tuumin he tulivat johto­päätökseen, että ei ole muuta ratkaisua kuin tappaa kaikki pieneen vähemmistöön kuuluvat ihmiset. Niinpä he yhtenä miehenä toteuttivat päätöksensä ja kohta jäljellä oli vain hyviksiä.

Nytpä kysynkin sinulta, arvoisa lukija, Kuinka monta prosenttia jäljelle jääneistä oli hyviä ihmisiä?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000